Přivýdělek úklidem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.8.16 16:01

Přivýdělek úklidem

Ahoj, bohužel jsme se dostali do trochu horší finanční situace (a proto prosím o zachování anonymu, nechci, aby i ten, kdo mě zná osobně o tom věděl).

Proto jsem se rozhodla, že si zkusím najít nějakou menší brigádu k práci. Vcelku mě překvapilo, že se v poslední době za úklid nabízí poměrně velké peníze (větší než v mém zaměstnání). Proto bych ráda zkusila úklid.

Zajímá mě, jestli je tu někdo, kdo si úklidem přivydělává? Pokud ano, jak jste se k tomu dostali? Pracujete sami na sebe či pod nějakou firmou/agenturou? Jak přesně úklid probíhá? Uklízíte v domácnostech, hotelech, firmách,…? Kolik korun si bere za běžný úklid domácnosti a co si vlastně pod tím běžným úklidem představíte?:)

Pokud si berete na úklid cizí domácnosti vlastní pomůcky, co vše potřebujete a na co bych neměla zapomenout?

Pokud je tu někdo, kdo se mi na toto téma rozepíše, tak budu moc ráda :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35711
15.8.16 16:07

Uklízela jsem kdysi dávno, jedné rodině, dala jsem si inzerát a oni se ozvali.

Jinak, je problém z druhé strany sehnat šikovné rychle a pečlivě lidí, hlavně spolehlivé. Sama bych někoho uvítala s OCD, ale zase by mu to asi trvalo vecnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
15.8.16 16:19

Ja zatim pani na uklid hledam a ocekavala bych, ze vsechny pomucky nakoupim ja to je jasne. Bezny uklid je pro me vysati, prach, vytric, umyt koupelny vc. vylesteni skel, otrit dvere a v kuchyni lednici, skrinky ( z venku ), parapety. Po domluve pak uklid typu umyt okna a zaluzie, lednici a skrinky uvnitr nebo zehleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
15.8.16 16:20

Ahoj, já uklízím u jedné firmy kanceláře.. např. vysávám, utírám prach, čistím koberce i židle, vynáším koše a třídím odpad atd. a mám na to 4 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
15.8.16 18:07

Já uklízím v jedné firmě, mám na starost jídelnu, chodby, toalety, kancelář. Dostala jsem se k tomu přes známou. Úklidové potřeby kupuji sama, plus toaleťák, mýdla, jar atd., ale dostanu to proplaceno. Dále tam peru i ručníky, utěrky. Chodím 2× týdně a dostanu 1000 Kč za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.16 21:23

Ahoj..Já uklizim také u jedné nejmenované firmy. Vytírám paneláky.. Dělám 24h měsíčně a mám 4200.. od září nastupuji na stálo..

• Citovat
  • Upravit
1869
15.8.16 21:32

Ja mam pani na uklid. Platime 130Kc na hodinu, chodi 1× tydne na 4 hodiny. Dela bezny uklid - vysaje, vytre, umyje koupelny, utre prach, atd. Vse navic ji platime zvlast - okna, lednice, trouba, atd. U nas nezehli, ale ma to take v nabidce. Nenosi si nic krome svych gumovych rukavic:-) pri podpisu smlouvy nam dala vypis z trestniho rejstriku, ukazala doklady. Nabizela reference. My jsme je nepotrebovali, protoze chodi k sousedce uz 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat