Přivýdělek HWS

941
26.2.13 12:11

přivýdělek HWS

Zdravím, chtěla jsem se zeptat zda máte někdo zkušenost s přivýdělkem firmy HWS-propagace vkládání reklam na inzertní servery, sídlo Svitavy.nebo nedělá to někdo? dostala jsem od nich mail, ani nevím jak na mě přišli. dík za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
motomyš
26.2.13 15:42

Podvod to není, ale....

Výraz vkládání reklam na inzertní servery se používá pro činnost, kdy píšete inzeráty někde na net. Většinou se jedná o zprostředkování půjček nebo pojištění.
V tomto případě (HWS) jde o inzeráty na půjčky u Homecredit, Ferratum, Provident a jiné. Pokud se někdo přes ten váš inzerát přihlásí, dostanete nějakou malou provizi. Ovšem minimální výběr je 1000 Kč, tak těch půjček musíte zprostředkovat víc (ceník mají na stránkách v rubrice Kampaně). Osobně si myslím, že dělat zprostředkovatele zprostředkovateli je blbost, rozhodně bych spíš sháněl lidi přímo pro ty společnosti, za plnou provizi, ne za nějaké drobné.
Pak ještě můžete shánět lidi, kteří se zaregistrují pod vás a oni budou shánět půjčky. Za každého takto zaregistrovaného dostanete 500 Kč, ovšem až potom, co si ten vydělá alespoň 1000 Kč zprostředkováním půjček.
Můj názor je takový, že drtivá většina bude jen proti pravidlům spamovat fóra (už i tady jich pár bylo) odkazy na registraci pod ně s nadějí, že někdo z těch registrovaných si vydělá 1000 Kč a mu tím vydělá 500 Kč (v lepším případě, v horším si bude myslet, že tu pětistovku dostane hned). Ovšem ti registrovaní místo shánění lidí na půjčky budou zase jen spamovat fóra s odkazy na registraci s vidinou 500 Kč… a tak dokola.
Pro HMW je to výhodné, naberou mraky lidí, kteří jim přivedou další lidi a vlastně zadarmo. A z nich jim třeba někdo peníze vydělá. Teprve potom zaplatí.
Důležité u všech domácích prací je si uvědomit, že jen za to, že se přes vás někde někdo jen zaregistruje, vám nikdo peníze nedá.

• Citovat
  • Upravit
1
9.5.13 08:28

Včera jsem se zaregistrovala a až dnes čtu tuto diskuzi.. Už jste někdo dostal vyplaceny provize? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
9.5.13 10:18

https://www.emimino.cz/…osti-132942/

Tady se diskutuje víc. Zdá se, že to není tak úplně výborné, jak to popisují ti, co tu spamují inzeráty na nábor nových členů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
polil
17.5.13 12:50

Já vám dám podvod!!!!!!!!!!!!!

Podvod to tedy určitě není mě tato práce již živý 3 měsíce byl jsem na úřadu práce neměl jsem na jídlo na nic bydlel jsem zadarmo u kamaráda ted mám byt jezdím na dovolenou a tak mám se dobře ale to je blbost co píšete půjčky propagovat máte docela pravdu že je to naprd i ta spolupráce no tase dá ale čekatpůl roku třeba na 500 když náhodou zaregistrujete lempla to taky nic ale kampaně oddlužení úspory a hlavně hubnutí to je zlatej důl, kolik lidí je dneska bud obézních-chtějí hubnout zaplatí jednou a zhubnou než jsem to doporučil zkusil jsem to sám na sobě. Takže nekecejte ne nedá se vydělat ale zbohatnout to ano

• Citovat
  • Upravit
paul 2
6.6.13 16:44

no to jistě

Tak to se tady ozval někdo z hws, protože za tři měsíce budeš mít prd a ne živit se tímhle spúsobem

• Citovat
  • Upravit
72725
6.6.13 17:22
@polil píše:
Podvod to tedy určitě není mě tato práce již živý 3 měsíce byl jsem na úřadu práce neměl jsem na jídlo na nic bydlel jsem zadarmo u kamaráda ted mám byt jezdím na dovolenou a tak mám se dobře ale to je blbost co píšete půjčky propagovat máte docela pravdu že je to naprd i ta spolupráce no tase dá ale čekatpůl roku třeba na 500 když náhodou zaregistrujete lempla to taky nic ale kampaně oddlužení úspory a hlavně hubnutí to je zlatej důl, kolik lidí je dneska bud obézních-chtějí hubnout zaplatí jednou a zhubnou než jsem to doporučil zkusil jsem to sám na sobě. Takže nekecejte ne nedá se vydělat ale zbohatnout to ano

chlapče, chlapče.. tebe by měli naučit nejdřív češtinu a psát, než se budeš někde vyjadřovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
12.10.17 11:00
@Hatal píše:
kdyby to bylo porušení tak to snad admin neschválí ne?
:mrgreen: tak ti to admin časem smaže, přesně tak jak to smaže tady. Nebo ty si snad myslíš, že mají čas schvalovat vše dopředu?? každý jeden jednotlivý příspěvek? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
12.10.17 11:14
@Hatal píše:
mě je to jedno ať to smaže já s tím problém nemám… jen ty

Se smazáním tvého příspěvku mám problém? :mrgreen: s tím čtením fakt nic moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat