Přivýdělek z domu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Vejunkaap Přidávám se k diskuzi, také by mě zajímalo… Předem díky za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky mě to zajímá a tak se přidávám k diskuzi ![]()
Každopádně nejlepší je se domluvit se zaměstnavatelem, když se jde na mateřskou:) Sice je zaměstnankyně na „dovolené“, ale může dostat třeba DPP/DPČ na jinou práci. Samozřejmě ne každé zaměstnání to dovoluje, ale jestli ano, tak je to nejlepší
Člověk už zaměstnavatele a lidi zná, ví co a jak a nemusí se zaučovat apod.
Tak je to win win pro obě strany. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, od listopadu budu doma s mimčem, tak by se mi také něco takového líbilo a přidávám se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takové práce nejsou. Buď něco umíš a nabídneš své služby (účetnictví, překlady, práce v IT, hlídání nebo doučování dětí, žehlení…) a nebo budeš zkoušet různé pochybné nabídky z internetu kde zaplatíš různé vstupní poplatky s nevyděláš nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady máš práci z domu, musíš ale umět anglicky na komunikativní úrovni. Zpracovávání došlých zakázek, vyjednávání ubytování, zabezpečení transferů v destinaci, generování zájezdů atd.
https://www.prace.cz/…/1561285903/?…
Full home office, práce PO-PÁ 9-17, na HPP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeden čas jsme kompletovali pytlíčky s legem ale je to hrozná otročina za málo peněz, ani nevim jestli to vůbec ještě funguje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím.
Jsem tu nováček a ráda bych se vás chtěla zeptat, jestli nevíte o nějaké práci z domova, kde by k práci postačil pokud možno pouze telefon(notebook mám bohužel dočasně v opravě). Máte nějakou solidní práci a jak jste s ní spokojení? Jsem maminka na mateřské. Děkuji předem za jakekolov rady.