Příznaky těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
6.5.20 10:11

@Kajka9 díky za reakci…musím vydržet jestli MS dorazí nebo ne a pak udělat test… Jsem 2 cykly po revizi (11.tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.5.20 10:14

@Melody26 cca 10 dní… Uvidím jestli MS dorazí nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
6.5.20 10:19
@Vevicka píše:
@Melody26 cca 10 dní… Uvidím jestli MS dorazí nebo ne…

Tak to asi neumím počítat…ovu byla 11DC, dnes jseš 10 dni po ovu, a za 12 dní ti má přijít MS? Takže bereš cyklus 33 dni? No přijde mi to divné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.5.20 10:39

@Melody26 mám nepravidelné cykly a dle kalendáře by to tak nějak vycházelo… Nikdy jsem MS neměla na den přesně, ale MS může dorazit třeba za 6 dní nebo taky za 12…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
6.5.20 11:01

@Vevicka
Aha…tak 10DPO už můžeš mit priznaky…zkus udělat 12DPO udělat test, to by tam už něco mělo být :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.5.20 11:16

@Melody26 jj, mám v plánu udělat test na konci týdne :roll: takže jen doufám a jsem napnuta jak ksandy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
6.5.20 11:18
@Vevicka píše:
@Melody26 jj, mám v plánu udělat test na konci týdne :roll: takže jen doufám a jsem napnuta jak ksandy

To věřím, budu držet palce :srdce: taky jsem byla vzdy nervózní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1233
17.5.20 01:00

@Vevicka ano je možné mít příznaky už takhle brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.20 08:21

Ahoj holky, mám dotaz..je pravda ze na začátku 4týdne nemáte žádné těhotenstke priznaky? Ze naopak vám je dobře a nic netrápí. Jako bolení pod bříška, bolení prsou, na zvracení?:) Jak vám bylo na začátku těhotenství v prvním měsíci? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
11659
18.5.20 10:47
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz..je pravda ze na začátku 4týdne nemáte žádné těhotenstke priznaky? Ze naopak vám je dobře a nic netrápí. Jako bolení pod bříška, bolení prsou, na zvracení?:) Jak vám bylo na začátku těhotenství v prvním měsíci? Děkuji.

Kdysi bych řekla že ne ale ted vím že můžou být..u prvního jsem měla až od 7tt a teď v druhém už cca 5 dní po ovulaci nebyly to PMS. jinak 5 dní po ovu začali šílené bolest prsou ale jiná než obvykle pak za další 2 dny mě začalo být zle strašně a v noci (měla jsme to tak asi do 3 měsíce ), pak za dalších pár dní jsme chodila často na záchod.11dpo jsem si dělala test s tím že tam nic nebude a byly tam dalnice ani jsme nestihla položit ten test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1233
18.5.20 12:03

Přesně tak každé těhotenství je jiný, u prvního mi bylo fajn asi do 6tt a pak to začlo, bylo mi špatně celý den až do 19 tt, když jsem se najedla, tak to bylo lepší. U druhého mi bylo špatně už od 4 tt a od 6tt mi bylo neskutečně zle, vše jsem vyzvracela, nemohla jsem jíst prostě nic jen jsem ležela a trpěla :wink:,v 15 tt se mi udělalo z ničeho nic úplně dobře a bylo to fajn sz do porodu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí