Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
terdule píše:Kubajz píše:že neumím čůrat ve stoje?sis naběh…chlapečkuterdule píše:xaminka píše:nemusí vše vědět,třeba zrovna tady …vaříme
to je také pravda, ale aby mi to můj manžel nezakázal sm chodit
![]()
![]()
a co bude dobreho?
hale zensky,uvedomujete si,ze tahle diskuze ma byt pro budouci tatinky? Takze kazdy, kdo neumi curat ve stoje ven(kurna kdybych ja vedel,jak se zaklada soukroma skupina)
terdule píše:Kubajz píše:nene kubíku,to je málo!!pěkně nás necháš nakouknout…terdule píše:jo tak to ju, jo je to jak spamovaci kancelar a to sem zakladatel zatim napsal jen dva prispevky, holky nevite nektera,jak se zaklada soukroma skupina? Ja vam za odmenu nekam napisu kazdy 100.prispevek od tatinkuKubajz píše:když vidím(čtu)ten slepičinecterdule píše:jak to myslis?bekky píše:se divíš?já bych taky neměla odvahu sem vlézt
Chlapi vy jste se tady pěkně rozkecali…néé vždyt je to tu skoro samá baba
![]()
![]()
Kubajz píše:
nerikam chytrejsi, my chlapi jen nejsme takove drbny! Ja jsem prakticky cely mladsi vek stravil (nedobrovolne) s zenskyma a moc dobre vas v tomhle znam… Takze jako nic proti vam, jste jiste krasne, puvabne a uzasne, ale v jedny skupine vas nechci
aby sas pak nedivil kolik jich tam bude a ty o tom nebudes vedet
![]()
No tomu mojemu se nápad ,,skupina jen pro chlapy" docela líbil
Však to včera dokonce i on navrhl!
takže až to bude zakladatel mít, tak mojemu taky udělám profílek ![]()
a to než šel včera spát mi řekl, ať si tady nepíšu se žádnýma chlapama…dyť tady je to samá ženská
![]()
jo no, co naděláš, už se na tom pracuje, už jsem zažádal o soukromou skupinu ![]()
že bych si založila mužskej profil?
by me docela zajimalo,co si ti mužsky klebetaji,
![]()
to je bohudík v rozporu s pravidly na emiminu, administrátoři by na to přišli a zablokovali by ti oba, pokud to chceš riskovat, tak to udělej ![]()
Kubajz píše:
jo no, co naděláš, už se na tom pracuje, už jsem zažádal o soukromou skupinu
a myslíš,že vás to tam bude samotný bavit??..a k těm drbnám
..já makám celý život mezi mužskýma,nestěžuju si,babinec bych nechtěla,ale drbat umíte kubo taky nááádherně ![]()
já vím
rozhodně netvrdím, že my jsme nějací lepší nebo co, tyhle názory fakt nesnáším, ale chci ryze mužskou diskusi, to je totiž velký rozdíl od společný nebo pouze ženský… a ten hlavní rozdíl bude taky v tom, že mezi dvěma příspěvkama od chlapů pak nenajdeme 40 příspěvků od ženských, jistě chápeš Tery… ![]()
Kubajz píše:
to je bohudík v rozporu s pravidly na emiminu, administrátoři by na to přišli a zablokovali by ti oba, pokud to chceš riskovat, tak to udělej
klidne byych mohla zalozit ucet mojemu a on by mi pak stejne rekl co se taady deje
![]()
Kubajz píše:
já vímrozhodně netvrdím, že my jsme nějací lepší nebo co, tyhle názory fakt nesnáším, ale chci ryze mužskou diskusi, to je totiž velký rozdíl od společný nebo pouze ženský… a ten hlavní rozdíl bude taky v tom, že mezi dvěma příspěvkama od chlapů pak nenajdeme 40 příspěvků od ženských, jistě chápeš Tery…
tak je mi to jasný,rýpnout sem si musela
…tak ať vám to šlape…klucí ![]()
JO a opravdu posledni pripominka …
![]()
to tam jako budete resit kdy ma partnerka ovulku, jakou teplotu, jak se citi nebo co budete resit?? opravdu me to mooooooooooc zajima
![]()
terce: to už je věc druhá, když ti to přítel řekne, proti tomu nic nemám
simče: žádný plány co se tam bude řešit nemám, ale je to to samý jako u vás (nemyslím konkrétně BT, MS, OVU a tak), když máš nějaký problém, nějaký pocit, co se týká snažení, těhu, partnera a chceš znát názor i ostatních, nebo jak to řeší oni, zeptáš se tu… takže nemusíš být tak zvědavá, nic světobornýho to nebude ![]()
Kubajz píše:
terce: to už je věc druhá, když ti to přítel řekne, proti tomu nic nemámsimče: žádný plány co se tam bude řešit nemám, ale je to to samý jako u vás (nemyslím konkrétně BT, MS, OVU a tak), když máš nějaký problém, nějaký pocit, co se týká snažení, těhu, partnera a chceš znát názor i ostatních, nebo jak to řeší oni, zeptáš se tu… takže nemusíš být tak zvědavá, nic světobornýho to nebude