Práce provozní restaurace při mateřské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce provozní restaurace při m
Ahoj, nedělá prosím některá z vás provozní restaurace nebo jiného zařízení při mateřské (rodičáku)? Objevila jsme teď nabídku na tuto pozici u nás ve městě, požadavky bych splňovala, a tak přemýšlím, jestli na nabídku odpovědět. Líbí se mi možnost pružné pracovní doby, hlídání bych měla, je to 15 minut pěšky od domova. Rodičák mi končí za 3/4 roku a je to práce, která by mě bavila, ale zajímal by mě názor někoho, kdo tuto práci opravdu s dítětem dělá, snad se mezi Vámi někdo najde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Katuskka pokud budeš mít pružné hlídání, tzn. že je hlídačka se dostavit dejme tomu do 20 minut, tak bych do toho šla. Někdy je prostě potřeba se dostavit hned ![]()
- Citovat
- Upravit
@K.Black Ano, máme babičku, která bydlí pár ulic od nás, malou bych ji kdyžtak mohla vždy dovézt autem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame kavarnu spojenou s obchodem s dekoracemi a neco jako kolibu.
Myslim, ze to bude jine na kazdem lokalu. Mozna se to nezda, ale sezere to spousu casu. Pracovni dobu bych prirovnala k normalnimu zamestnani a plno prescasu k tomu.
Zasobovani, provoz, poradek, zamestnanci, brigadnici, ucetni, opravy, udrzba, akce, obnova nabidky, stale nove a nove napady zvedajici trzby… nekdy vecer uleham a opravdu nemam ani silu otocit se na druhy bok!
Na druhou stranu - je to ruznoroda prace, opravdu se nikdy nenudim, a kdyz vidim nejake dobre vysledky, je to uzasny pocit.
Pokud mas opravdu hlidani, organizacni schopnosti a nepredstavujes si „pruznou pracovni dobu“ tak, ze tam prijdes denne na dve hodinky, tak to zkus… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katuskka píše:
@K.Black Ano, máme babičku, která bydlí pár ulic od nás, malou bych ji kdyžtak mohla vždy dovézt autem
tak si ještě ujasni, jestli jsi třeba ochotná holku vzbudit na převoz k babičce atd. není to sranda.
Ale neznám to z pozice zaměstnance/provozáka takže jako majitel to možná člověk bere důsledněji ![]()
Je to tak jak píše @Barca12345
- Citovat
- Upravit
Presne tak… kdyz se o tom bavime, zrovna tento patek. Pivo bylo dovezene tak jako vzdy, aby bylo neco do zasoby, s tim, ze se v pondeli dovazi dalsi. Buch, v patek, o pul devate telefon, servirka - narazim posledni becku, byla tady na vyslapu nejaka trampska osada, pivo, ktere bezne vydrzi na vikend, bylo za patek skoro pryc… ![]()
Takze se sebrat, jet 40 km do Makra, nakoupit becky, s osobakem nebo terenakem toho jeste moc nepoberu,,, proste musis, jinak ztrata. To same s jidlem.
Brigadnici… holka domluvena dva mesice dopredu najednou neprijde, prominte, ale nasla jsem si lepsi
nezbylo nic jineho, nez abych vzala fleka a pinglovala to sama.
Mohla bych vypisovat milioooooony ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale jak rikam, NIKDY, NIKDY se nenudim a miluju svou babicku, ze mi to umozni, protoze bychom se s dcerou sly asi past.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za reakce, ještě to musím pořádně ze všech stran promyslet, ale hlodá ve mě červíček. Práce v gastronomii mě baví a láká mě si práci provozního vyzkoušet, jsem člověk který se vyžívá v tom, když může něco zařizovat, organizovat, ale věřím, že skutečnost bude určitě drsnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barca12345 no tak o personálu ani nemluvím
některý jsou fakt chytrý
si kolikrát říkám že to je jak pátá třída pomocný školy, člověk aby tam pořád stál jak dozorce, protože jim je všechno jedno, jejich to není, tak co? se neposeru že, ![]()
- Citovat
- Upravit
@Katuskka
Tak si zajdi na pohovor, treba to nebude obnaset tolik veci, je zase trochu rozdil neco vlastnit a nebo to jen „spravovat“… kdyz nezkusis, nebudes vedet. A radsi zkusit a vedet nez nezkusit a pak si to vycitat… ![]()
@K.Black
Presne a neni to jen o jejich lenosti nebo o tom, ze to jejich neni… krade se vsude, takze namatkove kontroly, lahve, kava, mlika…
a kolikrat na to ani neprijdes, protoze nejde uhlidat vse, ze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barca12345 Taky si říkám, že alespoň zkusím odpovědět a uvidím, záleží, co by to všechno obnášelo a jak by to bylo časově náročné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si to zkusila rok a bez dítěte a byl to záhul
jak psaly holky…nikdy nevíš, co se kde pos… Já byla provozní v music baru (takže jen pití bez jídla) a byla to práce na 24 hodin denně. To je furt něco, dealeři, tohle nejde, tohle dojde, tohle je špatné, přijeli jsme se zbožím dřív-pojďte nám otevřít, musíš hlídat zaměstnance - skoro každý číšník se snaží někde něco šidit. Dělala jsem v oboru x let a neznám jedinýho poctivýho číšníka. Nevycházející inventury, zaměstnanci, kteří nepřijdou do práce, atd atd atd…toho je hrozně moc..Hodně záleží, co je to za podnik, jak je to velké, jestli je tam jídlo…nevím nevím já bych se toho bála s malým dítětem. V gastronomii musíš kolikrát fungovat i v noci, tak to by asi babička nebyla úplně nadšená…
![]()
Ale jak říkám, pokud to bude malý fungující zavedený podnik, tak by to nemuselo být až tak náročné
držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Třešnička1 Je to menší mexická restaurace, je to zavedené podnik, který funguje už několik let. O poctivosti číšníků mi nemusíš bohužel vůbec vykládat
Co se týče práce v noci, restaurace je otevřená do 23 hod a přítel pracuje jen na ranní směnu, takže je v 15 hod doma a potom má volno až do dalšího rána, kdy jde do práce, takže odpoledne a večer by mohl hlídat on, babička jen dopoledne
Asi by to chtělo zajít na pohovor a zjistit, co si představuje majitel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit