Pro budoucí tatínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
5.7.11 05:56
terdule píše:
Kubajz píše:
terdule píše:
xaminka píše:
to je také pravda :-D, ale aby mi to můj manžel nezakázal sm chodit :-D :lol: :lol:
nemusí vše vědět,třeba zrovna tady …vaříme :mrgreen:

a co bude dobreho? ;-)

hale zensky,uvedomujete si,ze tahle diskuze ma byt pro budouci tatinky? Takze kazdy, kdo neumi curat ve stoje ven :-D (kurna kdybych ja vedel,jak se zaklada soukroma skupina)
že neumím čůrat ve stoje?sis naběh…chlapečku :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.7.11 05:57
terdule píše:
Kubajz píše:
terdule píše:
Kubajz píše:
terdule píše:
bekky píše:
Chlapi vy jste se tady pěkně rozkecali :kytka: …néé vždyt je to tu skoro samá baba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
se divíš?já bych taky neměla odvahu sem vlézt :mrgreen:
jak to myslis?
když vidím(čtu)ten slepičinec :mrgreen:
jo tak to ju, jo je to jak spamovaci kancelar a to sem zakladatel zatim napsal jen dva prispevky, holky nevite nektera,jak se zaklada soukroma skupina? Ja vam za odmenu nekam napisu kazdy 100.prispevek od tatinku :-)
nene kubíku,to je málo!!pěkně nás necháš nakouknout… 8-)
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.7.11 05:59
Kubajz píše:
nerikam chytrejsi, my chlapi jen nejsme takove drbny! Ja jsem prakticky cely mladsi vek stravil (nedobrovolne) s zenskyma a moc dobre vas v tomhle znam… Takze jako nic proti vam, jste jiste krasne, puvabne a uzasne, ale v jedny skupine vas nechci :-D

aby sas pak nedivil kolik jich tam bude a ty o tom nebudes vedet :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
5.7.11 10:11

No tomu mojemu se nápad ,,skupina jen pro chlapy" docela líbil :mrgreen: Však to včera dokonce i on navrhl! :palec: takže až to bude zakladatel mít, tak mojemu taky udělám profílek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
5.7.11 10:11

a to než šel včera spát mi řekl, ať si tady nepíšu se žádnýma chlapama…dyť tady je to samá ženská :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
5.7.11 10:24

jo no, co naděláš, už se na tom pracuje, už jsem zažádal o soukromou skupinu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
5.7.11 10:30

že bych si založila mužskej profil? :lol: :lol: by me docela zajimalo,co si ti mužsky klebetaji, :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
37
5.7.11 10:45

to je bohudík v rozporu s pravidly na emiminu, administrátoři by na to přišli a zablokovali by ti oba, pokud to chceš riskovat, tak to udělej ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
5.7.11 10:45
Kubajz píše:
jo no, co naděláš, už se na tom pracuje, už jsem zažádal o soukromou skupinu ;-)

a myslíš,že vás to tam bude samotný bavit??..a k těm drbnám :think: ..já makám celý život mezi mužskýma,nestěžuju si,babinec bych nechtěla,ale drbat umíte kubo taky nááádherně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
5.7.11 11:07

já vím :-D rozhodně netvrdím, že my jsme nějací lepší nebo co, tyhle názory fakt nesnáším, ale chci ryze mužskou diskusi, to je totiž velký rozdíl od společný nebo pouze ženský… a ten hlavní rozdíl bude taky v tom, že mezi dvěma příspěvkama od chlapů pak nenajdeme 40 příspěvků od ženských, jistě chápeš Tery… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.7.11 11:08
Kubajz píše:
to je bohudík v rozporu s pravidly na emiminu, administrátoři by na to přišli a zablokovali by ti oba, pokud to chceš riskovat, tak to udělej ;-)

klidne byych mohla zalozit ucet mojemu a on by mi pak stejne rekl co se taady deje :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
5.7.11 11:22
Kubajz píše:
já vím :-D rozhodně netvrdím, že my jsme nějací lepší nebo co, tyhle názory fakt nesnáším, ale chci ryze mužskou diskusi, to je totiž velký rozdíl od společný nebo pouze ženský… a ten hlavní rozdíl bude taky v tom, že mezi dvěma příspěvkama od chlapů pak nenajdeme 40 příspěvků od ženských, jistě chápeš Tery… :zed:

tak je mi to jasný,rýpnout sem si musela :wink: …tak ať vám to šlape…klucí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.7.11 11:26

JO a opravdu posledni pripominka …
:oops: :oops: :oops: :oops:
to tam jako budete resit kdy ma partnerka ovulku, jakou teplotu, jak se citi nebo co budete resit?? opravdu me to mooooooooooc zajima :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
5.7.11 11:59

terce: to už je věc druhá, když ti to přítel řekne, proti tomu nic nemám

simče: žádný plány co se tam bude řešit nemám, ale je to to samý jako u vás (nemyslím konkrétně BT, MS, OVU a tak), když máš nějaký problém, nějaký pocit, co se týká snažení, těhu, partnera a chceš znát názor i ostatních, nebo jak to řeší oni, zeptáš se tu… takže nemusíš být tak zvědavá, nic světobornýho to nebude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.7.11 12:10
Kubajz píše:
terce: to už je věc druhá, když ti to přítel řekne, proti tomu nic nemámsimče: žádný plány co se tam bude řešit nemám, ale je to to samý jako u vás (nemyslím konkrétně BT, MS, OVU a tak), když máš nějaký problém, nějaký pocit, co se týká snažení, těhu, partnera a chceš znát názor i ostatních, nebo jak to řeší oni, zeptáš se tu… takže nemusíš být tak zvědavá, nic světobornýho to nebude :-D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dik za odpoved :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital