Únava ve 28. týdnu těhotenství

Sindarela
30.9.06 21:46

Únava

Ahojky,
zdá se mi to, nebo to může být pravda, že jsem víc unavená a spavá. Právě vplouvám do 3 trimestru. Jsem ve 28 tt, ale pořád bych spala a seděla. Nebo mi chybí vitamíny? V 1. trimestru to bylo totéž. 2. byl v pohodě, tam jsem hodně pracovala a honila se v domácnosti, ale teď už nic nestihnu, chodím si lehat. Taky jsem četla, že mezi 28 - 32 tt si mimčo bere hodně látek od mamči. Tak mi prosím napište, jestli to může tak být? :? Díky. Sindarela

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
30.9.06 21:54

Urcite to muze byt tim. Zkus si dat nejaky zdroj energie - treba cokoladu a hodne odpocivej.
A zmin se o tom lekari v pristi poradne, ale myslim, ze se to samo upravi.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
1.10.06 08:48

Ahoj Sindarelo,
je to jistě úplně normální, v 1.trimestru je žena unavená, protože se dítě vyvíjí, v 2.trimestru se to ustálí, ale v 3.trimestru únava zase přijde, je to z váhového přírůstku, prostě musíš nosit bříško a pár kilo navíc. To mám z chytrých knížek :)
Pokud potřebuješ, tak odpočívej!!! Kati (7+1tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
1.10.06 10:53

Ahoj.

Jsem teprve v 26tt, ale zase to na mě padá. S Radimem jsem spala jak Šípková Růženka, bohužel teď mám smůlu. :(

Lesino , můžeš mi poradit, jak odpočívat s jedním velmi živým 21 měsíčním dítkem :?: :D Díky

Beruška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
1.10.06 14:09

Ahoj,
jen naspávej co můžeš, je to úplně normální. Těsně před porodem už ti to opočívání tolik nepůjde - velké bříško, na zádech ani na břiše se ležet nedá, na boku člověk taky dlouho nevydrží. Mě do toho u všech třech ještě pálela žáha. No a po porou už se taky tolik nevyspíš :D . Takže má rada zní: **Odpočívej, odpočívej, odpočívej,…

Verča**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.10.06 14:28

Když jsi unavená tak si lehni:o) já v prvním těhu byla schopná ke konci prospat 14 hodin denně… a to normálně spávám tak 8-10 :o) furt bylo všude psaný že ke konci už toho moc nenaspíme - kvůli močáku, břichu atd… ajá byla opak…

ted jsem taky unavená… ale to by nebylo tak hrozný jako to že se mi blbě dejchá a opět nemůžou přijít na to proč (není to tím že by mímo tlačilo na plíce)… každý dopoledne je pro mě k nevydržení - tak už se začínám modlit at to vezme rychlej spád jak s Michalem a porodim v 38 tt…

odpočinku zdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sindarela
1.10.06 20:44

Tak Vám děkuji, že jste mě povzbudily.
Maka: Jsi asi ve stejném týdnu. Kdy máš termín?

• Citovat
  • Upravit
94
17.11.06 09:56

šípková růženka

Ahojki všem,

já jsem druhé těhu poznala jen podle té děsné únavy. BYlo to hrůza a jsem zvědavá co mě čeká ke konci těhu. V minulém těhu jsem ke konci zase pro změnu vůbec nemohla spát. Jen jedna dobrá rada, choď spát kdykoliv to jen maličko jde, po porodu se ti budou síly hodit. Já si teď taky chodím s Hugem po obědě lehnout zavrtáme se spolu do peřin, otevřeme okno a spíme jako andílci :lol: Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.11.06 22:26

Já jsem na tom úplně stejně - teď první týden přenáším a jsem úplně mrtvá. 1 trimestr jsem ani nevěděla že jsem těhotná, 2 trimestr jsem lítala v práci a po návratu domů jsem dvě hodiny spala, pak chvíli fungovala a pak jsem si šla zase v deset lehnout. A od tý doby co jsem na mateřský chvíli funguju a pak dvakrát tak dlouho odpočívám. Doporučuju odpočívat co nejvíc protože teď poslední tři týdny už se ani nevyspím - bříško je tvrdý a když nebolí svaly břicha ani nohou tak bolí kyčle - a to jsem přibrala jen cca 13 kg. Takže odpočívej jak můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
4.2.13 15:59

Ahoj, ozivuju tema. Predminuly a minuly tyden mne trapil nejaky virus, ale uz jsem ho zapudila, cca od minuleho uterka uz jsem OK, jen se nemuzu zbavit straslive unavy. Klidne vydrzim spat 14 hodin, jsem porad jako lazar, vsechno me vycerpa. V prvnim trimestru vsechno OK, nikdy ani unava, ani zvraceni, ted zacinam paty mesic a bum. Napadlo me samozrejme zelezo, ale beru uz skoro dva tydny komplex vitaminu a unava porad trva, tak nevim. Mate s tim nekdo zkusenosti? Jak dlouho jste se oklepavali z chripky vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
4.2.13 17:47

@AnnaF Ahoj, jestli tě to uklidní, tak já prospala první trimestr celej a 1/2 posledního taky :lol: To k tomu patří ;) Jinak mi nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
4.2.13 17:48

@AnnaF A byla sem uplně zdravá, žádný bacil mě neskolil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.13 17:50

Bud v klidu ;) já jsem v 2trim a jsem taky pořád unavená :)

• Citovat
  • Upravit
269
4.2.13 18:02

Ahojky, tak já měla děsnou chřipku celý minulý týden a stejně to ještě pořád doznívá…už teda nemám tolik potřebu ležet, ale sedět joooo!!! vůbec nemám pořádně sílu něco dělat…třeba úklid - no horor - všechno tady stojí a mně je to tak nějak jedno…taky jsem zvědavá, kdy to přejde, ale zatím se to teda nerýsuje…už mi je to trapný, že si manža možná myslí, že jsem jen líná, ale to tak opravdu není!!! prostě to nejde a nejde…a když se o něco pokusím, tak mám ještě pořád záchvaty kašle, takže fakt super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
4.2.13 19:59

@AnnaF Ahojky, to asi nebude chřipkou, mě teď taky přepadla šílená únava, nejradši bych spala pořád, jsem v 21.týdnu těhu, taky pořád šíleně vyčerpaná, asi je to normální, možná i tím počasím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky