Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, jsem v 16.tt a chtěla jsem se zeptat asi je to hloupý dotaz, ale fakt nevim.. Zda je vhodné normální plavání i v těhotenství a nebo musím navštěvovat jen plavání pro těhotné..?? Děkuji Vám moc za Vaši odpověď
Plavej jak je libo, jen se chraň dobře před vagin.infekcí (= dobře osušit) a před nachlazením!
Naopak plavání je v těhu ideální!! ![]()
To je dobře, děkuji Ti moc.. , protože při plavání s těhulkama si připadám jak sardinka.
. Je tam na mě moc lidí a u nás v okrese je takové plavání jen jedno, takže si mi udělala radost, že můžu chodit plavat i sama.. Děkuji moc.. ![]()
muzes, my jdem s holkama v nedeli a to jsme uz v 25. 26. tydnu
![]()
lenasS píše:
Děkuji Ti moc.. Myslíš, že by bylo vhodné použít i tampon??
na co tampon proboha??
![]()
lenasS píše:
Já nevím- slyšela jsem, že na některých těhu plavání tampony chtějí, mě se to ale selským rozumem zdá blbost- akorát se natáhne chlorovanou vodou a drží se tam, navíc může při zavádění a vyndavání způsobit drobná poranění v pochvě. Takže za mne tampony né!
Jen se ptám, nemám stím žádné zkušenosti
.. Mám jen strach,abych něco nezanedbala nebo nepřehnala, tak se ptám těch zkušenějších ![]()
hm o tom tamponu jsem taky slyšela
aby se tam prý nedostal nějakej binec z vody či co.Ale nezkoušela jsem to,do vany jsem ho nepotřebovala.
Hanulínek píše:lenasS píše:Já nevím- slyšela jsem, že na některých těhu plavání tampony chtějí, mě se to ale selským rozumem zdá blbost- akorát se natáhne chlorovanou vodou a drží se tam, navíc může při zavádění a vyndavání způsobit drobná poranění v pochvě. Takže za mne tampony né!
moje rec ![]()
Já chodila v minulém těhu a teď taky
jen teď trochu omezeně pže mám problémy.jinak bych řekla že bazén v poho.tampon bych nedoporučovala jak psaly holky akorát ti to natáhne vodu a to raději ne.v dokumentu jsem viděla že poš.sekrek je hoodně hustej a hlen kolem děl.čípku je dost hustý na to aby nic do dělohy.takže bych se nebála
jen nechodit do vířivky pže ta ti tam může udělat točo a to přirozený prostředí z hlenu narušit jsem četla.
jde o specialni tampon, jenz je napusteny voskem a tudiz prave zamezuje nasaknuti vody s chlorem a tim zniceni posevni flory, ktera je v teh. vice nachylna na vykyvy
Ano,tenhle tampon se prodva v lekarne..me gyndarka doporucovala,vzit si tampon alespon normalni,pry pomuze zachytit,alespon catecne ty hnusy.Chlor tam zas takovou paseku neudela,dostane se vam dovnitr i bez tamponu.
Ale je to samo kazdeho vec ![]()