Půjdete na čtvrtou dávku vakcíny? ;-)

Zdeněk IV
20.8.22 16:14

Já se nechal naočkovat minulý rok v srpnu vakcínou Johnson a v lednu tohoto roku jsem si dal vakcínu Pfizer. Takže mám v sobě 3 vakcíny, ta vakcína Johnson je dvou dávková, jsem měl z toho zimnici a tepoty, jak prase, byla to holt silná vakcína, ten Pfizer už byl v pohodě.

No, uvažuji, že půjdu i na čtvrtou dávku vakcíny a tou je Novavax. Lepší je, když člověk ty vakcíny nakombinuje, je tam 100% jistota, že žádný koronavir nedostanu, vždyť já ho ještě ani neměl. :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65312
20.8.22 16:16
@Zdeněk IV píše:
Já se nechal naočkovat minulý rok v srpnu vakcínou Johnson a v lednu tohoto roku jsem si dal vakcínu Pfizer. Takže mám v sobě 3 vakcíny, ta vakcína Johnson je dvou dávková, jsem měl z toho zimnici a tepoty, jak prase, byla to holt silná vakcína, ten Pfizer už byl v pohodě.

No, uvažuji, že půjdu i na čtvrtou dávku vakcíny a tou je Novavax. Lepší je, když člověk ty vakcíny nakombinuje, je tam 100% jistota, že žádný koronavir nedostanu, vždyť já ho ještě ani neměl. :-D

kecko, Johnson je jednorázová vakcína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
20.8.22 16:16
@Zdeněk IV píše:

já si počkám, až budou dávat dvanáctou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
20.8.22 16:17
@vokishka píše:

Ne, dvou dávková vakcína. Takže budu mít už čtvrtou, si to zjisti na internetu. :P

• Citovat
  • Upravit
53518
20.8.22 16:18
@Zdeněk IV píše:

Ano. Neměla jsem žádné problémy. Jen bolest ramene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
@Zdeněk IV píše:
Ne, dvou dávková vakcína. Takže budu mít už čtvrtou, si to zjisti na internetu. :P

kuk, zkus zagooglit
https://www.realita5g.cz/…son-johnson/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250

Asi jo, ale pripadne az nekdy pristi rok, ted jsem v lete prodelala covid poprvy (po trech davkach) ve velmi mirne forme, takze premyslim ze mozna v zime na ctvrtou davku nepujdu, ale pujdu pripadne az rok po prodelani covidu abych byla pripadne doockovana na zimu 2023/24.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28990
20.8.22 16:20

Ne, nikam nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
20.8.22 16:23
@Leenvecka píše:
Asi jo, ale pripadne az nekdy pristi rok, ted jsem v lete prodelala covid poprvy (po trech davkach) ve velmi mirne forme, takze premyslim ze mozna v zime na ctvrtou davku nepujdu, ale pujdu pripadne az rok po prodelani covidu abych byla pripadne doockovana na zimu 2023/24.

tak doufej, že tu vakcínu budou nějak inovovat, očkovat se v zimě 2023 vakcínou na virus z jara 2020, asi moc smysl nedává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
20.8.22 16:24

Vokiska

@vokishka píše:
kuk, zkus zagooglit
https://www.realita5g.cz/…son-johnson/

Je to dvou dávková vakcína, aspoň tak to říkala doktorka, víš velké kulové!!! Takže když půjdu na další vakcínu, budu mít už čtvrtou.

• Citovat
  • Upravit
65312
20.8.22 16:26
@Zdeněk IV píše:
Je to dvou dávková vakcína, aspoň tak to říkala doktorka, víš velké kulové!!! Takže když půjdu na další vakcínu, budu mít už čtvrtou.

dvojdávkový je Pfizer, kámo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.8.22 16:31
@vokishka píše:
dvojdávkový je Pfizer, kámo :mrgreen:

Ježkovi voči, voba myslíte to samý, akorát to říkáte každej jinak. On to myslí tak, že má dvě dávky v jedné vakcíně. Prostě dvoudávková vakcína a ty zas tak, že pfizer se dává ve dvou dávkách. Hádáte se tu úplně zbytečně.

• Citovat
  • Upravit
2021
20.8.22 16:33

Nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
20.8.22 16:35

Nebyla jsem ani první :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
20.8.22 16:36
@vokishka píše:

kecá i v tom, že 4. vakcína je Novavax. Tou se očkovat nejde, určitě ne jako posilující dávkou, tady jde mít jen Pfizer nebo Moderna, nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí