Příznaky tetanie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Těžko říct, co ti je. Ale jestli máš hrůzu z nemocí, tak to může být psychosomatické.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Proč vás neposlou na vyšetření tetanie? Je to rychle, na chvíli se zaskrti ruka a z prstu se odečte nějaké „impulsy“ na grafu.
Vitamín D máte vysetreny?
Léky nějaké berete? Antikoncepci?
Můžete mít neurozu, úzkosti.. taky se projevují, jak píšete. Často kombinace s tetanii.
Uzkostny „hypochondr“…psychoterapie, u těžších úzkosti antidepresiva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@jejjej Aha, já myslela,
že se to určí jenom EMG… Vůbecnetuším, taky mi to příjde zvláštní,
strašili mě roztroušenou sklerozou, nádorem v mozku, beroliozou, ALS,
myasthenii, ale vyšetření na tetanii mi zatím nikdo nedělal… Přitom
reflexy mám hodně žívé a ty příznaky se mi táhnou už 3 roky …
jinak krev mám vyšetřenou podrobně a až na to, že jsem kdysi dávno přechodila boreliozu je vechno v pořádku…
A nevíte, zda když mám EMG vyšetření na vyloučení ALS, tak pokud by
to ta tetanie byla, zjisti to? Myslím, že tuto nemoc opravdu nemám, jednu
dobu jsem mela divný pocit v ruce, ale po kontrole u fyzioterapeuta mi bylo
řeceno, že ji mam pretizenou z noseni deti a po dvou návštěvách je ruka
zase v poradku
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Kolik dpo jste pocítily první příznaky?
- Zoubky- všechny příznaky
- Příznaky u momentální mutace Covidu
- Zvraceni a horecka bez dalsich priznaku - kdy jet?
- 5 tt a žádné příznaky těhotenství
- Je možné cítit příznaky těhotenství po pár dnech?
- Příznaky možného těhotenství
- Stejné příznaky jako u dcery, čekám druhou holčičku?
Ahojky, poslední dobou mě trošku trápí zdraví, lékaři mě posílají na kde jaké vyšetření, ale momentálně je už toho tolik, že si připadám jako hypochondr. Pálí mě a brní nohy, jazyk, rty, někdy i prsty na rukou, cukají svaly, někdy bolí čelisti a nedávno se mi jako by stáhla ústa a brnělo mi kolem nich. To stažení a brnění úst po magnosolvu odeznělo, tak mě napadlo, zda se nemůže jednat o latentní tetanii. Jenže na neurologii mi asi 2 měsíce zpátky dávali infuze magnezka, u kterých se mi stalo, že se problém s cukáním a záškuby umocnil. Jenže tam se mnou chodil nemocný člověk a já se zrovna té nemoci bála, bylo mi z toho hrozně zle, Chytila jsem šílenou paniku, že to budu mít taky a celou dobu jsem se představovala na jeho místě (vím, že to člověku nepřidá, ale nemohla jsem si pomoct, prostě mám nějakou nevysvětlitelnou hrůzu z vážných nemocí). Infuze mi doktorka zrušila. Poté co jsem se sledovala, tak mě nachvíli brnet nohy opravdu přestaly, dokonce mi na ne bylo i chvili teplo, což se mi nestava.
Mohou to být příznaky tetanie?