Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny!
Potřebuji od vás radu a věřím, že se jí dočkám. Minulý týden asi v pátek jsem měla ovulaci a druhý den jsme se s manželem tulili. Asi od pondělí mám docela bolesti v podbřišku, které jsou nejsilnější dnes a k tomu ještě jsem měla dnes takové špinění. Bylo to opravdu jenom mírné, spíše to trochu zašpinilo kalhotky. Menses mám dostat příští týden ve čtvrtek. Bolesti podbřišku mám pořád, jinak žádné příznaky.
![]()
Vím, že na tt je ještě brzy a k doktorovi můžu až v pondělí. Myslíte si, že by mohlo být uhnízdění vajíčka provázeno špiněním? Jsem z toho celá nervózní..ještě k tomu jedeme příštý týden na svatební cestu, takže by to mohlo být hezké překvápku
![]()
Díky!!!
Takovéhle bolesti a mírné špinění můžou být opravdu příznakem „zahnizďování“ se vajíčka…
Moc držím pěstičky, ať Tě potká to nejkrásnější překvapení…
Uhnizdeni vajicka muze byt provazeno tim co rikas a nektere testy jsou citlive uz takhle brzo, ja bych supajdila pro test a v po k tomu doktorovi, i kdyz ten ti toho zatim moc nerekne
a nebo jestli to vydrzis tak az po svatebni ceste, to uz zjisti na 100 procent ![]()
Holky, kéž by to byla pravda
To bych pak mohla při romantické procházce Paříží připravit manželovi to nejkrásnější překvapení!!! Do té cesty snad ještě jeden testík stihnu! ![]()
Já jsem to tak měla,myslela jsem,že přišla MS(nějak dřív) a výsledek vidíš
Tak přeji hodně štěstí
vento
pockej s testikem aspon do pondelka nebo uterka, jinak tam pravdepodobne nic nebude… muzes si ho vzit sebou a udelat v parizi
![]()
Opravdu by se mohlo uhnízdit, ale na testík je fakt brzy… byla bys asi zbytečně zklamaná. A doktoři to vidí ještě později než testíky.
Ahojky Pekako!
To víš, že to vypadá dobře!!! Takhle brzy po ovu, by to nic jiného být nemělo. Příznaky ani mít do očekávané MS mít nemusíš, jde se strašně špatně rozeznat. Mě se od týden před MS nalily trochu prsa. Jestli chceš testovat, tak si kup test o citlivosti 10 jednotek, už 8. - 10.dní od početí (baby test), je ještě jeden s tímto názvem (25 jednotek), ale ten se může dělat až v den MS a uvidíš. Dr. by si tě stejně pozval až tak týden po MS.
držím pěstičky, aby tam byly// !!! Kati
Taky nahodím nějakou radu. Pokus si změřit bazální teplotu (ještě než ráno vstaneš). Pokud by jsi byla opravdu těhotná, tak ti teplota nespadne pod 37 C. Měř si jí ale každý den. Pokud to bude stále trvat. Už bych byla natěšená ![]()
Holky díky!!!!!
Opravdu už tak trochu natěšená jsem (ale nemá se to zakřiknout)…takže spíše doufám. Testím s malou citlivostí jsem nesehnala, takže budu muset počkat asi do čtvrtku, kdy bych měla dostat menses. (a to zrovna odjíždíme..takže to bude zajímavé ![]()
Dnes mě celý den bolel podbřišek, ale spíše vpravo, než celý.....tak nevím
Ale žádné jiné příznaky nepozoruju (třeba zvětšení prsou atd…). No, uvidí se…ale jsem fakt nedočkavá!!!
Mějte se krásně!
Holky, mám ještě jeden dotaz. Objevuje se na začátku těhu nějaký výtok? Já jsem měla ten minulý týden, ale teď už nějak nemám…tedy tak normálně. Takže nevím, zda je to dobře nebo ne.
Testovat se budu až v ten čtvrtek…asi, pokud to vydržím!!! Ale břicho mě bolí pořád! Ta nejistota mě naprosto ničí..jsem strašně nedočkavá
![]()
Pekako stalo se mi něco podobného jako tobě, tento týden jsem měla OVU ve čtvrtek a hóóódně poctivě jsme se tentokrát tulili. Od dnešního dne mám slabý růžový výtok a pobolívá mne chvílemi podbřišek hlavně na pravé straně. Jsem jak na trní co se děje, snažíme se už od dubna letošního roku.
Jsem proto hrozně zvědavá jak dopadneš, protože já teď budu muset ještě alespoň 10 dní čekat
Žádné jiné příznaky u sebe nepozoruju, pouze mám celý den žaludek jako na vodě.
Držím Ti palečky!!!
Lucisko, díky moc
Já jsem také na moooooc zvědavá, jak to dopadne. Mám dostat menses až ve čtvrtek, takže do té doby budu muset vydržet…i když jak se znám, tak to nevydržím ![]()
Jinak jsem se dočetla, že ten slabý výtok po ovulaci (udávali tam 7-14) může právě svědčit pro uhnízdění najíčka, které tím pádem naruší sliznic. Takže pokud se objeví slabé krvácení 1-2 dny, může to být ono!!! Já bych byla moc ráda, i když tento měsíc jsme to nebrali nijak zvlášť pocitvě! Jsem zvědavá, jak dopaneš ty…doufám, že tentokrát to vyjde!!! jistě dám vědět, jak jsem dopadla
Měj se
Ahoj pekako - mívám problémy se špiněním po ovu, takže jsem si na toto téma hledala co se dalo. A ohledně zahnizďování miminka - toto špinění je většinou 7.-10. den po ovu a je nejdéle 2 dny. Je slabounké a vzniká tím, že se otvírají cévy maminky a připojuje se na ně. Takže tak.
Hodně štěstí a ať tam jsou //
sunn
Ahoj, osobne se domnivam, ze to byla opozdena ovulace.
Samozrejme bude fajn, kdyz se spletu a zrovna ve tvem pripade pujde o tehotenstvi.
Ale pripada mi tvuj popis napadne stejny s moji situaci. Obvykle mivam ovu 13.-14. den. Mela jsem na to i teploty, bilkovy hlen atd… Pak mi teplota stoupla, ale jenom o 2 desetiny. Zadny hlen, tak jsem byla presvedcena ze uz je po. A ona ta mrcha prisla az 16.den, kdyz jsem nebyla se sameckem. Bolelo me bricho a vyvrcholilo to vodovym vytokem s trochou spineni. Taky jsem plasila, ze se jedna o uhnizdeni, ale byla to ovu. MS pak prisla az 31.den, protoze lutealni fazi mam 15.dni.