Nemůžu spát, termín za 17. dní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
344
8.2.11 04:24

Ahoj, taky se hlásím do klubu nočních vejrů, chjo! Říkáte sypaná meduňku jo? Jsem 33.týden, takže mám ještě „pár“ probdělých nocí před sebou. Dnes si jí teda koupím do zásoby! To je peklo. Taky z večera usnu docela v pohodě, ale od 2h jsem po půlhodině vzhůru převaluju se z boku na bok a nic je vymalováno a neusnu až tak od 7 se mi spí hezky to bych spala cely dopoledne. Do toho permanentně potřebuju čůrat, takže jdu minimálně 3× a to mě definitivně probere. Nejlepší bylo, že se mě přítel dnes ve 3, když jsem odcházela z ložnice ptal proč nespím 8-o jsem zamumlala, že mě to asi baví! Kdyby mě aspoň něco bavilo dělat místo toho nespaní…někdo tu psal, že žehlí… Meduňce zdar pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.2.11 04:37

Ahoj, koukám, že nejsem jediná kdo nespí. :zed: Taky jsem 33.tt. Usnu v pohodě, ale za hodinu jsem vzhůru a musim na záchod a pak samozřejmě už nemůžu usnout. :cert: Jo přítel se mě taky ptá proč nespim jako kdybych zato mohla. :roll:

• Citovat
  • Upravit
344
8.2.11 04:46

Koukám Ty jsi z Osečný… to je za Stráží směrem na Český Dub ne? Já jsem z Č.L. Kam půjdeš rodit? Do LBC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.2.11 04:49

Jo jo přesně tam. :-) Nejdřív jsem chtěla jít rodit do Turnova,ale ten se bude zavírat, takže jdu do Liberce.

• Citovat
  • Upravit
344
8.2.11 04:55

Já půjdu sem do České Lípy, mám to 5 minut pěšky :-) teda jestli tady budou nějací doktoři :think: Docela mě ta situace ve zdravotnictví stresuje. Holky na těhu cvičení říkali, že by tu zůstal na celou nemocnici jeden anesteziolog…noo tak to nevím v případě císaře i vlastně epidurálu ho člověk potřebuje…tak možná taky pojedu do Lbc :-D tam je asi situace lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.2.11 05:14

Jo je to šílený. Mají odcházet i doktoři z Jablonce, ale v Liberce by měli všichni zůstat. No ale nevim jak to budou všechno zvládat. :think: Přinejhoršim budem rodit doma nebo někde na chodbě. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Evinula
14.2.11 15:56

Ahoj,taky sem asi tak měsimc před terminem nemohla vubec spat.Je to asi normalni i stoho strachu a stoho že neviš co te čeka a jak to bude probihat.Ja nemohla vždycky usnou a představovala sem si jak ten porod bude probihat.Dost sem se bala a možna taky proto sem nemohla spat.Ale unavena sem byla pořad.Ataky sem tak desetkrat musela chodit na malou no a bylo po spani.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky