Nežádoucí příznaky těhotenství - jak na ně?

6.2.11 22:17

Příznaky - jak na ně?

máte to taky tak?
Jsem v 8tt. Více jak rok jsme se snažili, a já jsem se těšila každý měsíc na nějaké ty těhotenské příznaky…Teď jsou tady, ajá se těším, až budou pryč :poblion: máte nějaké tipy rady návody, co pomáhá? Bolí mě prsa mám zácpu :oops: jsem věčně unavená a žaludek taky na mě není zrovna nejhodnější :poblion: co pomohlo vám ? - Jestli teda nějaká babská rada existuje :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
6.2.11 22:22

Mě pomohlo vydržet. :-D Rada je to naprd, já vím, ale neboj, ono to přejde a bude lépe. Na zácpu pojídání kompotů, vláknina nebo rozpustná vláknina Benefibra. Na únavu spát - pořád. Usínala jsem v práci, doma, všude. Večer jsem chodila spát o sedmi, zmlácená jak pes. Špatně mě nebývalo, snad jen parkrát takový to pohupování žaludku a na to popíjení Coly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
6.2.11 22:23

Vyděržaj pianier :lol: Mně pomáhalo ovoce- teda na nevolnosti, jinak se to musí vše přetrpět :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14046
6.2.11 22:23

drzim palce, zvracim jeste ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
6.2.11 22:31

na nevolnost mi pomáhal mátový čaj nebo zázvorová lízátka z lékárny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
7.2.11 06:45

Nevolnosti jsem naštěstí neměla, byla jsem cca měsíc a půl hrozně unavená, nic se mi nechtělo, tak jsem si prostě lehla. Zácpy se pravděpodobně nezbavíš až do konce, mně teda trochu pomáhá Lactobacillus od Swiss, 2 tablety denně. Ale vydrž, 2.trimestr je dobrej, teď mě zase tak strašně pálí žáha, ať sním co sním… Ale vždycky když mě prcek nakopne, je to zapomenuto :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
7.2.11 12:24

Jsi teprve na začátku, taky radím, musíš to vydržet a doufat, že to po prvním trimestru přejde. Já taky doufala, v prvním těhu jsem přestala blít až v polovině a v druhém jsem blila skoro až do porodu. :poblion: A k tomu jsem měla snad úplně všechny těhu-neduhy (děsné pálení žáhy, nespavost, křeče v rukách, neustálé nucení na wc atd.) Pro mě to rozhodně nebylo 9 nejkrásnějších měsíců v životě ženy, těšila jsem se, až porodím. :lol: Na zácpu mi taky pomáhaly kompoty, na nevolnosti teda vůbec nic (většinu jídla jsem v sobě neudržela déle jak půl hodiny), jíst pravidelně, velmi často, a po mělých dávkách. Tak přeju, ať si začneš těhu co nejdřív užívat. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.11 20:15

díky holky :-) tolik reakcí jsem ani nečekala…
tu mátu skusím - mám ji ráda tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí