Karma, minulé životy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Karma, minulé životy
Ahoj,
zajímalo by mě, jestli uvažujete nad tím, co je to karma a jestli existují minulé životy?
Pokud ano, co vás k té myšlence přivedlo? A pokud na nic takového nevěříte, tak proč?
Já mám svou teorii, ale ráda bych se zamyslela i nad názory jiných lidí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já tomu věřím. Věřím na osud- že človek má nejaké veci dané a nezmeni je a verim, že co se cloveku v živote děje, tak se nedeje jen tak pro nic za nic. Vše nás má nečemu naučit, neco pochopit. K temhle myšlenkám me dovedly situace v mem zivote, které ač se zdály v prvních chvilích težké a já se trápila, tak nakonec se casem ukázalo, že to tak bylo správně a posunulo me to dál..jak ve vnímání, tak v tom, že jsem si uvedomila, že to trápení za to stálo…Zkrátka-melo se to stát, abych získala další a nové lidi, dostala se do nových situací…a to jen díky tomu. A co se týká min. životu, tak nevim jestli verim primo na ne, ale v co verim je to, že clovek po smrti tady jeste nejakou dobu s námi je, že ta jeho energie hned tak nevymizi-a opet, mám k tomu sve duvody proč tomu verim..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřím… máma dělá rodinné konstelace a tam se člověk dostane i do minulých životů. Je to moc zajímavý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za názory, ztotožňuji se… @mejdylko Zkoušela ses dostat do svého minulého života? Co všechno mamka dělá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mejdylko píše:
Věřím… máma dělá rodinné konstelace a tam se člověk dostane i do minulých životů. Je to moc zajímavý
Chtĕla bych to vyzkoušet, jak to funguje?
Nebo tu hypnózu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mejdylko, ty jsi ale krásná, dlouho jsem tě neviděla a koukám ![]()
Na ty konstelace bych chtěla jít, rodina ovlivňuje hodně.
Jinak k tématu - věřím, že jsme nesmrtelné duše, které se sem chodí učit přes prožívání různých věcí.
Třeba Dalajláma je toho důkazem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych vlastně ráda věřila. Někdy mám pocit, že někteří lidé nevalnych vlastností proplouvají životem jako nic a někteří, o kterých bych řekla, že si to opravdu nezaslouží, mají dost naloženo.
Někdy nad tím přemýšlím a většinou si říkám, že vše co se děje, má nějaký hlubší význam. Jen si nejsem jistá, jestli je to karma, nebo prostě člověk „roste se zkušenostmi“ a ty ho posouvají dál. Nejspíš obojí. O minulé životy jsem se nikdy příliš nezajímala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono tam jde vlastně o to, že rodinné konstelace narovnávají rodinný systém a tím se hodně může změnit. Máma s kamarádkami dělaj tyhle terapie, kde se člověk dostane i do minulých životů. Třeba různé fobie tady s tím maj společné a strachy. Třeba kdo má strach z vody, tak se v minulém životě nějak utopil, atd. atd. To je pak zajímavé na to jít. Nejsem nějakej fanatik, ale taky mě to zajímá co mamka s holkama dělaj. Je to prostě zajímavé a taky mi to pomohlo. Taky tam chce dojít k tomu, že prostě to co se nám děje, třeba nezměníme, i kdybysme si dělali 300 terapií a zkoušeli kdoví co. Je potřeba přijmout, že to co se nám děje, máme třeba díky karmě a prostě si to musíme odžít. Jen je potřeba to přijmout, což hodně lidí nechce… no o tom bych mohla psát hodiny a hodiny
Taky jsem to tam měla, že jsem furt od někoho chtěla pomoct, ale vlastně stačilo si pomoci sama a trošku žít ten život s pokorou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Třeba já na těch konstalacích (dělala jsem si první u Stanleyho Bradleyho), jsem tam šla s tím, že si vyčistím ten rodinný systém. Protože vztahy mezi mnou a mými rodiči, teda byl víc než strašný. A tam se to vše čistilo. Od seznámení mých rodičů, po mé splození, porod, moje dětství a dospělost. A tam jsem zjistila, že jak mi mohli dát, lásku, když jí vlastně ani jeden nepoznal. Matku rodiče ponižovali a týrali a otcova maminka, je tak citově vyprahlá, že mýmu otci žádnou lásku ani dát nemohla. Ale jí taky rodiče tu lásku dát nemohli, protože její otec chtěl vždy kluka a měl 2 holky. Prostě se to tam nese přes ty generace a přenáší se to na ty potomky. I když něco uděláte a nejste za to potrestaní, tak za to budou potrestaní vaši potomci. Právě proto, třeba někdo spáchá vraždu, není za to potrestán (což v minulosti šlo velmi snadno zakrýt) a tak to odnesou ti potomci, že se jim celý život něco špatnýho děje a nevědí proč. No jak řikám, to je prostě na hodiny a hodiny si o tom povídat
na některé otázky stále neznám odpovědi a stále s mamkou přicházíme na nové a nové věci. Ale to už je prostě dar, který se „trénovat“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mejdylko Moc jsi mě svým příspěvkem potěšila a po svých životních zkušenostech můžu říct, že s tebou souhlasím. Mám to podobně. Klidně bych si o tom s tebou hodiny a hodiny povídala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andelska divka tak já jakmile narazim na nějakou takhle spřízněnou duši, tak taky o tom žvaníme dlouho
ale zas na druhou stranu nejsem žádnej cvok a ráda si i normálně podrbu a žiju tím co se děje
máma třeba má známou a to se do toho tak moc ponořila, že vše řeší jen přes terapie, karty, osudy, furt něco ruší (metoda RUŠ) atd. a to už člověku z toho hrabe, že se bojí udělat cokoli bez toho aniž by mu to andělé schválili
člověk taky musí trochu žít. Ale je to fajn věc, si takhle hodně věcí pořešit. Já si tím řešila i synův porod, přes který jsem se nedokázala přenést nebo bratrovu sebevraždu. Ale abych řešila, jestli si koupit rohlík nebo housku a co mi tím osud chce říct, tak to fakt ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
minulé
Tedy že se do toho pletu. Poznat minulý život můžu sama doma ve své postýlce. Stačí se v době před usnutím na tu minulost zaměřit. Viz sankalpa pro příkald.
http://jenia.sweb.cz/sank.html Článek vyšel za vlády bolševiků takže tam nesmělo být nic o duchovnu aby jej dovolili otisknout, ale postup se dá využít k čemukoliv. Jen místo formulace krátké věty jak je doporučené v článku je v některých případech leopí obrazná představa, v tomtto například.
Ale myslím že lepčí než se nimrat v tom co možná kdysi bylo a co již nikdy nijak nezměním je zaměřit se na přítomné a budoucí. Aby to co je a eventuálně bude bylo lepší a lepší, až úplně nejlepší. Myšlenky také tvoří karmu = osud. Takže jasná obrazná představa žádaného může mít také pozitivní následky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedno moudro k minulým životům.
„Nestarejte se o všechno. A už vůbec ne o to, co je mimo Vaši kontrolu. Jinak nebudete mít dost času a sil starat se o to, co ovlivnit můžete.“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajímalo by mě jak probíhají takové rodiné konstelace a jak se přijde na ty věci z minulosti, jestli by mi to někdo vysvětlil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit