Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj hledám budoucí tatínky, kteří se taky snaží o mimčo a zatím bezúspěšně. Když tady můžou povídat holky, proč ne taky my, ne?
Doufám, že tu nebudu jediný ![]()
petla2 píše:
Ahoj hledám budoucí tatínky, kteří se taky snaží o mimčo a zatím bezúspěšně. Když tady můžou povídat holky, proč ne taky my, ne?![]()
Doufám, že tu nebudu jediný
prinutim sem jit mojeho chlapa
![]()
jinak je hezke ze aj chlapi tohle resi.. taklhe verejne
![]()
to můj přítel si myslí,že se na emiminu scházím s tajným milencem,kolik tu prej trávím času ![]()
peggyska píše:
to můj přítel si myslí,že se na emiminu scházím s tajným milencem,kolik tu prej trávím času
můj vzkazuje: Chtělo by to nějakou chlapskou stránku, my se nemáme za co stydět, stejně se nás to týká
![]()
Šáriii píše:
můj vzkazuje: Chtělo by to nějakou chlapskou stránku, my se nemáme za co stydět, stejně se nás to týká![]()
Já vzkazuji jakou třebas navrhuje? ![]()
Šáriii píše:
Leda si založit tady soukromou skupinu jen pro pány![]()
![]()
Jeee to je hezky,docela by me zajimalo,co si budouci tatinkove povidaji ![]()
No tak já se obětuju
a založím si mužský profil a potom vstoupím do uzavřené skupiny a řeknu vám to.....proniknu do mužského světa i bez pindíka
Neeeeeeeee, dělám si srandu, už si jdu po svejch
![]()
Ahoj, to vis, ze tu nebudes sam. Mam na emiminu pritelkyni a docela jsem ji zavidel, ze to tady ma tolik co probirat. Taky jsem neco takoveho hledal pro chlapy ale nic jsem nenasel.
Jen si myslim, ze bude opravdu moudrejsi, kdyz pohledas a zalozis nejakou skupinu pouze pro nas. Jen se podivej na ty drbny jak by nam to tu spamovali ![]()
Dana1980 píše:
Jaky drbny![]()
![]()
![]()
Zadnou nevidim
Pritelkyne vzdy vleze na svou skupinu a tam jsou zaplavy novych prispevku, takze vim, ceho jste schopny ![]()