Příušnice - strach celá rodina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9262
28.4.12 10:46

Těhotné a manželovi udělat testy na protilátky z krve. Ostatní prostě buď to chytnou nebo neee. Navzájem bych se teď asi nestýkala - zbytečně si prodloužíte inkubační dobu.

Příušnice jsou nejhorší pro dospělého či dospívajícího muže. Těhotná pokud není v prvním trimestru či těsně před porodem je zvládne. Ale je velmi pravděpodobné že jste je už měli či jste naočkovaní. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
28.4.12 11:16

Ockovani neni jistota, ze je clovek nedostane a navic byly rocniky, ktere se vubec jeste neockovaly… Kdyz je clovek jednou prodela, nemel by je znovu dostat, ale zaruka to take neni, manzel je ode me nastesti teda nedostal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
1.12.12 08:17

Pravě mi volala 14 letá dcera že má asi příušnice!!!je uplně na druhé straně republiky, skoro 600km se skautem na výletě! Mají se vracet až zítra, bohužel před 14 dny u nich ve třídě měli 2 žáci přiušnice. Ještě včera když odjížděli jí naprosto nic nebylo!!Žádné horečky, nic ji není, jen že vypadá jak křeček, že má oteklý krk a dole hodně tváře. nevím jak to řešit, chlap je z autem v práci a já doma s 20měsíčním nemocným klukem!!
co by ste radili? Každopádně asi onemocní všechny děti co tam jsou, všechny mají od 10 do 15let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
1.12.12 08:50

To není dobrá situace :think: Je už jedno, jestli se vrátí dneska, nebo zítra, ne? Syn je očkovaný proti příušnicím? Pokud ne, nejspíš to taky chytne. A ještě když je nemocný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
1.12.12 08:53
@renule2 píše:
To není dobrá situace :think: Je už jedno, jestli se vrátí dneska, nebo zítra, ne? Syn je očkovaný proti příušnicím? Pokud ne, nejspíš to taky chytne. A ještě když je nemocný :(

Očkování není spása..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
1.12.12 08:57
@pajinka111 píše:
Pravě mi volala 14 letá dcera že má asi příušnice!!!je uplně na druhé straně republiky, skoro 600km se skautem na výletě! Mají se vracet až zítra, bohužel před 14 dny u nich ve třídě měli 2 žáci přiušnice. Ještě včera když odjížděli jí naprosto nic nebylo!!Žádné horečky, nic ji není, jen že vypadá jak křeček, že má oteklý krk a dole hodně tváře. nevím jak to řešit, chlap je z autem v práci a já doma s 20měsíčním nemocným klukem!!
co by ste radili? Každopádně asi onemocní všechny děti co tam jsou, všechny mají od 10 do 15let.

Do zítřka to vydrží. Příušnice jsou horší pro kluky, hrozí poškození varlat a neplodnost. Bude to dobré. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
1.12.12 14:28

@peggy.sl Ale je lepší než nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
1.12.12 14:51
@renule2 píše:
@peggy.sl Ale je lepší než nic…

Jooo??? a v čem?? když to stejně chytla… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
1.12.12 17:32

@peggy.sl Zakladatelka nikde nepíše, že by dcera byla očkovaná. Jedná se mi spíše o 20ti měsíčního syna, který je ještě ke všemu nemocný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.7.16 14:18

Dobrý den, mužu se zeptat, ja jste dopadli? pritel mel pred mesicek priusnice z toho zánet mozkových blan, ted já priusnice, nesraziitelne horecky, takže nemocnice a doma mame 9 mesicní miminko a strasne strasnej strach, že to chytne, detska nas taky vydesila, že je to pro malou priušvih?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí