Přízrak v pokoji
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přízrak v pokoji
Ahoj,
chci se podělit o zajímavý zážitek. Zažil někdo něco podobného? Jednou v létě jsem byla s mámou na chatě. Byl už večer, asi deset hodin a dívaly jsme se na televizi. Máma po chvíli řekla, že jde se psem ven. Já se zanedlouho potom co odešli rozhodla, že si půjdu lehnout. Vyšla jsem po schodech nahoru do ložnice a než jsem otevřela, slyšela jsem, jak uvnitř něco chodí. První mě napadlo, že je to náš pes. Slyšela jsem těžký, rychlý pohyb a zvuk drápů. Hned jsem si řekla, že půjdu dovnitř a otevřu mu. Dveře do ložnice jsou prosklené. Na chodbě se svítilo a uvnitř ložnice byla černočerná tma. Problesklo mi hlavou, proč sem máma psa zavřela a ani mu nerozsvítila. Najednou mi došlo, že jsou venku. Stála jsem přede dveřmi, zírala přes sklo dveří do tmy ložnice. V patře máme dřevěnou podlahu, takže jsem dobře slyšela jak v pokoji chodí něco těžkého, s drápy. Jak se to přibližuje ke dveřím a zase to obchází ložnici kolem dokola. Zmocnila se mě hrůza, protože jsem si v tu chvíli uvědomila, že racionálně to vysvětlit nelze (žádný ufuněný ježek, kuna na střeše atd.). Nenašla jsem odvahu vejít dovnitř. Místo toho jsem vyběhla ven a šla naproti mámě..
Co by vás napadlo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Mari5 Že bych měla asi hodně rychle přestat chlastat, nebo hulit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na správném typu podlahy může jako pes znít i potkan nebo myš. Taky jsme na chalupě u známých slyšeli něco jako psí dupání a pes mi ležel u nohou nakonec z toho byla roztomilá myška. Byla to stará chalupa a měla prkenné podlahy a stropy (prkno -trám -prkno).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem dneska doma sama, deti spi.. super..:D jinak nam po pude behala malinka kuna a myslela jsem, ze tam snad musi byt ledni medved…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bože
mě doma taky pořád něco praská, loupe, padá
řikám si to je kočka
a kočka mi chrápe u nohou, ale neřešim to
nepátrám
neděsim se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mari5 Mně se stalo doma že v noci (náhodně) se objevovala postava v černém plášti u našich noh, jak jsem si ji všimla tak hned se otočila a jak kdyby prošla zdí.. Nad námi umřel starý pán, ale nebyla jsem sama kdo to viděl i manžel říkal že to taky viděl, ale neříkal mi to, že bych si myslela že je blázen.. Pak jsem našla jeden návod na netu a to pomohlo, od tý doby je klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevim že některé ženské si myslí že jsou vtipné když napíšou at už to nehulí nebo nechlastá…Já se ráda bojim a proto jsem za každou takovou diskuzi ráda ![]()
- Citovat
- Upravit
@janca0101 píše:
@Mari5 Mně se stalo doma že v noci (náhodně) se objevovala postava v černém plášti u našich noh, jak jsem si ji všimla tak hned se otočila a jak kdyby prošla zdí.. Nad námi umřel starý pán, ale nebyla jsem sama kdo to viděl i manžel říkal že to taky viděl, ale neříkal mi to, že bych si myslela že je blázen.. Pak jsem našla jeden návod na netu a to pomohlo, od tý doby je klid
Jaky navod?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mari5 To je škoda, že jsi nenašla odvahu otevřít a podívat se, co to je. Jsem skeptik a na bubáky nevěřím i když si podobné historky ráda vyslechnu. Většinou se za vším skrývá racionální vysvětlení. I když chápu, že ne nadarmo se říká, že strach má velké oči… a lidi se rádi bojí, pokud se to netýká přímo jich samotných. To já se spíš bojím těch živých…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kitty88 Díky za připomínku
. Hlavně nechápu proč tito lidé chodí na tyto diskuse. Pokud vidím tohle téma a jsem racionální skeptik, tak snad na něj ani nejdu, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit