Přivýdělek - domácí práce

Anejdana
18.12.12 19:34

Přivýdělek-domácí práce

Ahoj, nevíte některá o nějákém přivýdělku doma? Nějákou domácí práci? Předem děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13769
18.12.12 19:58

Nevíme, je tu o tom milión diskuzí… zadej si tady do vyhledávače „domácí práce“ a uvidíš sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
18.12.12 21:11

Ahoj na to nesázej, vesměs jde o podvody nebo trapný emailingy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
18.12.12 22:23

Hledala jsem hóóódně dlouho a nenašla. Nic solidního neexistuje. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
29.1.13 17:06

Ahoj holky. Na serveru Bazoš. cz jsem našla inzerát, inzerující práci/brigádu nabízenou Jaroslavem Noskou. Psala jsem mu o jakou brigádu se jedná a odepsal mi, že se jedná o klasické treba lepeni vzorku na letáček, kompletace obálek a že práce je realizována doma. Máte s pánem a jeho nabízenou brigádou nějaké zkušenosti? Nerada bych naběhla. Díky.

http://prace.bazos.cz/…tiskovin.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
29.1.13 17:48

@tegereen s pánem zkušenosti nemám, ale podle toho co píšeš je to klasické lákadlo. Chce po tobě nějaký poplatek?

• Citovat
  • Upravit
781
29.1.13 22:34

@elizabeta92 nene žádný poplatek nepožaduje. Ale zjistila jsem si, že zmiňovaný je podnikatel a podniká s autama. Založila jsem tohle téma v jiný diskuzi a jedna pisatelka právě psala, že pod jeho jménem našla podvody s autama a vzhledem k tomu, že podniká s autama tak jsem usoudila, že jde o toho samého chlapa a ne o shodu jmen. Takže jsem usoudila, že je to podvodník a že už nikdy nebudu hledat práci na doma na netu, protože jsou to všechno podvody. Jsem ráda, že jsem nenaletěla a doufám, že naletí co nejméně lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
7.2.13 20:23
:)

Příspěvek upraven 13.02.13 v 14:07

• Citovat
  • Upravit
Doa
7.2.13 21:40

No, hodně podvodů je na netu, právě i díky anonymitě. Osobně bych se vyhnula nějakému posílání informací za peníze :! To v žádném případě. A potom u seriózní nabídky se člověk prostě osobnímu kontaktu nevyhne. Asi vyjímka existuje, ale byla bych v tomto ohledu velice opatrná.

Víte, co je zvláštní? Že na internetu je spousta nabídek i poptávek po práci doma. Ale zaptal se už vůbec někdo, jakou práci „doma“ by si člověk vlastně představoval? Mě by to třeba zajímalo. Sama vím, co jsem si představovala já, ale zajímalo by mě, co ostatní? :)

• Citovat
  • Upravit
1783
9.2.13 16:11

Ahojky, jsem mamina na mateřské dovolené stejně jako vy a stejně jsem řešila peníze jako by a protože nesmím nabídnout práci přes diskusi, tak mi prosím písněte SZ, hledám nové spolupracovníky do svého týmu, jde o celou ČR, více v SZ. Moc se těším. Není to podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
9.2.13 21:20

Tak my v létě budeme nabírat do callcentra do cestovní agentury, máme sídlo v Ostravě, takže pokud je zájem a alespoň trocha praxe, je možné jít k nám. Ale sezóna bude tak od května.

• Citovat
  • Upravit
1
6.3.13 10:13

Dobrý den, již dlouhou dobu brouzdám na netu a po brigádě na PC bez podvodu jako by se slehla zem. Možná ani neexistuje, jen banda podvodníků. Kdybyste o něčem věděly, budu ráda Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mám špatnézkušenosti
21.3.13 16:34

Mám špatné zkušenosti chtějí zaplatit nějakých 860Kč ale, v podstatě musíte hledat další lidi na lepení obálek a až budete mít 100 zájemců tak pak vám vyplatí možná nějaké provize :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat