Příznaky encefalitidy/boreliozy u dospělych

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.6.22 14:32

Příznaky encefalitidy/boreliozy u dospělych

Dobrý den, chci se zeptat na vaše zkušenosti. V pátek jsem si našla na noze pidi klíště. A teď od včerejška (uterka) mě bolí hlava. Všude píšou, že příznaky (at už encefalitidy nebo boreliózy) jsou podobné chripce (teploty, bolest svalů a kloubů, hlavy,..) a já mám jen ty bolesti hlavy. Navíc se všude uvádí, že první příznaky se dostaví za 7-14 dní, mně bolesti přišly 4.den. Měl jste taky někdo takové příznaky a tak brzo po klisteti, nebo jen zbytečně panikařim a hledám problém tam kde není?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.6.22 15:33

Ahoj, nevim zda to bylo priznakem te borelky ale potvrzena mi byla.
Ja v utery stipnec, ve ctvrtek vecer obri flek typicky pro borelku. V patek rano u lekare, nasazena antibiotika. V sobotu me zacala bolet krcni pater, bolela me hlava atd., to bylo par dni. Po trech tydnech vysazena antibiotika a po dalsich trech tydnech kontrolni odber krve. Borelka potvrzena.
Nasledujici rok, rok a pul pravidelne bolesti hlavy a krcni patere. Do te doby jsem na hlavu vubec netrpela. Krcni pater me boli taky casto, resp.cca ten rok, rok a pul od borelky bolela treba 1× tydne dva dny atd. To same hlava :roll: Borelie jiz negativni.
Je to cca pul rok kdy se bolesti ustalily na jen obcasne. Krcni pater se drzi diky pravidelnemu cviceni (to jsem delala i predtim ale jakmile necvicim napr. kvuli nemoci ci jinemu zdravotnimu problemu nebo proste ze si dam pauzu tak je to hned znat a pocitim to :roll: ). Hlava me boli cca 2-3× do mesice. Takze uz je to lepsi.
Radeji bych si k lekari zasla, jestli mas typicky flek tak ihned zitra rano!!! Pokud nemas a mas „jen“ tyto potize tak bych pockala jestli to nemas jen jako tu bolest hlavy ale radeji pred vikendem tak jako tak za lekarem. Cim driv nasadis atb, tim lip!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex