Přítelova nová partnerka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
755
29.5.11 09:41

Vtip je v tom, že dnes jsou holky „nejlepší“ kamarádky… 8-o vůbec nechápu tu druhou (která dělala tu nechutnost), že se jí vůbec může podívat do očí… :zed: Ale hold někteří mají silný žaludek …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
29.5.11 10:02

jsi v těžké situaci, taky bych to těžce nesla, chce to čas,chlapeček je ještě malý, nevíš jak to ponese jeho přítelkyně, něco jiného je si užívat,a něco jiného je věnovat volný čas partnerovu dítěti, taky jednou určitě pozn áš jiného partnera, zamiluješ se, a tvůj bývalý bude ve stejné situaci, vlastně v horší než jsi ty,protože tvůj případný partner bude s malým častěji než vlastní otec, takže přeji pevné nervy a hodně štěstí v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
30.5.11 11:30

Holky a mně tak napadá - snad nebude „nová partnerka“ tak voprasklá, aby se vetřela taky…? (Když budou návštěvy zatím jen u anonymky doma…). Jako víte co, lidi maj různý mozky a žaludky… 8-o Ale to snad ne…
Jinak teda tohle musí být STRAŠNÁ bolest, když dítě jde k otci a „hrajou“ si na rodinku. A maminka mezitím pláče doma. Fakt to musí být hrozný. :-( Všem takovým ženám posílám :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.11 11:41

ahojky,
já tohle právě zažívám, nedávno se mi narodilo druhé dítě, otec nás opustil v těhotenství kvůli těhotenství jeho milenky, starší dítě si již několikrát půjčil, ale jen z důvodu, aby měl „cosi“ k soudu a za další, aby je (jeho a jeho novou partnerku) neotravovalo její dítě..manžel se vůbec našemu dítěti podobu styku moc nevěnoval…taky jsem měla strach, jak si bude hrát na vzorného otce a skvělou rodinku..hodně to bolí, musím se přemáhat, snažím se být nad věcí..stejně mi nic jiného nezbývá…já mám výhodu, že mám již nového partnera a o mladší dítě manžel zájem vůbec nemá..tak tolik nesmutnim…držím palce a přeju hodně sil :hug:

• Citovat
  • Upravit
6926
30.5.11 12:23

Jojo, když pak je nový partner, který podrží, hned se to líp nese… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.5.11 12:36
Davdan píše:
Holky a mně tak napadá - snad nebude „nová partnerka“ tak voprasklá, aby se vetřela taky…? (Když budou návštěvy zatím jen u anonymky doma…). Jako víte co, lidi maj různý mozky a žaludky… 8-o Ale to snad ne.....

Já bych to pro jistotu preventivně s chlapem probrala. Něco ve stylu: „Přijď kdy chceš, nebudu ti bránit dítko vídat, jsi tu vítaný. Můžeš si s ním hrát, koupat, přebalovat, cokoliv budeš chtít… Ale doufám, že budeš mít tolik taktu, že tu svoji novou necháš doma a nebudeš mi ji tahat do bytu.“

Když bude chtít jít s dítkem v kočárku na 2hodiny ven, tak asi nezabrání tomu, že ona bude před barákem a půjdou spoulu. Ale nad to bych se asi povznesla. Ono zase bůhví jak té nové bude příjemné se producírovat s cizím kočárem, že? Nehledě na to, jak jí bude příjemné, když chlap bude chodit za bývalou s dítětem a ona na něj bude čekat, resp. jí se věnovat v tu dobu nebude… :jazyk: 8-)

A než bude čas na to, že dítě zvládne být s tátou dýl (např. i přes noc), tak může být dávno vše jinak. :kytka: Zakladatelčiny pocity naproto chápu, to musí být peklo, ale ona realita nebude tak horká… :wink: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
31.3.12 21:08

@Anonymní Tohle je opravdu hodne bolestne…
Ale dovedu si to predstavit jeste o drobek drsnejsi. Kdyz muz opusti zenu a dite kvuli milence, ale odchazi ona a muz zustava ve starem dome a tak zena preda te jine cely svuj zivot - sveho manzela, svuj dum, svou postel a nakonec i svoje dite… Jsou to fakt strasne smutne situace a ja si myslim, ze to casem sice trochu polevi, ale ten hluboky vnitrni smutek v cloveku stejne stale zustava.
Tady zadna rada neni, jen si to odzit, vydrzet a verit v lepsi zitrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.13 13:56

Já fakt žasnu co je možné. Ti chlapi jsou fakt debilové, když něco takového udělají. Opustit ženu se kterou čeká dítě. Ach jo.
Fakt mě mrzí, že morálka v této společnosti je pojem již téměř neznámý. Lidi nejsou schopni snést nejmenší problém, aniž by utíkali.
Ty křesťanské hodnoty, ač jsou v této zemi nepopulární, mají přece jen něco do sebe :(.

Moc přeji aby bylo všechno dobré a zvládlas to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
19.7.13 15:42

Jo, já si pamatuju jaké scény dělala máti, když mě měla dávat otci! Brečela, vyváděla, vyčítala mi to.
No a po patnácti letech, kdy se konečně trochu uklidnila mi otec přestavil macechu - příjemná milá paní, divím se, že s mým otcem vydrží. No a máti dělala scény od znovu po patnácti letech! Dokonce na mě vřískala, jaktože jsem jí gratulovala k narozeninám (a to jsem jí jenom předala kytku a potřásla rukou :D ) co si to můj otec dovoluje mi něco takového přikázat - a to byli už strašně dlouho od sebe.
Jenomže moje matka je hysterka prvního kalibru, takže ty to určitě zvládneš lépe a nejlpépe tak, aby si tě děti později mohly vážit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí