Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U mě to začalo nepřekonatelnou únavou,pak bolení břicha,ale stejné jako před menstruací.Pak motání hlavy a vynechání menstruace
Taky se připojuji-první únava,vynechání MS a test,pak asi od 6 týd.,strašná únava,mohla jsem prospát celý den,byla jsem strašně podrážděná a protivná,špatně od žaludku celých 24h(bez zvracení),pobolívání břicha,prsa se zvětšily.Takže vše kolem toho 6 týdne.
Mě u obou těhu od 4tt (takže prakticky hned pár dní od oplodnění) hodně píchalo v podbřišku, téměř celý den, od 6tt nevolnosti a neobvyklá silná únava.
První těhu jsem poznala hned. Nateklá a hrozně bolavá prsa, šílená únava.. pak vynechání MS a hned v ten den //. Jenže to skončilo potratem..
Pak jsme to s přítelem hned zkoušeli znova a po třech měsících od revize se zdařilo.. jenže já myslela že ne. Brečela jsem, že se nám to nepovedlo. Přítel mě uklidňoval, že to nemůžu vědět. Já si myslela, že to vím, že bych to poznala jako u prvního.. No a pak holka vynechala a pak byli //. Ze začátku byly hodně slabounký, ale sílily. Teď bych měla být v 7+4 a příznaky žádné až na únavu, která není tak zlá a patrná jako u prvního těhu. Prvních 14 dní jsem byla hrozně podrážděná, vzteklá, nikoho jsem neměla ráda a nikdo neměl ráda mě. Ale snad se mě to pustilo ![]()
Tak doufám, že tohle těhu vyjde i když příznaky nejsou „skoro žádný“.
petro buď v klidu já měla pozitivní test až po týdnu vynechání a do té doby nic. Příznaky téměř žádné až kolem 8. týdne se dostavila slabá nevolnost a později i ta únava ![]()
Tý jo,holky, tak to nevím zda se mám těšit nebo se bát
Ale asi těhu stejně nejsem, jako vždycky, já už hodněkrát zapoměla a nikdy se nic nestalo.. ![]()
Ahojky
já jsem se chtěla zeptat jestli je možné že bych byla taky těhotná. Brala jsem prášky (triguilar) pak jsem je ale jeden měsíc vynechala, pak jsem měla normálně menstruaci,jen o 3 dříve, a ted už bych ji měla zase mít ale pořád nic..tak nevím jestli už si mám dělat test nebo ne. Děkuji za rady, jsem z toho taková docela v šoku ještě..