Plavání v krytém bazéně

16
4.2.11 19:51

Plavání v krytém bazéně

Ahojky, jsem v 16.tt a chtěla jsem se zeptat asi je to hloupý dotaz, ale fakt nevim.. Zda je vhodné normální plavání i v těhotenství a nebo musím navštěvovat jen plavání pro těhotné..?? Děkuji Vám moc za Vaši odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2566
4.2.11 20:03

Plavej jak je libo, jen se chraň dobře před vagin.infekcí (= dobře osušit) a před nachlazením!
Naopak plavání je v těhu ideální!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
4.2.11 20:04

Ahojky, urcite to jen prospeje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.2.11 20:07

To je dobře, děkuji Ti moc.. , protože při plavání s těhulkama si připadám jak sardinka. :cry: . Je tam na mě moc lidí a u nás v okrese je takové plavání jen jedno, takže si mi udělala radost, že můžu chodit plavat i sama.. Děkuji moc.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.2.11 20:08

Děkuji Ti moc :lol: .. Myslíš, že by bylo vhodné použít i tampon??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.2.11 20:08

muzes, my jdem s holkama v nedeli a to jsme uz v 25. 26. tydnu :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.2.11 20:09
lenasS píše:

na co tampon proboha?? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
4.2.11 20:14
lenasS píše:

Já nevím- slyšela jsem, že na některých těhu plavání tampony chtějí, mě se to ale selským rozumem zdá blbost- akorát se natáhne chlorovanou vodou a drží se tam, navíc může při zavádění a vyndavání způsobit drobná poranění v pochvě. Takže za mne tampony né!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.2.11 20:16

Jen se ptám, nemám stím žádné zkušenosti :-( .. Mám jen strach,abych něco nezanedbala nebo nepřehnala, tak se ptám těch zkušenějších :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
4.2.11 20:17

hm o tom tamponu jsem taky slyšela :think: aby se tam prý nedostal nějakej binec z vody či co.Ale nezkoušela jsem to,do vany jsem ho nepotřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
Hanulínek píše:
lenasS píše:
Já nevím- slyšela jsem, že na některých těhu plavání tampony chtějí, mě se to ale selským rozumem zdá blbost- akorát se natáhne chlorovanou vodou a drží se tam, navíc může při zavádění a vyndavání způsobit drobná poranění v pochvě. Takže za mne tampony né!

moje rec :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16

Děkuji moc Vám všem za rady a pomoc :-) , jste zlatíčka.. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
4.2.11 20:22

Já chodila v minulém těhu a teď taky :palec: jen teď trochu omezeně pže mám problémy.jinak bych řekla že bazén v poho.tampon bych nedoporučovala jak psaly holky akorát ti to natáhne vodu a to raději ne.v dokumentu jsem viděla že poš.sekrek je hoodně hustej a hlen kolem děl.čípku je dost hustý na to aby nic do dělohy.takže bych se nebála :palec: jen nechodit do vířivky pže ta ti tam může udělat točo a to přirozený prostředí z hlenu narušit jsem četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
4.2.11 20:40

jde o specialni tampon, jenz je napusteny voskem a tudiz prave zamezuje nasaknuti vody s chlorem a tim zniceni posevni flory, ktera je v teh. vice nachylna na vykyvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21939
4.2.11 20:51

Ano,tenhle tampon se prodva v lekarne..me gyndarka doporucovala,vzit si tampon alespon normalni,pry pomuze zachytit,alespon catecne ty hnusy.Chlor tam zas takovou paseku neudela,dostane se vam dovnitr i bez tamponu.

Ale je to samo kazdeho vec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky