Přivýdělek přes internet sumaibase.info
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
privydelek pres internet
ahoj holky,nedavno mi prisla nabydka na meila vyplnovani dotazniku-privydelek az 100,– mate stim nekdo skusenost???na adrese vydelek@sumaibase.info diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S tímto zkušenost nemám … Bohužel … Je to česká firma nebo zahraniční?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,tak já také vyplnuji dotazníky
Jsem zaregistrovaná na jednom portálu…na začátku se vyplní nějakej dotazník jakoby o tobě, aby věděli na co se u tebe zaměřít
Vždycky mi třeba příjde smska,že mám novej dotazník a mam vyplnit třeba do 15.3. Každej dotazník májinou cenu. Já měla nejvíc cenu za dotazník 80,– Nic moc to není,ale na ulici to nenajdu ![]()
A pak ještě mě nahrnul muj tatinek do nějakého meilování a tam mi chodí emaily a musím potvrdit přečtení a dostanu třeba korunu
Zřídílajsem si novej meil,aby mi to nepřekáželo v tom mém
ale tam to vyplácí až dosáhneš 1tis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky by se mi ta tisícikorunka hodila,nemáš nějaký odkaz na tu práci přes internet,slečno? jsem také na mateřské a taky bych chtěla pracovat podobnou věcí jako ty. můj email je ***@seznam.cz
- Citovat
- Upravit
@čtverda píše:
taky by se mi ta tisícikorunka hodila,nemáš nějaký odkaz na tu práci přes internet,slečno? jsem také na mateřské a taky bych chtěla pracovat podobnou věcí jako ty. můj email je jarstve@seznam.cz
Slečno jo
To už dávno ne ![]()
Odkaz poslu do zprav
A ještě mi tatí posilal nějaké jiné odkazy na podobné věci do meilu,tak ti to přepošlu
Ale v meilu jsem nezkousela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klovasa…tak jestli je to na RMEIL, tak to je klasické letadlo, přeju hezké klikání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@estrela píše:
klovasa…tak jestli je to na RMEIL, tak to je klasické letadlo, přeju hezké klikání
Děkuji za přání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klovasa
Ahoj, ty potvrzovací maily jsem měla taky asi 4 roky a za celou dobu mi to 1000 neudělalo - tudíž žádné peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám dotazníky - Casi, My-map, ceskynarodnipanel.cz, datamar… moc peněz to není, ale aspoň něco, že
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak zakladatelko, ty tvoje dotazníky, mají nějakou www adresu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chci vas jen upozornit na stranku co tedka chodi, ze se skladaji propisky nadepisujou obalky a plni-je tam toho povicero v nabidce:stranka manualni-prace.cz za registraci atd se plati 690,– jako kontakt je napsan tomas velcl(šumperk) a ze je zapsan v zivnostenckem rejstriku-JEDNA SE O PODVOD, TAK SI DEJTE POZOR PENIZE UZ NEUVYDITE!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klovasa píše: … ale tam to vyplácí až dosáhneš 1tis
A už od nich aspoň jednu tisícovku máš v kapse, nebo zatím jenom slib?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka říkala, že už si pár tisícovek vydělala, já jsem začátečník, já ještě nic, zkouším to taky
zkusit se má všechno
- Citovat
- Upravit