Přivýdělek k mateřské

4.12.22 12:30

Přivýdělek k mateřské

Ahojte holky,

chtěla bych se zeptat, na nějaký přivýdělek při mateřské z domu. Nějakou klikačku nebo třeba vyplňování dotazníků, nic náročného, něco co bych zvládla s malým.

Děkuji!
E. :*

Příspěvek upraven 04.12.22 v 13:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5680
4.12.22 12:36

To je opravdu úplně nenápadná reklama. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.22 12:41

@Lil Kitkatt Jak se to vezme, zpráva je dobrovolná, nikoho nenutím, samozřejmě, že je referal program všude, ale primárně mi jde o získání nových „zdrojů“ : :D Uvítám odpověď na první část a druhou část klidně ignorujte. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35645
4.12.22 12:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
4.12.22 12:49
@Eliška1983 píše:
Ahojte holky,

chtěl bych se zeptat, na nějaký přivýdělek při mateřské z domu. Nějakou klikačku nebo třeba vyplňování dotazníků, nic náročného, něco co bych zvládla s malým.

*** reklama

Děkuji!
E. :*

Já ti naklikam klidně i zadarmo dvacet na holou :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.22 12:58

Už jsem našla tlačítko upravit, aby se tu někdo nepo… :D Snad to takhle už nebude vyvolávat tolika breku. :zed: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
4.12.22 13:19

Nechápu co máte? Paní se ptá jen na přivýdělek. Tím snad nic neporušuje. Ani se ji nedivím, všude všechno zdražují. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.22 13:27

@Lu66 Uvedla jsem, že už jednu aplikaci mám, kterou bych mohla sdílet,… chápu je, vypadalo to jako reklama a nedej bože, by někdo mohl získat pár korun navíc. Smazala jsem tu část,… snad holky budou mít už klidné spaní. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
4.12.22 13:32
@Eliška1983 píše:
@Lu66 Uvedla jsem, že už jednu aplikaci mám, kterou bych mohla sdílet,… chápu je, vypadalo to jako reklama a nedej bože, by někdo mohl získat pár korun navíc. Smazala jsem tu část,… snad holky budou mít už klidné spaní. :hug:

Panebože, tak snad se nebudou budit ze spaní :hug: :mrgreen:

jak se ta aplikace jmenuje prosím? Klidně do zpráv. Dneska se každá kačka hodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.22 13:44

Máte to tam, klidně sem pak napište, jak moc to bylo hrozné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
3.1.23 10:20

@Eliška1983 také mě to prosím zajímá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.26 11:17

Přivýdělek k mateřské, k brigádě, ke studiu

📞 Hledám kolegyni/kolegu na domlouvání schůzek

Nabízím flexibilní přivýdělek z domova – ideální jako bokovka ke studiu, práci nebo na rodičovské.

✨ Náplň práce:– telefonická komunikace s klienty– domlouvání termínů schůzek– práce s jednoduchým seznamem kontaktů– možnost pracovat odkudkoliv z domova

Co očekávám:– příjemné vystupování a dobré komunikační schopnosti– nebát se telefonovat– spolehlivost a samostatnost

Zkušenosti nejsou potřeba – vše tě naučíme 😊

💸 Odměna:Výdělek závisí na tvé aktivitě a šikovnosti (výkonová složka + provize)Šikovné si vydělají klidně 2 000–3 000 Kč týdněVýplata každých 14 dní

✨ Co nabízím:– flexibilní pracovní dobu (pracuješ kdy chceš)– zaškolení zdarma– podporu během spolupráce– možnost dlouhodobého přivýdělku

📩 Napiš mi zprávu a pošlu víc informací 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital