Nemůžu spát, termín za 17. dní

2891
6.2.11 20:49

nemůžu spát

ahojky, poslední dva týdny mám příšerné problémy se spaním. Večer jsem si unavená a usínám poměrně brzy, ale většinou se kolem půlnoci probudím a pak straším buďto až do rána a nebo třeba usnu jen na půl hodiny a znovu pak čumákuju. A překvapuje mě, že nejsem přes den unavená, zkrátka neusnu ani přes den. Za 17 dní mám termín a někde jsem četla, že tělo se takto připravuje na to, že se po porodu zrovna moc nevyspím :mrgreen: máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8384
6.2.11 20:50

ja jsme teda 35tt ale nespim uz dlouho..teda spim ale usnout mi dela desnej problem…to co popsiujes ty jsem taky cetla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
6.2.11 20:54

:lol: :lol: tak to mame stejne:-)ja se probudim treba v 1 a do 4 nespim:-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.2.11 20:56

Ahoj, já poslední měsíc před porodem usínala i ve 3, 4 ráno. To byo peklo, prostě usnout nešlo. Jenže když se malá narodila, tak měla přesně ten režim na kterej byla zvyklá v bříšku a to ti bylo teda první týdny peklo, když mi před půlnocí neusnula. Postupně jsme to museli posouvat a posouvat a teď už mi díkybohu do 9.večerní usíná. Ale teda v šestinědělí jsem to fakt neocenila, že je zvyklá usínat až po půlnoci. :roll:

Neporadim. Já, když už jsem byla ve 3 ráno v těhu zoufalá a ne a ne zabrat, tak jsem si dávala teplé mlíko s hodně koncentrovaným mátovým čajem. Obojí uklidňuje. A fakt že to docela zabíralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
6.2.11 21:06

no jo jenže nejhorší je, že to ani není bolestma nebo tím, že by malý kopal. Nikdy se mi nestalo, že by mě kopancem probudil nebo že bych nemohla spát kvůli tomu, že se vrtí. Prostě to nejde. Akorát se musím furt převalovat z boku na bok, protože mám proleželý vnější strany stehen a na záda nemůžu, ačkoli by mi to ulevilo. Když jsem totiž byla na kontrolním monitoru a ležela na zádech, udělalo se mi děsně šoufl, normálně se mi orosilo čelo a padala jsem do mdlob i přesto že jsem ležela, jen tak tak jsem stačila zavolat na PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
6.2.11 21:20

no ja taky nespim kvuli kopancum nebo tak ael jak riaks ty prevaluju se z boku na bok a boli me kycle jak jsou otlaceny…byla jsem zvykla spat na brise a ted tim dostavaj kycle zahul jeste ty kila k tomu…usnu tak za hodinu kdyz jsem fakt silene unavena ale to sem i ted moc nestava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.2.11 21:23

taky nespim a pak jsem mrtvola co sotva utre prdelky tem mym zlobivcum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.2.11 21:24
Pájinka25 píše:
no jo jenže nejhorší je, že to ani není bolestma nebo tím, že by malý kopal. Nikdy se mi nestalo, že by mě kopancem probudil nebo že bych nemohla spát kvůli tomu, že se vrtí. Prostě to nejde. Akorát se musím furt převalovat z boku na bok, protože mám proleželý vnější strany stehen a na záda nemůžu, ačkoli by mi to ulevilo. Když jsem totiž byla na kontrolním monitoru a ležela na zádech, udělalo se mi děsně šoufl, normálně se mi orosilo čelo a padala jsem do mdlob i přesto že jsem ležela, jen tak tak jsem stačila zavolat na PA

Paji to omdlivani pri lehu na zadech mam taky , i pri minulem tehotenstvi, proste nesmis lezet na zadech, rovnou jim to rikej a varuj, ze budes omdlivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
6.2.11 21:39
jizvíková píše:
Pájinka25 píše:
no jo jenže nejhorší je, že to ani není bolestma nebo tím, že by malý kopal. Nikdy se mi nestalo, že by mě kopancem probudil nebo že bych nemohla spát kvůli tomu, že se vrtí. Prostě to nejde. Akorát se musím furt převalovat z boku na bok, protože mám proleželý vnější strany stehen a na záda nemůžu, ačkoli by mi to ulevilo. Když jsem totiž byla na kontrolním monitoru a ležela na zádech, udělalo se mi děsně šoufl, normálně se mi orosilo čelo a padala jsem do mdlob i přesto že jsem ležela, jen tak tak jsem stačila zavolat na PA
Paji to omdlivani pri lehu na zadech mam taky , i pri minulem tehotenstvi, proste nesmis lezet na zadech, rovnou jim to rikej a varuj, ze budes omdlivat

jj PA už mi říkala, že při každém dalším monitoru mám hlásit :-D během těhu jsem omdlela už dvakrát, poprvé po odběru krve přímo v ordinaci v 11. týdnu a pak někdy ve 4. měsíci přímo v nákupním centru, kam si pro mě přijela rychlá :lol: to bylo fakt žůžo, jak po mě všichni čuměli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
6.2.11 21:46

ja taky nespim,kolem 10 vestsinou padnu,a o 1 jsem vzhuru..pak do 5 cumim do zdi,pousti si muziku naebo koukam na stolety reprizy poradu…ale mela jsem to i u min.tehotenstvi..nepomaha mi nic..at tak 5 hodina,pak zaberu tak do 8h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
7.2.11 20:16
Markytka_Ostrava píše:
Pájinka25 píše:
ahojky, poslední dva týdny mám příšerné problémy se spaním. Večer jsem si unavená a usínám poměrně brzy, ale většinou se kolem půlnoci probudím a pak straším buďto až do rána a nebo třeba usnu jen na půl hodiny a znovu pak čumákuju. A překvapuje mě, že nejsem přes den unavená, zkrátka neusnu ani přes den. Za 17 dní mám termín a někde jsem četla, že tělo se takto připravuje na to, že se po porodu zrovna moc nevyspím :mrgreen: máte někdo zkušenost?
Taky jsem nespala - nevím, asi podvědomí - stres - sestřička mi doporučila meduňkový čaj (sypaný) - zabral luxusně - když jsem si dala před spaním, celou noc jsem o sobě prakticky nevěděla - doporučuju!

Jo? tak ot asi taky zabehnu do lekarny pro medunkovy caj, rikas sypany? Treba to fakt zabere jeste mam 5 tydnu to bude jeste probdenych noci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
7.2.11 20:37

ja si ho tedy zkusim koupit taky:-)uz me to zehleni po nocich nebavi:-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
7.2.11 22:23

Ahoj, já jsem 33.tt a zatím mě trápí spíš to, že usnu sice celkem dobře, ale třeba po půl hodině se budím a myslím si, jak už bude tak 6 ráno a ono nic :) Nebo když už se mi povede usnout tvrdě, tak se nějak špatně převalím a to zas probudí malýho, který mi to hned oznámí-nejlépe kopancem do močáku :-) Tak nočním ptákům zdar :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
8.2.11 04:24

Ahoj, taky se hlásím do klubu nočních vejrů, chjo! Říkáte sypaná meduňku jo? Jsem 33.týden, takže mám ještě „pár“ probdělých nocí před sebou. Dnes si jí teda koupím do zásoby! To je peklo. Taky z večera usnu docela v pohodě, ale od 2h jsem po půlhodině vzhůru převaluju se z boku na bok a nic je vymalováno a neusnu až tak od 7 se mi spí hezky to bych spala cely dopoledne. Do toho permanentně potřebuju čůrat, takže jdu minimálně 3× a to mě definitivně probere. Nejlepší bylo, že se mě přítel dnes ve 3, když jsem odcházela z ložnice ptal proč nespím 8-o jsem zamumlala, že mě to asi baví! Kdyby mě aspoň něco bavilo dělat místo toho nespaní…někdo tu psal, že žehlí… Meduňce zdar pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.2.11 04:37

Ahoj, koukám, že nejsem jediná kdo nespí. :zed: Taky jsem 33.tt. Usnu v pohodě, ale za hodinu jsem vzhůru a musim na záchod a pak samozřejmě už nemůžu usnout. :cert: Jo přítel se mě taky ptá proč nespim jako kdybych zato mohla. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky