Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
už jsem z toho jakási zmatená. V PO jsem měla dostat MS, ale nic. Břicho mám nafouknutý, a občas tam píchne. Prsa už nebolí jak bolela, asi týden. Ale od pondělí mám výtok… baz. teplotu jsme si dnes měřila a mám 37,8. Takže nevím… Jsme první měsíc po vysazení HA, tak nevím co můžu čekat???
Co vy na to?
Díky za info. ![]()
Těhu se nebráníme, ale že by to vyšlo první měsíc po vysazení se mi ani věřit nechce
Proto zjišťuji tady
![]()
@Stráňátko Věštkyně jsou tu taky, ale já to nejsem. Teplotu 37,8 bych tipla na nějakou virózu.
Těhotenství možné je, když se nebráníte a po vysazení ha nemusíš ms dostat tak, jak jsi byla zvyklá.
@Stráňátko píše:
Těhu se nebráníme, ale že by to vyšlo první měsíc po vysazení se mi ani věřit nechceProto zjišťuji tady
![]()
a ty myslíš, že poznáme jestli to vyšlo nebo ne?
![]()
Pokud nemáš ms, víš přesně kdy měla přijít a bazální teplotu měříš od začátku cyklu a drží se nahoře už dobu, tak je jasné, že jsi těhotná na 99%.
Včera jsem si dělala svouj první… Nikde nic. Nebo já nic neviděla, ale asi jsem neměla ten nejcitlivější, ale to jsem zjistila až doma potom co jsem si ho udělala a čekala na výsledek. Třeba to bylo brzy
![]()
Co můžeš čekat? No, asi cokoliv. Zkus test a budeš vědět, na čem jsi. ![]()
@gabi.design píše:
Co můžeš čekat? No, asi cokoliv. Zkus test a budeš vědět, na čem jsi.
Myslela jsem zda poblázněný hormony, nebo těhu. Je mi jasný, že křeček to nebude
![]()
@Stráňátko No co ty víš? ![]()
Hele, my to asi nevyřešíme. Zkus pár dní počkat a znovu testnout, pokud bude zase negativní, tak to budou asi fakt poblázněný hormony, což je po vysazení antika celkem běžná věc. Tu BT asi neměříš od začátku, co?
@gabi.design
Měřím asi cca víc jak týden a je od 37 a pomaloučku se zvedá. Ještě pár dnů počkám a zkusím nový test a uvidím
![]()
@Stráňátko Můžeš být buď těhotná a nebo máš rozhozené hormony po vysazení ![]()