Karma, minulé životy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.11.15 21:25

Karma, minulé životy

Ahoj,
zajímalo by mě, jestli uvažujete nad tím, co je to karma a jestli existují minulé životy?
Pokud ano, co vás k té myšlence přivedlo? A pokud na nic takového nevěříte, tak proč?
Já mám svou teorii, ale ráda bych se zamyslela i nad názory jiných lidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1107
1.11.15 21:35

Já tomu věřím. Věřím na osud- že človek má nejaké veci dané a nezmeni je a verim, že co se cloveku v živote děje, tak se nedeje jen tak pro nic za nic. Vše nás má nečemu naučit, neco pochopit. K temhle myšlenkám me dovedly situace v mem zivote, které ač se zdály v prvních chvilích težké a já se trápila, tak nakonec se casem ukázalo, že to tak bylo správně a posunulo me to dál..jak ve vnímání, tak v tom, že jsem si uvedomila, že to trápení za to stálo…Zkrátka-melo se to stát, abych získala další a nové lidi, dostala se do nových situací…a to jen díky tomu. A co se týká min. životu, tak nevim jestli verim primo na ne, ale v co verim je to, že clovek po smrti tady jeste nejakou dobu s námi je, že ta jeho energie hned tak nevymizi-a opet, mám k tomu sve duvody proč tomu verim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
1.11.15 21:55

Věřím… máma dělá rodinné konstelace a tam se člověk dostane i do minulých životů. Je to moc zajímavý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.15 22:10

Děkuji za názory, ztotožňuji se… @mejdylko Zkoušela ses dostat do svého minulého života? Co všechno mamka dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
1.11.15 22:59
@mejdylko píše:
Věřím… máma dělá rodinné konstelace a tam se člověk dostane i do minulých životů. Je to moc zajímavý :)

Chtĕla bych to vyzkoušet, jak to funguje?
Nebo tu hypnózu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
1.11.15 23:19

Mejdylko, ty jsi ale krásná, dlouho jsem tě neviděla a koukám :palec:
Na ty konstelace bych chtěla jít, rodina ovlivňuje hodně.

Jinak k tématu - věřím, že jsme nesmrtelné duše, které se sem chodí učit přes prožívání různých věcí.
Třeba Dalajláma je toho důkazem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
2.11.15 00:07

Já bych vlastně ráda věřila. Někdy mám pocit, že někteří lidé nevalnych vlastností proplouvají životem jako nic a někteří, o kterých bych řekla, že si to opravdu nezaslouží, mají dost naloženo.
Někdy nad tím přemýšlím a většinou si říkám, že vše co se děje, má nějaký hlubší význam. Jen si nejsem jistá, jestli je to karma, nebo prostě člověk „roste se zkušenostmi“ a ty ho posouvají dál. Nejspíš obojí. O minulé životy jsem se nikdy příliš nezajímala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
3.11.15 12:49

Ono tam jde vlastně o to, že rodinné konstelace narovnávají rodinný systém a tím se hodně může změnit. Máma s kamarádkami dělaj tyhle terapie, kde se člověk dostane i do minulých životů. Třeba různé fobie tady s tím maj společné a strachy. Třeba kdo má strach z vody, tak se v minulém životě nějak utopil, atd. atd. To je pak zajímavé na to jít. Nejsem nějakej fanatik, ale taky mě to zajímá co mamka s holkama dělaj. Je to prostě zajímavé a taky mi to pomohlo. Taky tam chce dojít k tomu, že prostě to co se nám děje, třeba nezměníme, i kdybysme si dělali 300 terapií a zkoušeli kdoví co. Je potřeba přijmout, že to co se nám děje, máme třeba díky karmě a prostě si to musíme odžít. Jen je potřeba to přijmout, což hodně lidí nechce… no o tom bych mohla psát hodiny a hodiny :D Taky jsem to tam měla, že jsem furt od někoho chtěla pomoct, ale vlastně stačilo si pomoci sama a trošku žít ten život s pokorou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
3.11.15 13:02

Třeba já na těch konstalacích (dělala jsem si první u Stanleyho Bradleyho), jsem tam šla s tím, že si vyčistím ten rodinný systém. Protože vztahy mezi mnou a mými rodiči, teda byl víc než strašný. A tam se to vše čistilo. Od seznámení mých rodičů, po mé splození, porod, moje dětství a dospělost. A tam jsem zjistila, že jak mi mohli dát, lásku, když jí vlastně ani jeden nepoznal. Matku rodiče ponižovali a týrali a otcova maminka, je tak citově vyprahlá, že mýmu otci žádnou lásku ani dát nemohla. Ale jí taky rodiče tu lásku dát nemohli, protože její otec chtěl vždy kluka a měl 2 holky. Prostě se to tam nese přes ty generace a přenáší se to na ty potomky. I když něco uděláte a nejste za to potrestaní, tak za to budou potrestaní vaši potomci. Právě proto, třeba někdo spáchá vraždu, není za to potrestán (což v minulosti šlo velmi snadno zakrýt) a tak to odnesou ti potomci, že se jim celý život něco špatnýho děje a nevědí proč. No jak řikám, to je prostě na hodiny a hodiny si o tom povídat :D na některé otázky stále neznám odpovědi a stále s mamkou přicházíme na nové a nové věci. Ale to už je prostě dar, který se „trénovat“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.15 16:48

@mejdylko Moc jsi mě svým příspěvkem potěšila a po svých životních zkušenostech můžu říct, že s tebou souhlasím. Mám to podobně. Klidně bych si o tom s tebou hodiny a hodiny povídala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
3.11.15 17:58

@Andelska divka tak já jakmile narazim na nějakou takhle spřízněnou duši, tak taky o tom žvaníme dlouho :D ale zas na druhou stranu nejsem žádnej cvok a ráda si i normálně podrbu a žiju tím co se děje :D máma třeba má známou a to se do toho tak moc ponořila, že vše řeší jen přes terapie, karty, osudy, furt něco ruší (metoda RUŠ) atd. a to už člověku z toho hrabe, že se bojí udělat cokoli bez toho aniž by mu to andělé schválili :D člověk taky musí trochu žít. Ale je to fajn věc, si takhle hodně věcí pořešit. Já si tím řešila i synův porod, přes který jsem se nedokázala přenést nebo bratrovu sebevraždu. Ale abych řešila, jestli si koupit rohlík nebo housku a co mi tím osud chce říct, tak to fakt ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
4.11.15 04:11

minulé

Tedy že se do toho pletu. Poznat minulý život můžu sama doma ve své postýlce. Stačí se v době před usnutím na tu minulost zaměřit. Viz sankalpa pro příkald.
http://jenia.sweb.cz/sank.html Článek vyšel za vlády bolševiků takže tam nesmělo být nic o duchovnu aby jej dovolili otisknout, ale postup se dá využít k čemukoliv. Jen místo formulace krátké věty jak je doporučené v článku je v některých případech leopí obrazná představa, v tomtto například.
Ale myslím že lepčí než se nimrat v tom co možná kdysi bylo a co již nikdy nijak nezměním je zaměřit se na přítomné a budoucí. Aby to co je a eventuálně bude bylo lepší a lepší, až úplně nejlepší. Myšlenky také tvoří karmu = osud. Takže jasná obrazná představa žádaného může mít také pozitivní následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
29.11.15 17:09

Jedno moudro k minulým životům.
„Nestarejte se o všechno. A už vůbec ne o to, co je mimo Vaši kontrolu. Jinak nebudete mít dost času a sil starat se o to, co ovlivnit můžete.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
5.12.15 22:40

Zajímalo by mě jak probíhají takové rodiné konstelace a jak se přijde na ty věci z minulosti, jestli by mi to někdo vysvětlil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
6.12.15 20:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat