Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj přítelkyně mi dlouho tvrdila ze se svym šéfem nikdy nic neměla, po čase jsem zjistil ze spolu tvořili pár ale někdy i takovej jen jako vztah. Celou dobu jsem měl pocit jak kdyby byly v praci manžele.. proto mi to vrtalo hlavou. Po všech lžich mi tvrdí ze by s nim nikdy už nic neměla ale vozí ji třeba k doktorovi a jsou v neustálým kontaktu. Nevím už cemu mám verit.. tvrdí ze miluje mě. Ale známe to. Chtěl jsem se zeptat na vaše pocity. Děkuji
Třeba ho fakt nemiluje ale nechce ho ani ztratit. Nevidíme ji do hlavy.
Nezbývá nic jiného než ji důvěřovat. ![]()
No divný je být s kolegou/ šéfem pořád v kontaktu a ještě aby jí někam vozil mimo práci ![]()
Říká se sejde z očí sejde s mysli. Asi by bylo lepší, kdyby změnila práci… Bylo by to řešení pro oba, pokud ho tedy opravdu pustila k vodě.
Podle mě má dva vztahy. S tebou ten ofiko a s ním, když se jí to hodí.
@Pepa99 píše: Více
Rychle od ní pryč. Lže a tohle doma nechceš.
Nejseš ten samej, co mu v ranní diskuzi stará nasadila parohy po 25 letech manželství? Způsobem psaní mi to tak dost připadá…
Tak u nás v práci se to neustále nějak páruje. Je to velká firma… A jsou tam ex, kteří spolu normálně vycházejí, mají nové vztahy, ale v rámci party spolu i něco podnikají. Na tom mi nepřijde nic zvláštního. Ale hodně časté stýkání jen mezi sebou, zas tak obvyklé není.
To, že Tě miluje jsou slova…ne činy…
Já miluji Tě neříkám a moje partnerka taky ne a už jsme spolu dost dlouho:) a žijeme bez toho protože to nemusíme slyšet dokud se tak druhý chová. Jsou to jen prázdný slova. Nic neznamenající
@Pepa99 píše: VíceMel jsem to stejne…nakonec si s nim udelala dite. Az tak to nic neznamenalo, jak mi porad tvrdila.. Hodne stesti.