příznaky

125
24.8.05 08:46

příznaky

Ahojky holky, prosím o radu, kdy asi tak se objeví první příznaky těhotenství, myslím třeba změna v prsou, bolení v podřišku. Objevují se tyto příznaky těsně před předpokládanou menstruací nebo už mnohem dřív? Mým velkým přáním jsou dvě čárky!!! ? :wink: Děkuji za odpovědi. pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1473
24.8.05 09:02

Martasku,
to je hodne individuální. Každá to má jinak. Mě v době vynechání MS jen bolelo břicho jako bych to měla každou chvíli dostat. Takže jsem se týden bála aby to byla pravda a ty čárky tam vydržely. Prsa mě začali pobolívat až tak v 6tt, stejně i píchání v podbřišku. Držím palce aby ti to vyšlo.
Ryšavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
24.8.05 09:50

Souhlasím je to naprosto individuální, a moc to podle toho poznat nejde - jelikož si to člověk umí pěkně vsugerovat.o))

no nicméně, já proseděla celou noc na záchodě, protože jsem měla pocit že mám průjem a že se každou chvíli po… a ono nic… pak mě celej den bolelo břicho a přešlo to do křečí a skončila jsem na pohotovosti.o) no príma začátek - no tam jsem jim řekla že můžu bejt těhu a nic mi nedali, takže celej den křeče a křeče, na gyndě nic vidět nebylo - neschopenka + křeče a za týden bylo vidět tlukoucí srdíčko.o))) ty křeče pak přestaly - prej to byla rozepínající se děloha (jelikož ji mám dozadu zakloněnou tak to někdy způsobuje větší bolesti než je běžné…

tak přeju ať ti to vyjde.o))

a neutrať moc za těhu testy.o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
24.8.05 10:07

Ahoj Martasku, taky si myslim, ze je to hodne individualni. Ja napr. poznala , ze jsem tehotna uz 6 dni po otehotneni, kdyz jsem se naprosto bezduvodne rozbrecela na koncerte vazne hudby…:) to mi bylo tak divny, ze jsem od te chvile si byla na 100% jista, ze jsem tehotna. A taky ze jo. Potom v dobe kdy mela prijit MS me trochu pobolivalo bricho a spinila jsem, ale bylo to hodne jine nez pri MS a navic jsem uz mela na testu // takze jsem uz o tom nepochybovala. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.8.05 12:05

Ahoj,
přesně janat!!! Já jsem to taky poznala téměř okamžitě po oplodnění - rozbrečela jsem se pro změnu u dětské ukolébavky..... :D
Každopádně to je individuální - při prvním těhotenství mi nic nebylo, jenom mě bolela prsa......
 Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.8.05 12:26

Děkuji za vaše příspěvky :P , vím, že má každá jiné zkušenosti a hlavně příznaky jsou u každé jinak. Jen jsem chtěla vědět jak na tom jsou ostatní snažilky. My už se snažíme skoro půl roku a zatím nic. Trochu z toho blbnu. Pořád myslím na mimi a ikdyž se snažím myslet na něco jiného nejde mi to. Ještě ke všemu nemám příliš pravidelnou menstruaci, tak se plodné dny počítají nepříliš snadno.
Jsem ráda za každou info. Díky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
24.8.05 12:42

Ahoj martásku:-),

a měříš BT?
My se snažíme dva roky a pár dní a pořád nic:-(. Vím, co dokáže psychika. Někdy si i žena ty pocity těhu příznaků dokáze vsugerovat a tím si oddálit menstruaci.
Radit „nemysli na to“ nemá cenu - nejde to. Ale myslím, že pokud se nebudeš tak moc pozorovat před MS, tak třeba mrška vůbec nedorazí a ty uvidíš na těhu testíku //. Moc Ti to přeju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.8.05 12:48

Děkuju za podporu!!! BT si neměřím…dělala jsem to a vůbec jsem z toho nebyla moudrá, teploty tak různě skákaly. Řekla jsem si , že to nechám být, ono to nějak dopadne. Ale prostě těsně před menstruací se nedokážu na nic jiného soustředit. Vždycky mě děsně bolí prsa, ale to bude asi normální před MS. Uvidíme, třeba se to brzy podaří. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
24.8.05 13:06

martásku,

za ty dva roky, co se snažíme, už jsem si na ty PMS zvykla (jsou hooodně podobné těhu příznakům a to mate:-( ). Zpočátku jsem také před MS plašila, pozorovala se, ale teď už ani tak ne. Prostě si myslím, že je úplně jedno, když to zjistím klidně 14dní po vynechání mršky!
Víš, než jsme se vrhli na dělání miminka), tak jsem nikdy žádné PMS neměla. Ale ty dva roky, co semnou to moje tělíčko dělá, to je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.8.05 13:22

Monaliso,
jo, jo, mluvíš mi z duše. Hned jak jsem vy:,–(ila antikoncepci a myslím i před tím jsem měla MS pravidelně na den, ale od té doby co se o mimi snažíme je to děs, ikdyž mám takový pocit, že ovulaci tak trochu poznám…jenže asi ne tak přesně. :wink:
Už jsem si taky říkala, že bych vyzkoušela nějaký z ovulačních testů, zatím jsem si žádný nekoupila a nevím, jestli to vůbec funguje.
Nejradši bych odjela na dovolenou a myslela na něco jiného.
Ale v práci to teď nejde. Ale musím říct, že ať jsem tak moc zoufalá, pořád věřím, že se to brzy podaří a na testu budou dvě //.
A Ty jsi taky snažilka, jak dlouho se snažíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
24.8.05 17:52

Ahoj holky, tak já poznala, že jsem těhu taky už víc jak týden před MS. Bylo mi špatně, bolely mě prsa a hlavně jsem měla záchvaty vzteku :lol: . Já totiž čekám už třetí mimi a já prostě v těhu nebrečím, já jsem vzteklá. Takže když nám vítr shodil truhlík z okna a já kvůli tomu dostala málem kolaps, tak manžel řekl, že jsem určitě těhotná. No, a byla jsem :wink: Tak držím palečky ať to vyjde
 Nikka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky