Přítelkyně a ex v práci

6
12.11.24 12:33

Přítelkyně a ex v praci

Ahoj přítelkyně mi dlouho tvrdila ze se svym šéfem nikdy nic neměla, po čase jsem zjistil ze spolu tvořili pár ale někdy i takovej jen jako vztah. Celou dobu jsem měl pocit jak kdyby byly v praci manžele.. proto mi to vrtalo hlavou. Po všech lžich mi tvrdí ze by s nim nikdy už nic neměla ale vozí ji třeba k doktorovi a jsou v neustálým kontaktu. Nevím už cemu mám verit.. tvrdí ze miluje mě. Ale známe to. Chtěl jsem se zeptat na vaše pocity. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
12.11.24 12:45

Třeba ho fakt nemiluje ale nechce ho ani ztratit. Nevidíme ji do hlavy. :? :nevim: Nezbývá nic jiného než ji důvěřovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
12.11.24 12:47

No divný je být s kolegou/ šéfem pořád v kontaktu a ještě aby jí někam vozil mimo práci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.11.24 12:48

Můj pocit je, že z tebe dělá blbce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.11.24 13:06

Říká se sejde z očí sejde s mysli. Asi by bylo lepší, kdyby změnila práci… Bylo by to řešení pro oba, pokud ho tedy opravdu pustila k vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
12.11.24 13:22

Podle mě má dva vztahy. S tebou ten ofiko a s ním, když se jí to hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
12.11.24 13:25
@Pepa99 píše: Více

Rychle od ní pryč. Lže a tohle doma nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
12.11.24 13:27

Nejseš ten samej, co mu v ranní diskuzi stará nasadila parohy po 25 letech manželství? Způsobem psaní mi to tak dost připadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4477
12.11.24 13:39

Tak u nás v práci se to neustále nějak páruje. Je to velká firma… A jsou tam ex, kteří spolu normálně vycházejí, mají nové vztahy, ale v rámci party spolu i něco podnikají. Na tom mi nepřijde nic zvláštního. Ale hodně časté stýkání jen mezi sebou, zas tak obvyklé není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4924
13.11.24 07:15

To, že Tě miluje jsou slova…ne činy…

Já miluji Tě neříkám a moje partnerka taky ne a už jsme spolu dost dlouho:) a žijeme bez toho protože to nemusíme slyšet dokud se tak druhý chová. Jsou to jen prázdný slova. Nic neznamenající

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6331
14.11.24 03:35
@Pepa99 píše: Více
Mel jsem to stejne…nakonec si s nim udelala dite. Az tak to nic neznamenalo, jak mi porad tvrdila.. Hodne stesti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí