Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to naprosto normalni. Taky me boli v krizi a ptala jsem se na to gyndarky.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím anonym kvůli rodince. Před 14 dny jsem objevila dvě Čárky. Zvracela jsem, a nyní to přešlo… Obcas se mi udělá nevolno ale je to lepsi.. Nicméně jsem dost unavená, a občas mě bolí záda a poboliva podbrisek jako bych to měla dostat. Jsem v 9tt. Je to normalni nebo se mám obávat? Už si to moc nepamatuji jestli jsem měla bolesti u prvního těhotenství…nejsou žádné křeče, jen je to na pocit takové nepříjemné jako bych to měla dostat… Dekuju za odpovědi
Ahoj je to úplně normální no já jsem 18+2 a teda musím říct že skoro nespím nebo mám bolesti mě nebolí záda mě dítě tlačí na močový měchýř a to my pak tlačí na ledvinu takže bolest jak kráva zimnice je mi i vedro pak zas zima náladová nervózní hrozně a nemám proč být no to ještě přijde ty stavi které si budete celý život pamatuvat a třeba taky ne kdo vý
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím anonym kvůli rodince. Před 14 dny jsem objevila dvě Čárky. Zvracela jsem, a nyní to přešlo… Obcas se mi udělá nevolno ale je to lepsi.. Nicméně jsem dost unavená, a občas mě bolí záda a poboliva podbrisek jako bych to měla dostat. Jsem v 9tt. Je to normalni nebo se mám obávat? Už si to moc nepamatuji jestli jsem měla bolesti u prvního těhotenství…nejsou žádné křeče, jen je to na pocit takové nepříjemné jako bych to měla dostat… Dekuju za odpovědi
Normální…měla jsem to celé těhotenství
Ahoj holky, prosím anonym kvůli rodince. Před 14 dny jsem objevila dvě Čárky. Zvracela jsem, a nyní to přešlo… Obcas se mi udělá nevolno ale je to lepsi.. Nicméně jsem dost unavená, a občas mě bolí záda a poboliva podbrisek jako bych to měla dostat. Jsem v 9tt. Je to normalni nebo se mám obávat? Už si to moc nepamatuji jestli jsem měla bolesti u prvního těhotenství…
nejsou žádné křeče, jen je to na pocit takové nepříjemné jako bych to měla dostat… Dekuju za odpovědi