Přivýdělek a mimi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přivýdělek a mimi
Zdravím maminky,
nevím jestlii jsem zařadila tuhle diskuzi do správného tématu a ani nevím jestli se z toho nějaká diskuze stane, ale zkusím to. Narazila jsem na možnost přivýdělku, kterým se dají vydělat větší penízky, tudíž musíte mít ŽL. Jsem normálně zaměstnaná, tak se chci zeptat jestli některá z Vás neví, jak by to bylo s mateřskou a s nemocenskou. V opačném pořadí samozřejmě
Pokud jsem zaměstnaná na normální PP tak mám nárok na obojí, že?
Díky moc předem za každou odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jojo, ten ŽL budeš mít jako vedlejší a nebude nijak ovlivňovat tvůj nárok z práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ok, tak to je výborné. A pokud mám PP na dobu určitou a v té době otěhotním, smlouvu mi neprodklouží, nemá to vliv na nemocenskou či mateřskou … To stejně vyplácí sociálka, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemá, akorát pokud bys měla na mateřskou nastoupit později než 180 dní po skončení PP, tak bys na ní už neměla nárok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to se snad nestane. Pokud vím, tak zatím se mě propustit nechystají a já doufám , že mimi přijde do těch 6ti měsíců ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
záleží jak dlouho potom bys nastupovala na MD, pokud do 180dní, tak bys na MD měla nárok, pokud ne tak bys nedostala nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky našla jsem přehled hodně personálek na jednom místě, tak se podělím: http://privydelky.blogspot.cz/
- Citovat
- Upravit