Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím Vás co si myslíte o tom , že mi doktor řekl , že jsem připravená pro začínající porod jen čekám na kontrakce. Napsal mi že mám 1cm měkké hrdlo pro prst, hlava volně naléhá na vchod v plihém VB. Vůbec tomu nerozumím. Měl jste to taky někdo před porodem
Díky za odpovědi
expensive píše:
Ahoj, prosím Vás co si myslíte o tom , že mi doktor řekl , že jsem připravená pro začínající porod jen čekám na kontrakce. Napsal mi že mám 1cm měkké hrdlo pro prst, hlava volně naléhá na vchod v plihém VB. Vůbec tomu nerozumím. Měl jste to taky někdo před porodemDíky za odpovědi
To nic není, je vše v pořádku, těl už se připravuje vypudit plod,hlavička miminka se za chvíli začně tlačit ven, naléhá na vchod, že půjde, hrdlo musí být u porodu měkké, aby šlo vše dobře ven a až budeš na 7(teda každá porodnice to má jinak), tak se jde na sál........ Jakmile ti praskne voda šup do porodnice…
Hodně štěstí
Jo, já jsem to tak měla myslím deset dní před porodem (a neměnilo se to, pochopitelně), platí to, co napsala mamamila - všechno je v pořádku, mimi se chystá na svět. ![]()