Přivýdělek přes internet sumai­base.info

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
142
25.3.12 10:25

privydelek pres internet

ahoj holky,nedavno mi prisla nabydka na meila vyplnovani dotazniku-privydelek az 100,– mate stim nekdo skusenost???na adrese vydelek@sumaibase.info diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1689
25.3.12 10:53

S tímto zkušenost nemám … Bohužel … Je to česká firma nebo zahraniční?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.3.12 10:53

Ahoj,tak já také vyplnuji dotazníky :) Jsem zaregistrovaná na jednom portálu…na začátku se vyplní nějakej dotazník jakoby o tobě, aby věděli na co se u tebe zaměřít :) Vždycky mi třeba příjde smska,že mám novej dotazník a mam vyplnit třeba do 15.3. Každej dotazník májinou cenu. Já měla nejvíc cenu za dotazník 80,– Nic moc to není,ale na ulici to nenajdu :)
A pak ještě mě nahrnul muj tatinek do nějakého meilování a tam mi chodí emaily a musím potvrdit přečtení a dostanu třeba korunu :) Zřídílajsem si novej meil,aby mi to nepřekáželo v tom mém :) ale tam to vyplácí až dosáhneš 1tis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
25.3.12 11:38

taky by se mi ta tisícikorunka hodila,nemáš nějaký odkaz na tu práci přes internet,slečno? jsem také na mateřské a taky bych chtěla pracovat podobnou věcí jako ty. můj email je ***@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
2858
25.3.12 11:54
@čtverda píše:
taky by se mi ta tisícikorunka hodila,nemáš nějaký odkaz na tu práci přes internet,slečno? jsem také na mateřské a taky bych chtěla pracovat podobnou věcí jako ty. můj email je jarstve@seznam.cz

Slečno jo :D To už dávno ne :DDD
Odkaz poslu do zprav :) A ještě mi tatí posilal nějaké jiné odkazy na podobné věci do meilu,tak ti to přepošlu :) Ale v meilu jsem nezkousela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
25.3.12 11:55

klovasa…tak jestli je to na RMEIL, tak to je klasické letadlo, přeju hezké klikání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.3.12 11:59
@estrela píše:
klovasa…tak jestli je to na RMEIL, tak to je klasické letadlo, přeju hezké klikání :)

Děkuji za přání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
25.3.12 12:31

@Klovasa není zač :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.3.12 12:50
@estrela píše:
@Klovasa není zač :mavam:
:mavam: :mavam: :mavam: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
9.7.12 17:11

@Klovasa
Ahoj, ty potvrzovací maily jsem měla taky asi 4 roky a za celou dobu mi to 1000 neudělalo - tudíž žádné peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
14.9.12 08:24

Dělám dotazníky - Casi, My-map, ceskynarodnipanel.cz, datamar… moc peněz to není, ale aspoň něco, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
14.9.12 08:25

Jinak zakladatelko, ty tvoje dotazníky, mají nějakou www adresu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
1.10.12 08:37

Ahoj chci vas jen upozornit na stranku co tedka chodi, ze se skladaji propisky nadepisujou obalky a plni-je tam toho povicero v nabidce:stranka manualni-prace.cz za registraci atd se plati 690,– jako kontakt je napsan tomas velcl(šumperk) a ze je zapsan v zivnostenckem rejstriku-JEDNA SE O PODVOD, TAK SI DEJTE POZOR PENIZE UZ NEUVYDITE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
25.11.13 20:35
@Klovasa píše: … ale tam to vyplácí až dosáhneš 1tis :)

A už od nich aspoň jednu tisícovku máš v kapse, nebo zatím jenom slib?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie158
25.11.13 20:55

Kamarádka říkala, že už si pár tisícovek vydělala, já jsem začátečník, já ještě nic, zkouším to taky ;) zkusit se má všechno

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat