Placené dotazníky - přivýdělek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Placené dotazníky - přivýdělek?
Ahooj.
Ráda bych se zeptala, zda nemáte ověřené tipy na malý přivýdělek vyplňování dotazníků?
Několikrát jsem se zaregistrovala na různých webech… teď posledně na Metroopinion a žádné dotazníky pro mě nemají. Profil vyplněný mám, až na údaj adresy bydliště, to jsem uvedls jen PSČ. ![]()
Byla bych ráda, za ověřené weby.
Děkuji moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Český národní panel, někdy je dotazníků více, někdy méně. Ale stejně to nehodí víc, jak 200-300 za 2 měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud pro Tebe není relevantních 300kč měsíčně, tak opravdu ne. Necháš v tom neskutečného času a máš z toho prd. To už snad raději prodávat třeba kosmetiku nebo bonbony - pokud bys do toho vložila stejný čas, tak si vyděláš na provizích mnohonásobně více.
Ale pokud pro Tebe ty drobné relevantní jsou, tak Mobrog a Marketagent. U zbytku tu výplatu budeš mít tak každé 4 měsíce. Až se budeš blížit k výplatě, tak ti prostě přestanou ty dotazníky posílat.
Btw jejich nejoblíbenější trik a to snad u každé společnosti je ten, že Tě nechají vyplnit polovinu dotazníku nebo rovnou celý a hodí ti hlášku, že nejsi pro ten průzkum vhodná. Fakt business jak blázen. ![]()
Co jsem tak četla, vyplatí se to Němcům. Ale u nás je to opravdu směšný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem registrovaná asi u 8 firem, a na pár stovek se tím přijít dá. 😊 Dobré je, kdyz pak přijde možnost online skupinového rozhovoru, to je třeba za 1-2 tisíce. Kdyžtak mi pošlete do zprávy email a pošlu Vám nějaké pozvánky.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakonec k něčemu jsou mi jen iVyzkumy a Populace.cz
posílají mi něco snad obden, pár stovek to hodí… stejně sedím u pc, tak to udělám mezitím.,,. někdy jsou ale fakt šíleně dlouhé a otravné…
hlavně na nějaké reklamy.. pak na energie.. nebo konkrétní výrobky.. zrovna včera jsem asi 20minut klikala na pralinky a bonbošky, které se mi líbí víc
za páďo nic moc kšeft, no, ale tak lepší jak nic…
možná spadáš do moc velké demografické cílovky : věkem/příjmem/vzděláním/velikostí bydliště/krajem, a proto ti toho chodí málo…u mě je to dost specifické, tak mi to holt posílají častěji…
loni mi třeba přišly etikety na nového Bechera, celkem dost detailní, co se mi líbí/nelíbí/poctivě jsem to naklikala… a pak jsem čuměla jak péro v obchodě, že nás evidentně byla většina a ta konkrétní etiketa včetně všech těch konkrétních detailů, na které se ptali, tam fakt byla ![]()
něco podobného mi ještě ten měsíc došlo zas na rumy ![]()
taky furt vyplňuju nějaké bankovní a pojistné produkty a to je teda extra pruda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nabízím přivýdělek formou placených dotazníků. Myslim si, že každá koruna dobrá. Overene stránky jsou:
Trendaro je zábavná aplikace, kterou využívají třeba pivovary, výrobci potravin, elektroniky a mnoho dalších firem. Testují v ní nápady, nové produkty nebo reklamní spoty. Párkrát týdně něco otestujete - třeba cestou ze školy nebo z práce - a za každou odpověď dostanete peníze. https://trendaro.cz/?…
Pokud máš zájem o další stačí mmi poslat email a já odešlu pozvánky. Ahoj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elishkal píše: Více
Můj mail:bocat534@gmail.com
Zajímá mě kde si narazila na skupinové rozhovory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem 2 rokem registrovaná na mymap.cz
Měsíčně mi to 300-500 kč dá a opravdu vyplácí
ze všech dotazníků nejlepší…
Dotazníky od 10,– kč třeba do 700,– kč když je nějaká delší anketa nebo „úkol“ a vyberou vás..
Občas nic, a někdy cca 7-8 dotazníku mám.. a sedím u toho max půl hodiny
je to krátké a rychlé…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit