Přivýdělek přes PC v těhotenství
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přivýdělek přes PC
Ahoj holky, nevíte nějaká o dobrém přivýdělku přes pc? Hledala jsem už toho tolik.. ale všude jen samé podvody..
budu ráda za každou radu ![]()
Někdy kolem ledna mám termín porodu. A chtěla bych si přivydělat přes PC ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jde o to, co umíš nabídnout. Bezcílné hledání přivýdělku, pokud nevíš, co bys sama mohla dělat, nefunguje. Najdeš jen samé blbosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enmamma Spíš nevím jak a co hledat.. nebo kde se orientovat.. umím s různými pc programy.. jsem učenlivá.. Jen nějak nevím kde začít.. je to poprvé co něco takového hledám.. a neúspěšně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denny97 píše:
@Enmamma Spíš nevím jak a co hledat.. nebo kde se orientovat.. umím s různými pc programy.. jsem učenlivá.. Jen nějak nevím kde začít.. je to poprvé co něco takového hledám.. a neúspěšně..
Na rovinu, vím, že to je tvrdé, ale těchto příspěvků je tu mraky a holky nenajdou nic, nemají, co nabídnout. Musíš mít jasnou představu, co chceš dělat. Až to budeš vědět, budeš vědět, kde hledat po dané činnosti poptávku. Já práci na doma mám, takže vím, o čem mluvím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enmamma píše:
Na rovinu, vím, že to je tvrdé, ale těchto příspěvků je tu mraky a holky nenajdou nic, nemají, co nabídnout. Musíš mít jasnou představu, co chceš dělat. Až to budeš vědět, budeš vědět, kde hledat po dané činnosti poptávku. Já práci na doma mám, takže vím, o čem mluvím.
Souhlas
musis nejdriv umet neco konkretniho, abys to mohla nabizet pres interenet. Treba ucetnictvi, grafiku, copywriting, prekladatelstvi.. Pises ze umis s programy - to presne znamena co? Word a PowerPoint uz dnes taky umi kazdej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kočičí duše píše:
Souhlasmusis nejdriv umet neco konkretniho, abys to mohla nabizet pres interenet. Treba ucetnictvi, grafiku, copywriting, prekladatelstvi.. Pises ze umis s programy - to presne znamena co?Word a PowerPoint uz dnes taky umi kazdej
Jsem tuto diskuzi tlumočila přítelkyni a měla stejnou reakci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobře holky
děkuji
takže popřemýšlím co by mi tak nejlíp šlo a zaměřím se na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denny97 píše:
Dobře holkyděkuji
takže popřemýšlím co by mi tak nejlíp šlo a zaměřím se na to
Držíme palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enmamma můžu se vložit do diskuse? Jsem zatím těhotná, ale ráda bych pri MD/RD pracovala (nechci ztratit kvalifikaci a peníze se také hodí). V současném zaměstnání vedení nesouhlasí, abych při MD/RD aspoň trochu vypomahala (moc tomu nerozumím, ale ok jejich rozhodnutí). Je vůbec reálné nějakou práci z domu najít? Pracuji teď jako hl. účetní ve větší firmě a vůbec nemám přehled, zda je možné něco najít. Když se dívám na inzeráty je to vždy buď zkrácený úvazek (s docházkou do firmy a za směšné peníze- vzhledem k tomu, že bych musela platit jesle) a nebo jsou to práce typu MLM atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denny97 píše:
Dobře holkyděkuji
takže popřemýšlím co by mi tak nejlíp šlo a zaměřím se na to
A co máš vystudováno? Čím si se živila do doby, než si otěhotněla? Od toho bych se odpíchla. Např. pokud si dělala odhady nemovitostí, překlady…Ale pokud máš vzdělání třeba jako zdravotní sestra, tak toho moc přes internet nevymyslíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII Jako účetní bych řekla, že by neměl být problém. Pokud vím, je jich málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola Já řekla že nic neumím? A co jsem, abych se svlékala přes webku… Trochu urážka ne? Na stupidní názor jsem se vás neptala.
Příspěvek upraven 28.05.18 v 12:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lasička1 Kadeřnice vystudována a živím se ve zlatnictví. Ohodnocuji zlato a takové různé věci. Přivýdělám si jako kadeřnice ale nevím jak to bude na mateřské. Tak se zatím informuji. Mám různé kurzy za sebou. Muž peníze má.. ale nechci na něm finančně viset.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denny97 tak zkusit tu kadeřnici. Můžeš si přizpůsobit pracovní dobu případně si vzít mimco sebou. Jedna známá to tak dělá a je velmi spokojená. A když porovnam co a za jaký čas si vydělá ona a já, tak je na tom velmi dobře. Pokud na PC neumíš nic speciálního (programování nebo nějaký speciální program), tak bych se do toho neznala a dělala to co umím nejlépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit