Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky,
chtěla bych se zeptat, na nějaký přivýdělek při mateřské z domu. Nějakou klikačku nebo třeba vyplňování dotazníků, nic náročného, něco co bych zvládla s malým.
Děkuji!
E. ![]()
Příspěvek upraven 04.12.22 v 13:25
@Lil Kitkatt Jak se to vezme, zpráva je dobrovolná, nikoho nenutím, samozřejmě, že je referal program všude, ale primárně mi jde o získání nových „zdrojů“ :
Uvítám odpověď na první část a druhou část klidně ignorujte. ![]()
@Eliška1983 píše:
Ahojte holky,chtěl bych se zeptat, na nějaký přivýdělek při mateřské z domu. Nějakou klikačku nebo třeba vyplňování dotazníků, nic náročného, něco co bych zvládla s malým.
*** reklama
Děkuji!
E.
Já ti naklikam klidně i zadarmo dvacet na holou
![]()
Už jsem našla tlačítko upravit, aby se tu někdo nepo…
Snad to takhle už nebude vyvolávat tolika breku.
![]()
Nechápu co máte? Paní se ptá jen na přivýdělek. Tím snad nic neporušuje. Ani se ji nedivím, všude všechno zdražují. ![]()
@Lu66 Uvedla jsem, že už jednu aplikaci mám, kterou bych mohla sdílet,… chápu je, vypadalo to jako reklama a nedej bože, by někdo mohl získat pár korun navíc. Smazala jsem tu část,… snad holky budou mít už klidné spaní. ![]()
@Eliška1983 píše:
@Lu66 Uvedla jsem, že už jednu aplikaci mám, kterou bych mohla sdílet,… chápu je, vypadalo to jako reklama a nedej bože, by někdo mohl získat pár korun navíc. Smazala jsem tu část,… snad holky budou mít už klidné spaní.
Panebože, tak snad se nebudou budit ze spaní
![]()
jak se ta aplikace jmenuje prosím? Klidně do zpráv. Dneska se každá kačka hodí ![]()
📞 Hledám kolegyni/kolegu na domlouvání schůzek
Nabízím flexibilní přivýdělek z domova – ideální jako bokovka ke studiu, práci nebo na rodičovské.
✨ Náplň práce:– telefonická komunikace s klienty– domlouvání termínů schůzek– práce s jednoduchým seznamem kontaktů– možnost pracovat odkudkoliv z domova
Co očekávám:– příjemné vystupování a dobré komunikační schopnosti– nebát se telefonovat– spolehlivost a samostatnost
Zkušenosti nejsou potřeba – vše tě naučíme 😊
💸 Odměna:Výdělek závisí na tvé aktivitě a šikovnosti (výkonová složka + provize)Šikovné si vydělají klidně 2 000–3 000 Kč týdněVýplata každých 14 dní
✨ Co nabízím:– flexibilní pracovní dobu (pracuješ kdy chceš)– zaškolení zdarma– podporu během spolupráce– možnost dlouhodobého přivýdělku
📩 Napiš mi zprávu a pošlu víc informací 🙂