Smlouva na DPP

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10.5.23 09:10

smlouva na dpp

Zdravím, mám smlouvu na dpp asi týden a byl jsem tam asi 3× i ještě předtím než jsem jí podepsal, hrozí nějaký postih za to když tam přestanu chodit když je to jen na dpp nebo se nic nestane a jen zruší smlouvu? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LiduNe
10.5.23 09:17

Ve smlouvě máš napsáno, jak dlouho platí. Pokud nebudeš chodit, buď to zaměstnavatel nechá dojet nebo ti smlouvu ukončí. Každopádně postih ti nehrozí.

• Citovat
  • Upravit
35438
10.5.23 09:36
@XxLutzNatoTattaxx píše:
Zdravím, mám smlouvu na dpp asi týden a byl jsem tam asi 3× i ještě předtím než jsem jí podepsal, hrozí nějaký postih za to když tam přestanu chodit když je to jen na dpp nebo se nic nestane a jen zruší smlouvu? díky

Pošli jim výpověď. Výpovědní lhůta je 15 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20823
10.5.23 11:31
@XxLutzNatoTattaxx píše:
Zdravím, mám smlouvu na dpp asi týden a byl jsem tam asi 3× i ještě předtím než jsem jí podepsal, hrozí nějaký postih za to když tam přestanu chodit když je to jen na dpp nebo se nic nestane a jen zruší smlouvu? díky

Tak dospělý a svéprávný člověk dojde do toho zaměstnání a řekne že končí, popřípadě s sebou donese výpověď. Jelikož ty jsi podepsal nějakou dohodu, kterou ses zavázal dodržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
29.5.25 02:23

Zdravím, když se na DPP podepisuje růžovka a máte děti můžou se doložit RD děti? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8494
29.5.25 05:47
@Antibiotika píše: Více

Co znamená RD děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...