Přivýdělek na MD, vyrábíte něco?

287
3.3.14 14:08

Přivýdělek na MD, vyrábíte něco?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak si přivyděláváte na mateřské? Brigáda jako doučování pro mne není, nevím co bych doučovala. Poradíte, co třeba doma vyrábíte a pak prodáváte? Zkoušela jsem vyrábět náušnice a prodávat za nízké ceny, ale takový nápad už mělo hodně lidí a z toho si člověk ani malou kačku nevydělá. :,( Slyšela jsem, že se také dají doma skládat krabičky, kompletovat propisky atd…, neznáte někdo třeba podobný přivýdělek? Poraďte prosím, vím že je tu hodně diskusí, ale když poradíte, budu moc ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5164
3.3.14 14:12

@CokeLady to radši budu vyšívat :jazyk: No, i když za včerejšek mám slíbené nové boty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
3.3.14 14:17

Já vyšívám ale neprodávám, myslím že by nikdo nic nekúpil, taky jsem hldala kde co, ale maminky jsou dnes hoodně šikovné že si dělají vše samy, takže jedině co mě napadá je šití, výoba hraček apod.ale dnes je toho všude hafo, že málokrá se chytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.3.14 14:21

@CokeLady Děkuji, ale to asi ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.3.14 14:26

Právě no, dnes je toho mnoho, ráda bych něco vyráběla, čím by šla vydělat nějaká kačka, ale chtělo by to nápad :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
3.3.14 14:53
@Bar20 píše:
@CokeLady to radši budu vyšívat :jazyk: No, i když za včerejšek mám slíbené nové boty :think:

tak to bolo asi velke.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.3.14 15:29
@Bar20 píše:
@CokeLady to radši budu vyšívat :jazyk: No, i když za včerejšek mám slíbené nové boty :think:

dovol mu panskou dovolenou na cca 14 dni a vydelas si na mnohem vic a jeste kolem tebe chodi a bude pomahat, ver mi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.3.14 15:32
@LenkaLinka píše:
Právě no, dnes je toho mnoho, ráda bych něco vyráběla, čím by šla vydělat nějaká kačka, ale chtělo by to nápad :,(

napad, napad…to je dnes velka fuska na nej prijit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.14 16:53

@LenkaLinka skládání krabiček a kompletování propisek je jen podvod :think: já háčkuju, pletu z papíru a pedigu :think: a dělám moře dalších věcí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.3.14 19:53

Super, moc děkuji, určitě se zaregistruji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie