UTZ srdíčka, Helios Brno

423
15.9.06 15:18

UTZ srdíčka, Helios Brno

Ahojky maminy,

jsem ve 20. tt a objednala jsem se na speciální UTZ srdíčka našeho benjamínka, protože se v naší rodině vyskytly problémy s atypicky tvarovanou chlopní. Zajímalo by mě, jestli se jedná o ultrazvuk 3D, jak dlouho to trvá a jestli je možnost koupit si fotečku. Nějak mě nenapdlo, se na to zeptat při objednávání :oops: A taky jestli máte některá osobní zkušenost s MUDr. Jiřím Navrátilem, který mně má UTZ dělat.

Díky moc.

Alte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
iso
266
15.9.06 16:00

Ahoj Alte,

byla jsem na kardio UTZ u MUDr. Jiriho Navratila; ne v Heliosu, ale v Detske nemocnici. Byl moc mily, vse probehlo hladce. Bylo to jako obycejny UTZ, ale specialne zamereny na srdicko - cinnost, prutok komorami apod., trvalo to cca 15 min, uz presne nevim. Tim, ze to bylo v nemocnici, me ani nenapadlo ptat se na moznost koupe fotky, navic pan doktor se soustredil fakt jen na to srdicko, takze tam toho moc k videni nebylo.
Drzim palce, at je vse OK!

iso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
15.9.06 16:51

UTZ srdíčka, Helios Brno

Ahojky Iso,

díky moc za odpověď. Trochu jsem měla obavy, aby pan MUDr. nebyl třeba nějaký bručoun, od kterého se nic nedozvím, tak jsi mě uklidnila :D
On do Heliosu dochází jen navečer, já jsem objednaná až na 19.45 hod. Uvidím, třeba z něj fotečku vymámím :wink: Hlavně, aby byl prcek vpořádku.

Koukám na metřík, že už se ti blíží den D :) Tak ať proběhne v úplné pohodě a přeji tobě a miminku hodně zdraví.

Alte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
15.9.06 17:14

Ahoj,
v Heliosu jsme byli, mají tam 3D UTZ, dávají za poplatek vypálené i CD. Záleží ale na tom, kolik máš plodové vody a jak je mimi velké, protože třeba naše už nebylo na 3D vidět. Musí tam být správný poměr… :? :wink:
Byla to příjemná návštěva.
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí