Přivýdělek na MD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Andreeaa1
7.4.13 20:06
@Přivýdělek píše:
Máte pravdu, šlo to, ale někde nemám. cz a prostě mi to přišlo lepší do Soukromé zprávy, byť to zavání klikačkou. :-)

To Andea: Tak já jsem rád, že jsme si to vysvětlili, měl jsem z toho špatný pocit… Já už našel takových pokladů: knížky Vinnetou, Harry Potter, hra Lovci pokladů, dětský stůl a židličky, takové ty v pastelových barvách, prostě za tu cenu super. :-)

Mně nyní nejvíce zajímá to bydlení, takže pokud jste schopné psát něco rozumného, něco, co ostatním při čtení něco dá, tak si myslím, že to může fungovat k oboustranné spokojenosti. Mám několik desítek přispěvatelek (a pár přispěvatelů) a vyplatím klidně každý článek hned (byť je to po větší částce praktičtější) Pro mě je to taková investice do budoucna. Věřím v úspěch toho co dělám, takže za to platím a snad v budoucnu to peníze vydělá zpět. Nechtěl jsem to tu rozebírat, protože jsouc dá se říci „na druhém břehu“ mám zase špatnou zkušenost s těmi, co práci hledají. Protože to často skončí u toho, že si jen chtějí stěžovat, ale tím to hasne.

Tak takových je opravdu hodně, pár jich mám kolem sebe. Je mi líto, nechtěla vyvolávat v nikom špatné pocity, ale když hledáš přivýdělek a všichni se tě snaží jen oškubat nebo nějaké ty klikačky jak píšeš, to není nic pro mě. Chtěla jsem pracovat i manuálně, ale bohužel, domácí práce jsou podvody, kde máš poslat peníze a pak ti možná dají info…tak kdybych měla peníze, asi nehledám přivýdělek, že? Ohledně bydlení…( zrovna jsem měla malý nápad, ale ne na článek, spíš realizaci, kdyby se nějakým expertům do toho chtělo, nebylo by to špané. Téma: projekt veselá školka :) Ty stránky jsou tvoje o bydlení?

• Citovat
  • Upravit
115
23.6.13 00:54

Také schaním přivýdělek od února a pořad nic asi už to vzdam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.22 16:26

Vyplnění dotazníku pro Akademii věd - za poukázku

Dobrý den, vím, že toto je už starší vlákno, ale třeba to tu ještě někdo najde a bude to pro něj užitečné :)
Pro náš výzkum na Akademii věd sháníme co nejvíce (pra)rodičů z celé republiky, kteří by nám za odměnu (viz níže) vyplnili online dotazník, mohlo by to některým z Vás tedy posloužit svým způsobem i jako drobný přivýdělek na MD :)

Jde o projekt Dovyko – Dotazník vývoje komunikace I. Tento dotazník nám pomůže vytvořit oficiální podobu nástroje, který zjišťuje, jak se děti učí svůj mateřský jazyk. Výsledky dotazníku budou také užitečné při odhalování vývojových problémů a poruch nebo při hodnocení běžného vývoje zdravých miminek. Více informací najdete také na našich stránkách, dovyko.cz.

Podmínky pro vyplnění dotazníku: Dotazník je určen pro děti, které jsou aktuálně ve věku 8–30 měsíců, mají zdravý sluch a zrak a nemají žádné neurologické potíže. Podmínkou účasti také je, že alespoň jeden z rodičů je rodilý mluvčí češtiny (na dítě se tedy alespoň částečně mluví česky).
Samotné vyplnění zabere cca 30–45 minut času. Za vyplnění dostanete voucher do supermarketu Tesco v hodnotě 200 Kč.

Pokud máte o účast zájem, ozvěte se nám prosím na email vyzkum. jazyka@gmail.com nebo vyplňte formulář na našich stránkách: https://www.dovyko.cz/…sti-vyzkumu/
Jakékoli dotazy směřujte prosím také na náš email. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí