Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, prosím nevíte kde hledat přivýdělek k MD? Na internetu se mi nějak nedaří nic najít, proto prosím o radu. Žádné zasílání letáků, poplatků (registrací) apod. … k takovým nemám důvěru.
Innit píše:
ahoj, prosím nevíte kde hledat přivýdělek k MD? Na internetu se mi nějak nedaří nic najít, proto prosím o radu. Žádné zasílání letáků, poplatků (registrací) apod. … k takovým nemám důvěru.
Já chci taky
Je to těžký ![]()
holky tak stále tady koukám, jestli tady není něco nového a pokud nemáte známé nebo štěstí tak nemáte šanci na něco narazit ![]()
Snad jen odcházet od miminka a dělat někde úklid nebo hospoda ![]()
Já jdu teď na 5hod denně na brigošku do Tesca,mám ale hlídání,když jsem hledala něco domů,tak to bylo bez šance.Jestli máš babičku…,na hlídání tak si myslím,že brigádu v Praze seženeš určitě.
Jediné přilepšení, které zatím funguje, je sbírání bodů a kódů do věrnostních klubů. Dárky už mi dorazily z bonavity, emca, gambrinus team a od podravkových. Je to rozhodně jistější než odebírání reklamních emailů a pokud ty výrobky běžně nebo jednou za čas kupujete, tak se vyplatí body schovat. Ještě zkouším získat poukázku do tesca, ale jde to hodně pomalu.
A nebo obcházet kontejnery, občas tam něco pěkného najdete.
Pokud chcete menší, ale poctivý přivýdělek z domova, tak mi napište do soukromé zprávy.
Když je poctivý, tak se o něj poděl veřejně a ne přes soukromou zprávu. Klikačka? Najdi dalšího blbce? Katalogový prodej? Všichni, kdo shání domácí práci delší dobu ví, že nabízíš přesně něco takového. Alespoň to jsou mé zkušenosti po 5 letech. Jediné, co bylo poctivého k mání, byl roznos letáků a to na půl roku s tím, že najednou nebylo co roznášet a poslední roznos mi ani nezaplatili. Jestli je to tedy podle tebe solidní pracovní příležitost, tak napiš o co jde. Pokud to bude stát za to, rádi se ti ozveme.
Tak od člověka, který zvládne napsat takový hnus, že se máme jít hrabat do kontejeneru, bych práci nechtěla, děkuji. Že se nestydíš. Ještě můžeš dodat : nedělat si děti, že? Pak bychom byli bez problému.
Víš proč se o něj nemůžu podělit veřejně? Protože mi to tu hned smažou. Jedná se o psaní článků na různá témata, každého se zeptám co ho zajímá a snažím se mu najít jeho téma: cestování, děti, bydlení, zdraví. Zde jsem to několikrát zkoušel také, ale asi to není to co lidé hledají. Přesně jak píšete, klikačka, to je tak jediné, co je zajímá.
Zajímavé, jedna paní také roznášela letáky, skončila a teď píše o dětech.
Nejste to Vy? ![]()
To Andreeaa1:
ona to ale byla reakce na to sbírání bodů, takové paběrkování, mě to prostě přehrabování v konťasech připomnělo. Jinak já už kolikrát něco „vedle nich“ našel, třeba regál do sklepa, dětské motorky,,, tak když se člověk trochu zastydí, proč si to nevzít.
Jinak děti mám 4, takže rady si je nedělat psát nebudu.
Když budete rychlejší než admini, tak jsou to třeba stránky www.okouzli.cz, www.domacimazlicek.cz, www.bydleniastyl.cz a další
@Přivýdělek píše:
To Andreeaa1:
ona to ale byla reakce na to sbírání bodů, takové paběrkování, mě to prostě přehrabování v konťasech připomnělo. Jinak já už kolikrát něco „vedle nich“ našel, třeba regál do sklepa, dětské motorky,,, tak když se člověk trochu zastydí, proč si to nevzít.
Jinak děti mám 4, takže rady si je nedělat psát nebudu.
Ke čtyřem dětem gratuluji, ale jít kolem kontejneru a něco tam najít a hrabat se tam je prostě rozdíl…Jsem z těch přivýdělků také už unavená. Nikde nic slušného a ještě se nestydějí okrádat maminky s dětmi. Doba nás nutí jít do práce dřív, než nám skončí rodičák a od začátku těhotenství nemyslíme na nic jiného než jak to zvládnem finančně a kde si přivydělat. Už mě to neba. Tak sorry, asi jsem tě pochopila špatně.
@Přivýdělek píše:
Když budete rychlejší než admini, tak jsou to třeba stránky www.okouzli.cz, www.domacimazlicek.cz, www.bydleniastyl.cz a další
Tam jako psát články…bydlení a styl mám ráda
juknu na to.
Stačilo napsat jen psaní článků, to nesmažou
Je pravda, že kolikrát tu jsou odkazy u kterých nechápu, že je nejsou brány jako reklama. Možná by i prošlo vypsat ty stánky bez www a cz. Taky už jsem viděla pána, jak lovil lahve s kontejneru kvůli hvězdičkám, ale tohle fakt nedělám ![]()
Máte pravdu, šlo to, ale někde nemám. cz a prostě mi to přišlo lepší do Soukromé zprávy, byť to zavání klikačkou. ![]()
To Andea: Tak já jsem rád, že jsme si to vysvětlili, měl jsem z toho špatný pocit… Já už našel takových pokladů: knížky Vinnetou, Harry Potter, hra Lovci pokladů, dětský stůl a židličky, takové ty v pastelových barvách, prostě za tu cenu super. ![]()
Mně nyní nejvíce zajímá to bydlení, takže pokud jste schopné psát něco rozumného, něco, co ostatním při čtení něco dá, tak si myslím, že to může fungovat k oboustranné spokojenosti. Mám několik desítek přispěvatelek (a pár přispěvatelů) a vyplatím klidně každý článek hned (byť je to po větší částce praktičtější) Pro mě je to taková investice do budoucna. Věřím v úspěch toho co dělám, takže za to platím a snad v budoucnu to peníze vydělá zpět. Nechtěl jsem to tu rozebírat, protože jsouc dá se říci „na druhém břehu“ mám zase špatnou zkušenost s těmi, co práci hledají. Protože to často skončí u toho, že si jen chtějí stěžovat, ale tím to hasne.