těhotná a žádné příznaky

71
29.9.06 14:43

těhotná a žádné příznaky

Ahoj holky, už se vám některé stalo, že byste byla těhotná a neměla žádné příznaky - kromě chybějící MS - bolesti prsou, podbřišku, únava, zvracení......Už se mi to jednou stalo a těhotenství dopadlo špatně - plod se přestal vyvíjet. Tak mám strach, aby se to neopakovalo. Jsem v 6.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1765
29.9.06 14:56

Tak s dcerkou jsem nemela zadne priznaky,dokonce jsem mela i menstruaci 3 mesice 8O sice slabsi,ale mela…taky jsem to zjistila az po tech trech mesicich :lol: protoze ja nemela vubec zadne tehu priznaky :idea: a se synem to bylo uplne stejne,zadne tehu priznaky,jenom tentokrat mi vynechala menstruace hned od zacatku tehu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
29.9.06 15:59

Budu drzet palce, aby to bylo OK, a abys zadne priznaky ani nemela, ja jsem cca v 7TT a uz tyden mi je taaaak strasne blbe :-(
Mej se krasne
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
29.9.06 16:00

tak já jsem nejdříve měla příznaky snad všechny a těhotná jsem nebyla :wink: :) Je to hodně o psychice. Pak jsem zpočátku neměla příznaky žádné (taky jsem se přestala kontrolovat :wink: :D ) a těhotná jsem byla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
29.9.06 16:06

Ahojky, tak mě až do 14.tt. nebylo vůůůbec nic,za to pak to začalo a jak jsem hezky vzpomínala na ty časy, kdy mi bylo fajn.

Budu držet palečky at je vše tak jak má,ale to určitě je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šárka
29.9.06 16:50

Já byla taky bez příznaků. Takže klid a užívej si každé chvilky šárka

• Citovat
  • Upravit
808
29.9.06 19:01

Ahoj

ahoj

určitě se neboj, těhu příznaky ještě nic neznamenají… Já byla těhu 3× - a pokaždé mi nic nebylo…

Tak držím palečky, ať to vyjde .

VVik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
29.9.06 19:07

Taky potvrzuju, že příznaky nebo jejich absence neznamenají vůbec nic. Mně bylo špatně, nízkej tlak atd. od začátku až do 12. týdne, kdy se zjistilo, že miminko už se dávno vstřebalo - takže jsem byla poučena, že tělo je celkem hloupé, že ty jeho signály nejsou až tak přesný …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.9.06 19:28

Ahoj ,

já jsem neměla žádné příznaky až do 3.měsíce ale za to do 8. měsíce jsem si to užívala s plnou parádou. Takže podle mé zkušenosti nemusíš pociťovat nic ze zezačátku. Ale každý to bude mít jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
29.9.06 19:31

Ja taky nemela zadne priznaky asi do 8tt a pak zacalo rodeo, blbe, zvraceni…:-) az do 16 tt. Pak zas zadne priznaky, jen bricho a pohyby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
29.9.06 20:53

Kdyby mi nevynechala MS, tak taky ani nevím že jsem těhu :wink: :lol: . jen potom mě trochu pobolívali prsa a jeden čas jsem byla víc unavená, jinak ani z počátku ani celé těhu ani ťuk. Jo, až ke konci asi jak se povolovala pánev, jsem někdy po vstaní nemohla udělat krok :evil:

• Citovat
  • Upravit
425
30.9.06 09:28

Nic si z toho nedělej. Já kdybych při prvním těhu nešla na gyndu na roční prohlídku ,abych si nechala napsat další prášky (bez prohlídky bych je nedostala), tak bych ani nevěděla, že jsem těhotná :lol: a navíc už 3 měsíce :lol: 8O :lol: Normálně jsem menstruovala a jediný co mi mohlo mému stavu odpovídat bylo, že jsem byla docela dost utahaná. Ale v tu dobu jsem měla docela dost záhul v práci, tak jsem to nebrala v potaz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
30.9.06 11:08

Ahojky,
taky jsem těhu a mám jen dva příznaky, MS nikde a zvětšily se mi prsa, trošku citlivější bradavky, ale jinak nic! Docela jsem taky měla strach, jestli vše O.K., mám už za sebou jeden potrat. Ale je to tak, že někdo může mít všechny příznaky a někdo žádné!!! Opravdu to teprve může přijít a ty budeš vzpomínat, jak ti nic nebylo.
Mě zatím o tom, že jsem těhu přesvědčil utz, kde už nám tlouklo srdíčko. Uvidíš, že bude vše O.K.

Kati 7+0 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.9.06 20:03

Tak já taky neměla žádný příznaky, kromě toho, že jsem to nedostala. Šla jsem k dr., píchl mi provokačku a když jsem to pořád nedostala, nechal mi udělat krevní testy. To jsem mohla být asi ve 4. týdnu. Testy vyšly negativní a já měla přijít za dva měsíce. Celý dva měsíce jsem myslela, že mám asi nějakou hormonální poruchu. Testy jsem si doma už nedělala, přišlo mi to zbytečný, když krevní testy byly negativní. Špatně mi nebylo, akorát jsem přestala jíst jablka, na kterých jsem byla závislá. :lol: Holt jsem si myslela, že jsem se jich přejedla.
Když jsem pak šla k dr. a udělal mi ultrazvuk, divil se, že jsem na sobě nic nepozorovala. Byla jsem ve 12. týdnu! :lol: Ani pak mi vůbec špatně nebylo a kdybych neměla rizikový těhu protože jsem se otvírala, tak bych měla těhotenství úplně pohodový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2704
1.10.06 12:11

Ahoj,

v mým případě je jediným příznakem těhotenství rostoucí břicho a kopající miminko (a taky hrozná pleť). Ale do nějakého 16 tt bych si ničeho nevšimla:-)

Neboj, bude to ok. Ale uplně ti rozumim, ze máš strach - taky jsem ho měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí