Covid, měli jste?

Anonymní
24.7.22 09:38

Covid , měli jste?

Dobrý den,

Možná pro někoho opravdu blbá otázka na téma covid, takže proto prosím ať odpoví jen kdo chce.

Chtěla bych se zeptat maminky v domácnostech, rodiny…měli jste covid, zvládli jste to, chytli jste to od sebe komplet? A hlavně pokud ano… KOLIKRÁT. My ho právě procházíme podruhé. Hlavně mě to mrzí vůči malému, že má necelé 3 roky a je to doma opět.

Jinak děkuji každému kdo odpoví
Pěknou neděli všem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15857
24.7.22 09:43

Neměl ani jednou. I přes přímý kontakt s nakaženým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65208
24.7.22 09:44

Tři očkování, pak kovid. Dcera kovid, tři očkování, kovid. Druhá dcera dvě očkování a ted prodělávají celá rodina i s devítiměsíčním mimčem. Rodiče i bratr dvě očkování a pak prodělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35854
24.7.22 09:45

Měli sme s manželem. Jestli to měli i děti nevíme, netestovali sme je. Syn měl jeden den teplotu tak to možná měl. Chytla to od nás i tchýně co byla očkovaná, tchán ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.22 09:46

@Zumpa

Super. Tak to je dobře

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.22 09:48

@JancaS84 ano chápu, já ho také netestuju ani nebudu. My to chytli od rodiny co tu byla na víkend u nás. Teď to mám já a uvidí se.
Pěkný den a dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.22 09:52
@Anonymní píše:
Dobrý den,

Možná pro někoho opravdu blbá otázka na téma covid, takže proto prosím ať odpoví jen kdo chce.

Chtěla bych se zeptat maminky v domácnostech, rodiny…měli jste covid, zvládli jste to, chytli jste to od sebe komplet? A hlavně pokud ano… KOLIKRÁT. My ho právě procházíme podruhé. Hlavně mě to mrzí vůči malému, že má necelé 3 roky a je to doma opět.

Jinak děkuji každému kdo odpoví
Pěknou neděli všem

Přímý kontakt s blízkými, péče o ně v době covidu. V té době ještě nebylo očkování a nechytla jsem nic i když jsem chtěla a snažila se chytnout.
Pak jsme se naočkovali a od té doby už nikdo nic. Oni třikrát, já 2 krát a po druhém očkování si raději risknu covid než 3 dávku očkování, která mě malém dostala do nemocnice

• Citovat
  • Upravit
74217
24.7.22 10:04

Taky ani jednou. Přestože jsem vedle pozitivního ležela v posteli nebo dcera byla pozitivní. U obou jsem byla už 2× očkovaná. Ale já piju denně vodu s citronem.
Někde jsem četla, že C je prevence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.22 10:07

@Kelsey tu piju i já denně vodu s citronem každé ráno už několik let.

Je dobře že jste to nechytla, ať to tak vydrží.

Děkuji za příspěvek

• Citovat
  • Upravit
18657
24.7.22 10:16

Měli jsme všichni, ale jen jednou teď v dubnu. Já třetí dávku cca 28tt, prodělání 33tt jako rýma a dva dny bez čichu. Manžel dvě davky- rýma, čich a bolest v krku, kluk měl jen rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
24.7.22 10:16

Ja si ted covidem prochazim poprvy… 3× ockovani a chytila jsem to ted v ty letni vlne a vubec netusim kde a kdy. Nastesti celkem mirni prubeh, ale desim se ze v pondeli si udelam test a budu porad pozitivni.. potrebuju po tom tydnu zacit fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65208
24.7.22 10:18
@Leenvecka píše:
Ja si ted covidem prochazim poprvy… 3× ockovani a chytila jsem to ted v ty letni vlne a vubec netusim kde a kdy. Nastesti celkem mirni prubeh, ale desim se ze v pondeli si udelam test a budu porad pozitivni.. potrebuju po tom tydnu zacit fungovat.

tak není povinnost dělat si test. Izolace je sedm dní, pokud jsi bez potíží, prostě můžeš ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.22 10:19

Chytla, jednou. Od očkované kolegyně, lehla tehdy půlka všech kolegů (já jediná neočko). Každopádně průběh na pohodu, dva dny mě bolela hlava, jinak nic. To stejné mi rodiče, babička, manžel, bratr a jedna dcera. Druhá to nechytla.

• Citovat
  • Upravit
74217
24.7.22 10:21

Ale kdyby to šlo ovlivnit a vrátit čas. Abych chytla půlku toho co můj kamarád. Ten Covid bohužel nepřežil. Dostal to dřív, než začalo očkování hasičů/ policistů atd.
Celý profesní život zachraňoval druhé a jemu pomoct nedokázali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
24.7.22 10:23

My jsme si tím postupně prošli ve škole. Já ho měla na přelomu ledna a února, po třech očkováních, céčko beru už léta. Nebylo to tak zlé, nejhorší pro mě byla absolutní ztráta chuti a čichu, naštěstí jen na pár dní. Ale potom mě asi měsíc pořád pobolívala hlava.

Příspěvek upraven 24.07.22 v 10:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+