Přivolat si porod?

211
13.2.14 13:26

přivolat si porod?

Milé maminky, vím, že jsem sobecká, ale poradťe jak zařídit aby se miminko už narodilo, nejlépe dnes v noci. Mám doma 13. Měsíční dcerku která mi spí celou noc, takže by to babička měla bez práce a já jsem na štědrý den, dcerka na 3 krále, tak by i bylo hezké na valentýna. Ale hlavně, partner je teď doma, takže se o ní může za mé nepříromnosti postarat. Ví jak co chodí a tak, kdyby měla hlídat babča, tak by nám rozhodila celej režim co máme právě kvuli příchodu nového člena rodiny. Babička neustále jen chová, všechno dovolí, nevynadá a poslouchá příkazy mé dcery, místo aby dcera poslouchala ji. A já až příjdu domu s miminkem, tak potřebuji aby byla samostatná jako doteď a né rozmazlená. Proto potřebuji porodit už teď. Mám už uplně noční můry že táta bude muset do práce :-( poraďte prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
13.2.14 13:28

Děvče zlatý, asi tě nepotěším, ale na to není rady, nic takovýho neexistuje, co by zaručeně pomohlo. Teda krom vyvolávačky v porodnici nebo SC, ale tak to si svépomocí asi neuděláš. Takže čekej až si dítě řekne a nebuď sobec, tady nejde o tebe a hezkej datum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
13.2.14 13:30

Když se tělu nechce, tak nepomůže ani svěcená voda…já vymejšlela psí kusy a rodila jsem až 42+1. Nehroťte to, dcerka to přežije a miminko potřebuje dozrát. Až bude jeho čas, ozve se samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

Tak to mě docela pobavilo :-D Kdo přijde na zaručený způsob, jak vyvolat porod v určitý den, ten se až do konce života bude mít dobře a nebude muset hnout prstem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797

@tomapeta
Můžeš zkusit jít na hodně dlouho procházku, nejlépe ještě s nákupem, taškama, chodit po schodech, jet autem po nějaké špatné cestě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
13.2.14 13:31

Podle mě to neovlivníš, kámoška vyzkoušela všechny způsoby, protože byla už dva týdny před termínem oteklá tak, že měla 30 kilo navíc a nelidské nohy (2× větší chodidla nalité vodou) a vyzkoušela všechny babské řeči a jiné kraviny a nic z toho. Já jsem se taky narodila na Štědrý den a nevidím nic zajímavého na tom, kdyby se vám dítě narodilo na Valentýna, je to přeci úplně fuk…No, ale samo můžeš zkusit ty blbosti, které sice někomu pomůžou, ale to je podle mě spíš náhoda, beztak by se dítě narodilo i bez toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
13.2.14 13:31

@tomapeta jo a režim se vám s příchodem miminka rozhodí tak jako tak, takže to fakt řešit nemusíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
13.2.14 13:32

No, nevím, jestli to moc neorganizuješ… myslíš, že ti babička dítě rozmazlí v době, kdy budeš v porodnici? Být tebou soustředím se na důležitější věci než na to, jestli budeš mít dítě na Valentýna a kdo hlídá. Buď ráda, že máš někoho na hlídání…jo a režim se ti rozhodí určitě, na to se připrav :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
13.2.14 13:34
@Rakosnicek1983 píše:
Podle mě to neovlivníš, kámoška vyzkoušela všechny způsoby, protože byla už dva týdny před termínem oteklá tak, že měla 30 kilo navíc a nelidské nohy (2× větší chodidla nalité vodou) a vyzkoušela všechny babské řeči a jiné kraviny a nic z toho. Já jsem se taky narodila na Štědrý den a nevidím nic zajímavého na tom, kdyby se vám dítě narodilo na Valentýna, je to přeci úplně fuk…No, ale samo můžeš zkusit ty blbosti, které sice někomu pomůžou, ale to je podle mě spíš náhoda, beztak by se dítě narodilo i bez toho…
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
13.2.14 13:35

Takze to si muzu vybrat datum? Parada :dance:

• Citovat
  • Upravit
13.2.14 13:35

Ahoj holky,
nejlepší jsou dlouhé procházky, jak se tu už zmiňovalo… Já jsem rodila 37+2. ten den jsem ušla 6 km, byla jsem úplně mrtvá a v noci mi odtekla voda a bylo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.2.14 13:36
@Anael píše:
@tomapeta
Můžeš zkusit jít na hodně dlouho procházku, nejlépe ještě s nákupem, taškama, chodit po schodech

tak to a pak casta rada o uklidu a myti oken mi prijde akorat tak zaruceny tip na kolaps u porodu :lol: protoze jestli tohle vsechno dotycna podnikne a ono to nahodou zabere a vecer pak zacne rodit, tak ji musi dojit sily asi tak u druhe kontrakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
13.2.14 13:37

Prej umejt podlahu říkala máma ale já to pochopitelně nevyzkoušel. :)

• Citovat
  • Upravit
29436
13.2.14 13:37

No že ty potřebuješ, neznamená, že miminko ven půjde. ;) Impuls k porodu dává miminko, dochází tím k uvolnění hormonů z jeho nadledvinek, nikoliv maminka. A pokud k porodu není nachystáno, tak se můžeš třeba odrážet ušima a věšet se za nohy a nepohneš s tím. Já být tebou, tak si spíš užívám poslední chvíle klidu a vyčkávám, až se mrněti zachce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.2.14 13:39

@nikol.ondrášovka Jo, já si taky vybírala. A proto jsem den, před mým vybraným dnem D, vystoupala milion schodů na rozhlednu. Já byla v posledním tažení, ale s miminem to ani nehlo. Nehlo to s ním ještě na další dva týdny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí