Přivýdělek přes PC v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2217
28.5.18 12:46

@janickaIII Dobře :) děkuji za radu :) asi to bude nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
28.5.18 13:08
@Denny97 píše:
@lasička1 Kadeřnice vystudována a živím se ve zlatnictví. Ohodnocuji zlato a takové různé věci. Přivýdělám si jako kadeřnice ale nevím jak to bude na mateřské. Tak se zatím informuji. Mám různé kurzy za sebou. Muž peníze má.. ale nechci na něm finančně viset.

Myslím řečnický obrat nechci na něm finančně viset je špatný. Za prvé budeš mít miminko, mateřskou a potom rodičovský příspěvek. Budeš vychovávat i jeho dítě. A pokud už nyní ve vztahu uvažuješ, že chceš být samostatná, tak to není moc dobré. Přehodnoť situaci. Protože v partnerství je to o tom, že dnes živím já, zítra mohu onemocnět a živí partner-myšleno kdo víc vydělává. A nejde propočítávat kdo co vydělá, kdo co udělá, to je cesta do pekel. Partnerství se nauč brát jako rovnocený vztah dvou souzněných duší. Vše je společné, myslím tím nyní potřeby toho daného jedince. A tímto názorem by sis mohla pokazit to krásné, co mězi vámi je. Manžel určitě rád bude živit rodinu a možná by mu i vadilo, kdyby ty si sama chtěla být nezávislá v penězích. Mohl by se cítit jako když mu nevěříš, že rodinu uživí.
Vůbec to není myšleno špatně, jen rada, jak si nepokazit partnerství.
Jinak bych asi nehrotila práci přes PC. V tvém případě bych tam viděla víc podvodných nabídek než seriozních. Ale pokud by si se časem doma cítila odstrčená, nevyužitá, že nejsi mezi lidmi, tak bych uvažovala nad prací které rozumíš. Buď bych se domluvila se svým nynějším zaměstnavatelem, že mu jeden den v týdnu půdeš pomoci.Nebo bych dělala kadeřnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
28.5.18 13:37

@lasička1 Máš pravu :) napsala jsem to asi špatně, nebylo to vyloženě, že viset :) budu muset to s mužem víc probrat :) sám říkal, že požádá o zvýšení platu :) má to jinak :) nedostane peníze jak by na dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
30.5.18 20:33

Ahoj, jo jde to. Pracovala jsem z domu jako operátorka. Stačí připojení k netu a headset. Vydělala jsem si i kolem 5 000 Kč, někdy víc. Rozhodně jako přilepšení to bylo dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat