Příznaky těhotenství???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
12.5.14 17:05
@andrea.sb píše:
To je provokace ze? Uz třetí diskuze s tím samým! :mrgreen: :mrgreen:

Neřekla bych provokace. Bohužel plno holek neví, jak antiko funguje a jak ji mají brát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
12.5.14 17:19

Ach jo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
12.5.14 17:23

@Pomka ja myslím ze vi, jak ji brát, a co se stane když bude vynechávat. Protože už včera psala, ze vynechávala záměrně! Bohužel to je ale asi všechno co antikoncepci vi, jinak by v životě takovou blbost neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
12.5.14 17:27

A to anonymní ten samý dotaz nacpala do diskuze „já už chci být taky konečně těhotná“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
12.5.14 17:48

@andrea.sb já myslím, že neví, včera psala, že nedobrala ani platíčko, protože chce dítě. No to holka, která má rozum, neudělá.

Jinak zakladatelko, proboha, prvně si zjisti, jak funguje cyklus a jak funguje, když bereš HA. Protože ty jsi měla dostat MS příští týden, ale tu jsi dostala už teď. Žádná příští týden nepřijde. Tak pořád nemluv o tom, že počkáš s testem do příštího týdne. Máš v tom pěknej bordel. Ty jsi si to rozhodila tím, že sis nevzala prášky. Takže jestli chceš ověřit, zda jsi těhotná, když jsi je vynechala, tak počkej aspoň dva týdny. Pak test zkus. Ale neřiď se nějakou MS, protože teď nevíš, kdy ti další dorazí. Když půjde všechno dobře, tak další až za měsíc, to snad víš, že chodí jednou měsíčně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
4.9.15 08:38

Ahojte holky mam takovy problem, moc si prejeme s pritelem miminko, brala jsem i clostilbegyt, ale nic na kontrolnim usg mi rekl lekar ze tam nic neni ale ze tam neco maleho vidi a nevi zda je to praskly starsi folikul nebo ted novy.
Tak jsem byla zklamana. Musela jsem i dost pribrat nemela jsem MS a pak jsem dostala hormonalni anti. a pribrala jsem z ni 12kg ted jsem 4 shodila ale i tak veliky narust hmotmosti.Tak jsme ji vysadili…a zkusili klostik. ted po vysazeni klostiku jsem mela priznaky tehotenstvi aniz bych vedela ze to jsou priznaky:kazdy vecer nafoukle bricho, otoky koncetin, po cviceni zle, pres den mi bylo divne-blivno, pichalo me v pochve pri cupu, a zniceho nic jsem prestala kourit samo od sebe, nemela jsem chut. a dnes rano ke vsemu me zacala palet zaha. no a udelal jsem si test a samozrejme negativnni tak jsem zkusila ovu test a taky negativni tak nevim cemu pridat tyto priznaky. dnes mam zacit brat duphaston a bojim se ze jeste vic naberu a ty priznaky budou horsi a nebo se mi nepodari otehotnet a jeste jeden priznak stale brecim porad a bez duvodne…
muzete mi prosim nekdo poradit?,dekuji moc za ochotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky