Karma, minulé životy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11370
3.11.15 13:02

Třeba já na těch konstalacích (dělala jsem si první u Stanleyho Bradleyho), jsem tam šla s tím, že si vyčistím ten rodinný systém. Protože vztahy mezi mnou a mými rodiči, teda byl víc než strašný. A tam se to vše čistilo. Od seznámení mých rodičů, po mé splození, porod, moje dětství a dospělost. A tam jsem zjistila, že jak mi mohli dát, lásku, když jí vlastně ani jeden nepoznal. Matku rodiče ponižovali a týrali a otcova maminka, je tak citově vyprahlá, že mýmu otci žádnou lásku ani dát nemohla. Ale jí taky rodiče tu lásku dát nemohli, protože její otec chtěl vždy kluka a měl 2 holky. Prostě se to tam nese přes ty generace a přenáší se to na ty potomky. I když něco uděláte a nejste za to potrestaní, tak za to budou potrestaní vaši potomci. Právě proto, třeba někdo spáchá vraždu, není za to potrestán (což v minulosti šlo velmi snadno zakrýt) a tak to odnesou ti potomci, že se jim celý život něco špatnýho děje a nevědí proč. No jak řikám, to je prostě na hodiny a hodiny si o tom povídat :D na některé otázky stále neznám odpovědi a stále s mamkou přicházíme na nové a nové věci. Ale to už je prostě dar, který se „trénovat“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.15 16:48

@mejdylko Moc jsi mě svým příspěvkem potěšila a po svých životních zkušenostech můžu říct, že s tebou souhlasím. Mám to podobně. Klidně bych si o tom s tebou hodiny a hodiny povídala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
3.11.15 17:58

@Andelska divka tak já jakmile narazim na nějakou takhle spřízněnou duši, tak taky o tom žvaníme dlouho :D ale zas na druhou stranu nejsem žádnej cvok a ráda si i normálně podrbu a žiju tím co se děje :D máma třeba má známou a to se do toho tak moc ponořila, že vše řeší jen přes terapie, karty, osudy, furt něco ruší (metoda RUŠ) atd. a to už člověku z toho hrabe, že se bojí udělat cokoli bez toho aniž by mu to andělé schválili :D člověk taky musí trochu žít. Ale je to fajn věc, si takhle hodně věcí pořešit. Já si tím řešila i synův porod, přes který jsem se nedokázala přenést nebo bratrovu sebevraždu. Ale abych řešila, jestli si koupit rohlík nebo housku a co mi tím osud chce říct, tak to fakt ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
4.11.15 04:11

minulé

Tedy že se do toho pletu. Poznat minulý život můžu sama doma ve své postýlce. Stačí se v době před usnutím na tu minulost zaměřit. Viz sankalpa pro příkald.
http://jenia.sweb.cz/sank.html Článek vyšel za vlády bolševiků takže tam nesmělo být nic o duchovnu aby jej dovolili otisknout, ale postup se dá využít k čemukoliv. Jen místo formulace krátké věty jak je doporučené v článku je v některých případech leopí obrazná představa, v tomtto například.
Ale myslím že lepčí než se nimrat v tom co možná kdysi bylo a co již nikdy nijak nezměním je zaměřit se na přítomné a budoucí. Aby to co je a eventuálně bude bylo lepší a lepší, až úplně nejlepší. Myšlenky také tvoří karmu = osud. Takže jasná obrazná představa žádaného může mít také pozitivní následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
29.11.15 17:09

Jedno moudro k minulým životům.
„Nestarejte se o všechno. A už vůbec ne o to, co je mimo Vaši kontrolu. Jinak nebudete mít dost času a sil starat se o to, co ovlivnit můžete.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
5.12.15 22:40

Zajímalo by mě jak probíhají takové rodiné konstelace a jak se přijde na ty věci z minulosti, jestli by mi to někdo vysvětlil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
6.12.15 20:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
9.12.15 10:36

Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
18.1.17 17:01

Odkud jsi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.1.17 17:10

@Maddi-Jane potvora jsi být nemusela..karma je defacto to co jsi v minulém životě udělala špatně a ted se to vrací, aby jsi svoje chyby napravila nebo odčinila, ale každopádně jí nevnímej jako trest. Pak je to i tom, že si neseš karmu v rodové linii at už otce nebo matky a to je o velkém odpuštění..je toho víc na co se člověk musí dívat, protože někdy je to i jenom o pouhých myšlenkách, kterýma si pak defacto přitahuješ i to co třeba nechceš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.1.17 17:25

@Maddi-Jane každopádně hrabat se v minulosti je cesta do pryč a člověk si zadělává na deprese. Doporučuji žít tady a ted a karmu vnímat tak, že s kým se v životě setkáš karma je přesně to jak se k tomu druhému zachováš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.1.17 17:47

@Maddi-Jane no to je tedy nářez a chápu, že jsi se v tom začala hrabat. Pořád si myslím, že ale hrabat se v minulých životech by mohlo spíš ještě ublížit a spíš doporučuji si pod vedením někoho udělat odpuštění, které sice vypadá hodně jednoduše, ale je to to nejtěžší, prootže to musí jít od srdce. Myslím to tak odpustit mamince tak i tatínkovi, ale zároven jim za všechno poděkovat a to samé i linii vztahů tedy i všech mužů co ti životem prošli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.1.17 17:52
@Maddi-Jane píše:
A ještě dodám, že moji rodiče byli oba fakt supr lidi, měla jsem krásné dětství a byli oba strašně hodní…tak o to víc nechápu, proč…

víš někdy se v životě dějí věci, které člověk pochopí až postupem času. Třeba jedna moje známá se skoro až ve 40letech dozvěděla, že její otec není její otec a i když v tu chvíli jí to skoro zabilo za pár měsíců v jednom okamžiku pochopila a v ten samý i okamžik poděkovala svý matce, že tenkrát udělala co udělala a v daný okamžik se i nenávist vůči ní změnila v jedno velké odpuštění..tím chci říct, že časem všechno do sebe zapadne a ty najdeš odpověd a když né tak to prostě tak ber, prootže to už stejnak nezměníš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.1.17 18:48

@Maddi-Jane tak pokud můžu poradit ono odpuštění nejde na povel to opravdu musí jít od srdce a je to někdy otázka pár let, ale nikde není napsáno, že by se to nepovedlo při nějakém řízeném sezení. Tak pokud jsi poznala takovou bolest těžko hledat větší. Tak snad se zde někdo najde já jsem od tebe hodně daleko takže mé služby ti ani nenabízím abych ti to nekomplikovala ještě cestováním :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.1.17 19:35

@Maddi-Jane tak pokud čekáš miminko není na místě ani nějaký terapeutický zásah a nech to zatím být. Přeji hezké těhotenství a at jsi spokojená a hlavně už žádné extrémy už toho bylo až až :hug: Kdyby jsi něco potřebovala tak klidně písni sz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat