Těhotenství, bazální teplota, příznaky

67
19.9.06 11:23

těhotenství, BT, příznaky ???

Ahoj holky, tento měsíc to vypadá nadějně, že bych snad mohla být těhu :) Tedy spíše vypadalo :( Menses mám dostat ve čtvrtek, a už asi týden mě docela bolí podbřišek. Dnes jsem si měřila BT a měla jsem ji 36,8, včera byla 36,9. Takže to už nemám naději???? :( :( Myslela jsem, že je to tak nadějné a teď už tomu nějak nevěřím :oops: Test nemá cenu asi dělat. Možná ej to trochu nesrozumitelné :?: ale snad mi někdo poradí . Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4705
19.9.06 11:33

kasnicko, nevěs hlavu.....naděje je veliká…

Bazální teplota je dobrá, zvedá se zhruba 10 den po oplodnění i déle, u mě to myslím bylo 14. den…zvedá se na 37 - 37,2 ale je to individuální, pro někoho je 36,9 už těhotenská :lol:
Test si klidně udělej už ve čtvrtek, ale // spíš neukáže. Ještě je brzy, mě se slabé // ukázaly až 16 den po otěhotnění. TO už jsem měla asi tak ty
3 dny těhotenstskou BT :lol:
Takže si spočítej dny od otěhotnění, či od ovulace a uvidíš…
Držím palce
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.9.06 13:21

Ahojky kvasničko

Tak já doufám, že to bude positivní jako u mě, začali jsem tento měsíc a už několik dni mě bolí podbříšek, žeby??? Mimi by bylo už druhé , tak to trochu poznám, dávám tomu velkou šanci. Jinak testy zatím taky nedělám, brzy to fakt nemá cenu, mám to osvědčené. Když tak tak se sejdeme v deníčku :-)) S BT nemám zkušenosti.

pa Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
19.9.06 13:22

ahoj,

Lauro,mě taky klesla teplota a těhotná jsem byla :lol: .Taky moc BT nevěřím.

vento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
19.9.06 13:33

Holky, tak to mě docela překvapilo…tedy s tou BT. Já jsem měla za to, že je to jisté, pokud teplota stoupá. už ani nemám sílu si zítra měřit teplotu… :( Prostě se bojím, že to nevyjde. Sice ten podbřišek me bolí, ale po oplodnění je to dnes 10 den, to by měla být teplotka vyšší…tak nevím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.9.06 13:55

Ahojky kvasničko

A jak dlouho tě bolí ten podbříšek????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
19.9.06 14:12

Bolí mě déle, ale tak nějak víc mě bolí týden. Mám pocit jako bych měla mít PMS, ale ten nemívám tak dlouho (tedy týden nebo i více pře menses), spíše tak den před menses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
19.9.06 14:18

Ahoj,
já měla dostat MS v pátek,zatím nic.Včera jsem si dělala testík a vyšel negativní :( .Břicho mě bolí jako kdyby měla každou chvíli MS dorazit a BT mám dnes 36,7 ,včera 37 ,předevčírem taky 36,7 a předtím 37 tak nevím :) .Když tak ti dám vědět jestli dorazila a kolik byla BT. Držím Vám všem palečky aby jste byly těhu :D .
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.9.06 14:24

Ahojky Kasničko

no já myslím, že jsi těhu :-))
A Safira taky :-))
napište pak holky

pa Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
19.9.06 15:01

Holky, moje těhu vysoká teplota byla jen 36.7 takže neztrácejte naději :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarik78
19.9.06 16:20

Holky ja jsme taky ted porad v tematu „tehotna?“ I kdyz vim, ze je to blbost!!! ⇒ jsem 3 dny po „tuleni“, a prijdu si nejaka „divna, jina“. Mam porad bolest v podbrisku. Ne bolest, ale takovy proste jako pred MS. Ovulaci jsem jeste nemela, ale tim, ze jsem vy:,–(ila tablety teprv pred mesicem, muze to byt nejak divoky a rozhazeny. Nejsem z tech, ktery mimi chtej za kazdou cenu a soustredej se na to kazdy den. Kdyz to prijde, prijde to, ale rada bych to vedela co nejdriv. Nejradsi bych si udelala test, ale vim, ze to nevyjde. BT merim, ale tak vselijak, vcera vecer 37,4 a dnes rano 36,5. Jsem z toho zmatena. To bolavy bricho me nejak rozhazuje… :oops:

• Citovat
  • Upravit
1532
19.9.06 16:39

Ahoj holky, mám malý dotaz. A co říkáte teplotě 37,00 těsně před menstruací. Dostat jí mám zítra. Dále bolest prsou. Snaženíčko bylo v době ovulace. Myslíte, že by to mohlo být těhu?
V prvním těhu, jsem taky měla zvýšenou teplotu, pak jsem měla zamlklé těhu. a kyretáž.
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
19.9.06 16:48

Sariku, 3 dny po tulení, opravdu nemá smysl dělat si testík. To by asi opravdu nic neukázalo a zbytečně by jsi byla zklamaná. Ta bolest podbřišku - nemůže to znamenat, že se tam něco děje? Třeba se vajíčko zrovna uvolňuje. Ale to by asi bolelo spíš u vaječníku. Já to někdy cítím. Uvidíš. Ještě vydrž. Já už taky držím dlouho. Taky jsem měla tendence hned testovat, ale vydržela jsem už celých 14 dní. A zkusím to až ve ČT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
19.9.06 17:24

KataZ: vysoká před MS je vždycky… takže pokud neklesne… je tam mimísek :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
19.9.06 17:43

Jahudko, díky. Budu měřit. Zatím jsem měření moc nefandila. Hlavně jsem na to líná :oops:
Ale asi začnu měřit pořádně, pokud tam mimísek tentokrát ještě nebude. Ale bylo by to krásný.
Ještě jednou dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky