Příznaky Covidu

Anonymní
25.8.22 10:43

Příznaky Covidu - srpen

Ahoj, jaké jsou teď aktuálně příznaky Covidu? Manžel i já máme od úterý bolest zad a očí, průjem, zimnici.
2 Antigeny negativni, může to být chřipka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
25.8.22 10:50

Může to být klidně viróza, střevní chřipka, cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.8.22 10:51
@Anonymní píše:
Ahoj, jaké jsou teď aktuálně příznaky Covidu? Manžel i já máme od úterý bolest zad a očí, průjem, zimnici.

Může a nemusí. a osobní zkušenost, že antigenní testy byly vždy negativní a PCR pozitiv. Není nic jednoduššího, než zavolat Dr a vyžádat si zadanku na test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
25.8.22 10:57
@Anonymní píše:

Myslím, že to odpovídá spíš Covidu.
U nás průjem, bolest zad, horečka, zánět spojivek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21904
25.8.22 11:21
@Anonymní píše:

Jisteze muze a muze to byt i Covid. Po dvou letech lidi jeste nestacili pochopit, ze priznaky Covidu se muzou u kazdeho naprosto lisit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
25.8.22 11:26

Klidně to může být covid, ono už pomalu dávno neplatí, že covid znamená jen kašel nebo ucpaný nos, ale ty příznaky můžou teď být jakékoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
25.8.22 11:48

Jo může to být cobid, ja měla covid 2× a pokaždé jiné příznaky. Teď už si testy dělat nehodlám, ale nepočítám že bych dostala potřetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
25.8.22 12:03

Já teď bolest v krku, horečky, únava. Domácí antigen okamžitě pozitivní :D pak se ještě přidala rýma a kašel. Za 3 dny bylo po všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
25.8.22 14:06
@Lutern píše:
Jo může to být cobid, ja měla covid 2× a pokaždé jiné příznaky. Teď už si testy dělat nehodlám, ale nepočítám že bych dostala potřetí.

Tak to si fandis.
Já ho už měla 4×. Z toho 2× teď v létě, s měsíčním odstupem. Proste jak rýma, co jí chytneš pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.22 17:53

Tak PCR je negativni, tak je to asi nějaká hnusná chřipka. 8o

• Citovat
  • Upravit
26.8.22 16:57

Včera mě pálilo v krku, říkám si ok, takže zase rýma, ale pro jistotu jsem si udělala test a pozitivní, takze PCR a neschopenka. Mám Covid potřetí, a pokaždé jsem měla příznaky jinak. Může to být nějaká viroza, pokud vyšly 2× testy negativní, a nebo den dva počkat a udělat si to znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
6.9.22 21:45

Ahoj, manžel ma covid, první dva dny teplota 38-39, pak dva dny pod 37 a ode dneška má zase 38. K tomu rýma a kašel. Měli jste to někdo tak? Čekala bych, že když to klesá, tak už to přeci klesá… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.22 23:10

Ahoj Velešínka3, ať manžel zavolá svému doktorovi, mohla se přidat bakteriální infekce, mě se po přechodném zlepšení, také vrátili horečky, měla jsem CRP 150, dostala jsem ATB ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA