Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Tři očkování, pak kovid. Dcera kovid, tři očkování, kovid. Druhá dcera dvě očkování a ted prodělávají celá rodina i s devítiměsíčním mimčem. Rodiče i bratr dvě očkování a pak prodělání.
Měli sme s manželem. Jestli to měli i děti nevíme, netestovali sme je. Syn měl jeden den teplotu tak to možná měl. Chytla to od nás i tchýně co byla očkovaná, tchán ne.
@JancaS84 ano chápu, já ho také netestuju ani nebudu. My to chytli od rodiny co tu byla na víkend u nás. Teď to mám já a uvidí se.
Pěkný den a dekuji
@Anonymní píše:
Dobrý den,Možná pro někoho opravdu blbá otázka na téma covid, takže proto prosím ať odpoví jen kdo chce.
Chtěla bych se zeptat maminky v domácnostech, rodiny…měli jste covid, zvládli jste to, chytli jste to od sebe komplet? A hlavně pokud ano… KOLIKRÁT. My ho právě procházíme podruhé. Hlavně mě to mrzí vůči malému, že má necelé 3 roky a je to doma opět.
Jinak děkuji každému kdo odpoví
Pěknou neděli všem
Přímý kontakt s blízkými, péče o ně v době covidu. V té době ještě nebylo očkování a nechytla jsem nic i když jsem chtěla a snažila se chytnout.
Pak jsme se naočkovali a od té doby už nikdo nic. Oni třikrát, já 2 krát a po druhém očkování si raději risknu covid než 3 dávku očkování, která mě malém dostala do nemocnice
Taky ani jednou. Přestože jsem vedle pozitivního ležela v posteli nebo dcera byla pozitivní. U obou jsem byla už 2× očkovaná. Ale já piju denně vodu s citronem.
Někde jsem četla, že C je prevence.
@Kelsey tu piju i já denně vodu s citronem každé ráno už několik let.
Je dobře že jste to nechytla, ať to tak vydrží.
Děkuji za příspěvek
Měli jsme všichni, ale jen jednou teď v dubnu. Já třetí dávku cca 28tt, prodělání 33tt jako rýma a dva dny bez čichu. Manžel dvě davky- rýma, čich a bolest v krku, kluk měl jen rýmu.
Ja si ted covidem prochazim poprvy… 3× ockovani a chytila jsem to ted v ty letni vlne a vubec netusim kde a kdy. Nastesti celkem mirni prubeh, ale desim se ze v pondeli si udelam test a budu porad pozitivni.. potrebuju po tom tydnu zacit fungovat.
@Leenvecka píše:
Ja si ted covidem prochazim poprvy… 3× ockovani a chytila jsem to ted v ty letni vlne a vubec netusim kde a kdy. Nastesti celkem mirni prubeh, ale desim se ze v pondeli si udelam test a budu porad pozitivni.. potrebuju po tom tydnu zacit fungovat.
tak není povinnost dělat si test. Izolace je sedm dní, pokud jsi bez potíží, prostě můžeš ven.
Chytla, jednou. Od očkované kolegyně, lehla tehdy půlka všech kolegů (já jediná neočko). Každopádně průběh na pohodu, dva dny mě bolela hlava, jinak nic. To stejné mi rodiče, babička, manžel, bratr a jedna dcera. Druhá to nechytla.
Ale kdyby to šlo ovlivnit a vrátit čas. Abych chytla půlku toho co můj kamarád. Ten Covid bohužel nepřežil. Dostal to dřív, než začalo očkování hasičů/ policistů atd.
Celý profesní život zachraňoval druhé a jemu pomoct nedokázali.
My jsme si tím postupně prošli ve škole. Já ho měla na přelomu ledna a února, po třech očkováních, céčko beru už léta. Nebylo to tak zlé, nejhorší pro mě byla absolutní ztráta chuti a čichu, naštěstí jen na pár dní. Ale potom mě asi měsíc pořád pobolívala hlava.
Příspěvek upraven 24.07.22 v 10:24
Dobrý den,
Možná pro někoho opravdu blbá otázka na téma covid, takže proto prosím ať odpoví jen kdo chce.
Chtěla bych se zeptat maminky v domácnostech, rodiny…měli jste covid, zvládli jste to, chytli jste to od sebe komplet? A hlavně pokud ano… KOLIKRÁT. My ho právě procházíme podruhé. Hlavně mě to mrzí vůči malému, že má necelé 3 roky a je to doma opět.
Jinak děkuji každému kdo odpoví
Pěknou neděli všem