Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky maminy,
jsem ve 20. tt a objednala jsem se na speciální UTZ srdíčka našeho benjamínka, protože se v naší rodině vyskytly problémy s atypicky tvarovanou chlopní. Zajímalo by mě, jestli se jedná o ultrazvuk 3D, jak dlouho to trvá a jestli je možnost koupit si fotečku. Nějak mě nenapdlo, se na to zeptat při objednávání
A taky jestli máte některá osobní zkušenost s MUDr. Jiřím Navrátilem, který mně má UTZ dělat.
Díky moc.
Alte
Ahoj Alte,
byla jsem na kardio UTZ u MUDr. Jiriho Navratila; ne v Heliosu, ale v Detske nemocnici. Byl moc mily, vse probehlo hladce. Bylo to jako obycejny UTZ, ale specialne zamereny na srdicko - cinnost, prutok komorami apod., trvalo to cca 15 min, uz presne nevim. Tim, ze to bylo v nemocnici, me ani nenapadlo ptat se na moznost koupe fotky, navic pan doktor se soustredil fakt jen na to srdicko, takze tam toho moc k videni nebylo.
Drzim palce, at je vse OK!
iso
Ahojky Iso,
díky moc za odpověď. Trochu jsem měla obavy, aby pan MUDr. nebyl třeba nějaký bručoun, od kterého se nic nedozvím, tak jsi mě uklidnila ![]()
On do Heliosu dochází jen navečer, já jsem objednaná až na 19.45 hod. Uvidím, třeba z něj fotečku vymámím
Hlavně, aby byl prcek vpořádku.
Koukám na metřík, že už se ti blíží den D
Tak ať proběhne v úplné pohodě a přeji tobě a miminku hodně zdraví.
Alte
Ahoj,
v Heliosu jsme byli, mají tam 3D UTZ, dávají za poplatek vypálené i CD. Záleží ale na tom, kolik máš plodové vody a jak je mimi velké, protože třeba naše už nebylo na 3D vidět. Musí tam být správný poměr…
![]()
Byla to příjemná návštěva.
Bubu