Příznaky, výtok, MS nikde?

14.8.13 21:38

Příznaky, výtok, MS nikde ?

Ahoj holky,
už jsem z toho jakási zmatená. V PO jsem měla dostat MS, ale nic. Břicho mám nafouknutý, a občas tam píchne. Prsa už nebolí jak bolela, asi týden. Ale od pondělí mám výtok… baz. teplotu jsme si dnes měřila a mám 37,8. Takže nevím… Jsme první měsíc po vysazení HA, tak nevím co můžu čekat???
Co vy na to? :nevim: Díky za info. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
14.8.13 21:45

Opožděnou MS? Těhotenství? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.13 21:47

Těhu se nebráníme, ale že by to vyšlo první měsíc po vysazení se mi ani věřit nechce :nevim: Proto zjišťuji tady :?: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
14.8.13 21:49

:think: @Stráňátko a co test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.8.13 21:50

@Stráňátko Věštkyně jsou tu taky, ale já to nejsem. Teplotu 37,8 bych tipla na nějakou virózu. ;) Těhotenství možné je, když se nebráníte a po vysazení ha nemusíš ms dostat tak, jak jsi byla zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
14.8.13 21:51
@Stráňátko píše:
Těhu se nebráníme, ale že by to vyšlo první měsíc po vysazení se mi ani věřit nechce :nevim: Proto zjišťuji tady :?: :)

a ty myslíš, že poznáme jestli to vyšlo nebo ne? :mrgreen: :mrgreen:
Pokud nemáš ms, víš přesně kdy měla přijít a bazální teplotu měříš od začátku cyklu a drží se nahoře už dobu, tak je jasné, že jsi těhotná na 99%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.13 21:52

Včera jsem si dělala svouj první… Nikde nic. Nebo já nic neviděla, ale asi jsem neměla ten nejcitlivější, ale to jsem zjistila až doma potom co jsem si ho udělala a čekala na výsledek. Třeba to bylo brzy :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.8.13 21:52

Co můžeš čekat? No, asi cokoliv. Zkus test a budeš vědět, na čem jsi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.8.13 21:54

@Stráňátko Test zopakuj a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.13 21:55
@gabi.design píše:
Co můžeš čekat? No, asi cokoliv. Zkus test a budeš vědět, na čem jsi. ;)

Myslela jsem zda poblázněný hormony, nebo těhu. Je mi jasný, že křeček to nebude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.8.13 22:04

@Stráňátko No co ty víš? :mrgreen:

Hele, my to asi nevyřešíme. Zkus pár dní počkat a znovu testnout, pokud bude zase negativní, tak to budou asi fakt poblázněný hormony, což je po vysazení antika celkem běžná věc. Tu BT asi neměříš od začátku, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.13 22:07

@gabi.design
Měřím asi cca víc jak týden a je od 37 a pomaloučku se zvedá. Ještě pár dnů počkám a zkusím nový test a uvidím :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3442
15.8.13 13:32

@Stráňátko Můžeš být buď těhotná a nebo máš rozhozené hormony po vysazení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí