Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky všichni těhulky a maminky.
Chci Vás požádat o názor než se odpoledne rozeběhnu do lékarny pro testík. ( jsem po noční tak nejdřív půjdu chvilku spinkat ) ![]()
Před třemi týdny jsme měli s přítelem nechráněný styk a neúmyslně ( Z JEHO ) strany jsme to "vypustili " všechno do mě. A já asi tak týden mám pocit strašně nafouknutého břicha. Něco mezi zaraženými prdy a předmenstruačními bolestmi. Prostě zvláštní. Dnes ráno asi tak ve 4 jsem byla zvracet víckrát.Šla ze mě více voda než jídlo které jsem za ten večer snědla. A od té doby mě strašně pálí žáha. Myslíte že se můžu těšit na dva proužky nebo je to jen planý poplach??Moc děkuji za rady, zkušenosti, odpovědi. Přeji mnoho radosti s tím nejdražším pokládkem čím miminka a dětičky jsou.
Mějte se sluníčkově. Pa pa Nadia.
Nadi,
tady je každá rada drahá
U každého je těhu jiné a i příznaky.Já ještě nevěděla že jsem těhu(byla jsem teprve asi 14 dní)a smrdělo mi pečící se kuře v troubě a neměla chuť na likér a nafouklé břicho.
Nejlíp mazej pro test a testuj
Mi první test dělaný před očekávanou MS ukázal pouze jednu / a pak jsem začla špinit,pak zas přestala a pak mi to docvaklo…ještě jeden test a byly tam //
Tak přeji brzké mimi ![]()
Gabka
To musíš zjistit jedině testíkem.Buď je to sugesce nebo těhu. ![]()
Udělej testík a uvidíš
.
Ahoj Gabi.
Moc děkuju za odpověď. Já ani nejdu spát jaká jsem nedočkavá. Jen mám strach, že se raduju předčasně. Ale když tam ty dvě čárky nebudou tak si udělám určitě fantas magoris v hlavě a uvidim je tam. ![]()
Moc děkuji a měj se báječně. Papís
To by bylo dětiček na světě když by to šlo jen při pomyšlení na to a bylo by to v bříšku.
No jo no holt ty chlapy jsou potřeba.
Jsem sama zvědavá jak to dopadne.
Nadi
Taky mně bolelo břicho jako před menstruací a nafouklá sem byla jak balon. Moc ti přeju aby to byl mimísek a dej vědět jak dopad testík držim palečky. Ahoj Jajda
Nadi, já to taky poznávala nejdřív podle „jako premenstruačních“ bolestí… Tak držím palce! ![]()
Nadi,
kdyz neprijde MS udelej dalsi testy. Nemusi vyjit hned. Me ukazal dve carky az treti test, takze jsem testovala nekolik dni - vic jak tyden.
Hodne stesti!
Marki
Gabule: s tím čichem je to docela legra, já to nemám na všechno, ale když jsem dělala zapékané brambory, tak se mi zdálo, že peču pneumatiky ![]()
AHOJ POMOC, MÚJ MIMÍSEK JE JAKO Z DIVOKEJCH VAJEC JE MU SKORO 3DNY CO S NÍM
![]()