www.homeworksystem.cz - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Asi
Prohlédl jsem si obchodní podmínky této stránky. Vychází mi z toho, že je to něco jako katalog, kde se zaregistruješ a platíš 600 Kč ročně. Je to na dva roky. Ukončení musíš písemně vypovědět, jinak tě automaticky znovu zapíší na další rok (i opakovaně). Čili jim platíš za to, že si na jejich webu můžeš prohlížet nějaké nabídky práce. Jak jsou ty nabídky aktuální a opravdové, nemohu posoudit. Můj názor je takový, že za 600 Kč ročně (celkem 1200) je lépe si kupovat Blesk, tam si kromě inzerátů i něco přečteš.
- Citovat
- Upravit
Ještě doplním: Můžete tam asi i zadat, co hledáte, a vyhodí vám to vaše potencionální zaměstnavatele. Ale nikde není, kolik a jaké firmy tam inzerují nabídky, takže za 1200 je to velká sázka do loterie.
- Citovat
- Upravit
Na té stránce jsem nikde nenašel, že by hledali pracovníky. Jen zájemce o využívání toho jejich katalogu. No i kdyby někoho hledali, bylo by to nejspíš jen shánění inzerentů v katalogu.
- Citovat
- Upravit
Já teda nic takového v podmínkách nenašla
Koukala jsem do podmínek, ale nic o platbách tam nemají a když jsem se admina ptala, tak mi i potvrdil, že se nic neplatí ani za registraci a ani za nic dalšího. Zatím zkušenosti nemám, ještě jsem se nestihla registrovat, ale asi to vyzkouším. Jinak nabídky práce jsem tam našla tři, ale ještě asi před měsícem jich tam bylo myslím pět. Asi už to mají obsazené.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, taky jsem se zaregistrovala u HWS, a vůbec mi nepřišel ten potvrzovací email, s údaji. děkuji za odpověĎ
- Citovat
- Upravit
Dobry den dala jste tam ID je to cislo kdo vas doporucil jestli ne tak mi napiste pomuzu vam
- Citovat
- Upravit
Ahojte, ja som sa tiež registrovala, a ten čo mi poslal mail s ponukou na tuto pracu, mi kazal dať pri registracii ID moju IP adresu. Tiež som sa čudovala.
- Citovat
- Upravit
Zadávat IP adresu není potřeba, to bude nějaká chyba.Do registrace napište ID toho kdo Vás doporučil, žádná IP adresa opravdu není potřeba.
- Citovat
- Upravit
Už som zaregistrovana asi 3 dni, mam svoje ID. Už mate aj niečo zarobene? a ako budem vedieť že niečo alebo niekoho už mam?
POZOR: při registraci, na konci po Vás chtějí Vaše ID, tam zadejte Vaši IP adresu.
- Citovat
- Upravit
Personalista/ka
Dobry den delam tu praci chvily tak od minuleho tydne a jestli se nekdo za registruje tak vim ze mi to napise ze jde na registraci a jde do toho vim o 4lidech ktere do toho sli
- Citovat
- Upravit
Do políčka ID určitě nezadávejte IP adresu. Jsem se na to informovala a rozhodně ne. Zadejte ID toho, kdo Vás doporučil, ten Vám ji i rád sdělí páč z toho má peníze. Pokud ID nemáte, tak si napište na admin@homeworksystem.cz oni vám ID pošlou, tak to alespoň měla ta paní co mě doporučila. Na stránkách mají informaci, že mají nějaký problém s mailem a že vše trvá déle, tak stačí vydržet. Paní, která mě doporučila tam pracuje už nějakou chvíli a dělá myslím všechny práce a peníze už dostala. Neříkala kolik, ale prý byla spokojená, tak nevím. Proto mě to taky přesvědčilo a taky jsem se registrovala. Až budu mít další zkušenosti a informace, tak se zase podělím.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, snad to adminum nebude vadit, ze sem davam odkaz, ale chtela jsem se zeptat, zda mate nekdo zkusenosti s touto firmou na praci z domova? Dekuji za odpovedi, nerada bych naletela