Přivýdělek doma při studiu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přivýdělek doma při studiu
Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte nějaké zkušenosti nebo rady nebo doporučení. Jsem student, je mi 17 a chtěla bych si přivydělat z domu, viděla jsem různé nabídky kompletování propisek apod. ale moc tomu nevěřím, tak jsem se chtěla zeptat jestli nemáte návrhy na nějaký přivýdělek z domu.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@jana529 píše:
Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte nějaké zkušenosti nebo rady nebo doporučení. Jsem student, je mi 17 a chtěla bych si přivydělat z domu, viděla jsem různé nabídky kompletování propisek apod. ale moc tomu nevěřím, tak jsem se chtěla zeptat jestli nemáte návrhy na nějaký přivýdělek z domu.
Děkuji
Kompletování propisek apod je podvod.
V se obávám, že práci z domu moc nesezenes.
Co roznos letáku?
Z jakýho důvodu nemůžeš/nechceš chodit na brigádu někam?
U rodičů v práci by něco nebylo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jana529 píše:
Dobrý den,
Děkuji
Co třeba doučování…může být i online, neznám nikoho kdo by si kompletací čehokoliv něco pořádně vydělal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doručování je dobrá volba. Ideálně příprava na zkoušky na SŠ nebo děti, které z důvodu nemoci zameškají učivo.
- Citovat
- Upravit
Taky bych doporučila online doučování nebo online výuka češtiny pro cizince (např. italki)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit