Stav před porodem

4
29.9.06 14:10

Stav před porodem

Ahoj, prosím Vás co si myslíte o tom , že mi doktor řekl , že jsem připravená pro začínající porod jen čekám na kontrakce. Napsal mi že mám 1cm měkké hrdlo pro prst, hlava volně naléhá na vchod v plihém VB. Vůbec tomu nerozumím. Měl jste to taky někdo před porodem

Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11779
29.9.06 21:38

Re: Stav před porodem

expensive píše:
Ahoj, prosím Vás co si myslíte o tom , že mi doktor řekl , že jsem připravená pro začínající porod jen čekám na kontrakce. Napsal mi že mám 1cm měkké hrdlo pro prst, hlava volně naléhá na vchod v plihém VB. Vůbec tomu nerozumím. Měl jste to taky někdo před porodemDíky za odpovědi

To nic není, je vše v pořádku, těl už se připravuje vypudit plod,hlavička miminka se za chvíli začně tlačit ven, naléhá na vchod, že půjde, hrdlo musí být u porodu měkké, aby šlo vše dobře ven a až budeš na 7(teda každá porodnice to má jinak), tak se jde na sál........ Jakmile ti praskne voda šup do porodnice…

Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
3.10.06 19:32

Jo, já jsem to tak měla myslím deset dní před porodem (a neměnilo se to, pochopitelně), platí to, co napsala mamamila - všechno je v pořádku, mimi se chystá na svět. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí