Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Denisa76 píše:
@Weru![]()
![]()
Veru nebylo to už v telce?? Jinak dobrý nápad..šikulka
Myslim, ze nebylo.
To byl nejspis pribeh Verunky.
@u763 píše:
Ja to nahlasila jako nevhodny prispevek, dat sem neco takoveho, je cilene citove vydirani.
Nikdo tě nenutí tý holčičce pomoct. A server pro rodiče dětí je vhodný místo, kam dát takovou žádost. Kdo chce a může pomoct, tak to udělá. Ostatní to přejdou. Ale nahlašování takové diskuze je dost mimo a hodně to o tobě vypovídá.
Prosímvás ženy, kam se ty víčka maj posílat? Je hodně takových postižených dětí, už jsem psala do jedné diskuze. Já víčka sbírám a sbírala by celá vesnice
, je to super nápad, neb je to i ekologický počin, ovšem s.re mě utrácet za poštovné, proto hledám někoho potřebného, kdo bydlí nedaleko, kam bych víčka zavezla.
@u763 a myslíš ze to někoho zajímá, ze jsi před porodem? Nejde o tebe, ale o tu holčičku. Bych se stydela..
@u763 píše:
Ne nejsem krava, ani prosta, jen jsem kratce pred porodem a jsem extreme precitlivela az me takovehle prispevky doslova drti. To vase utocne prispevky o necem vypovidaji.Howk, koncim.
Chápu.
Doporučuji úplně vypnout internet
Přeji pohodový porod.
@Weru tak jsem to popletla. Nedávno jsem viděla podobné děvčátko a taky se mluvilo o víčkách ![]()
Pro brnenske zde POZOR, POZOR… Brňáčci… pokud hledáte sběrné místo v Brně, můžete víčka vozit rovnou na firmu HOTTECH s. r.o na ulici Tovární 726/11 v Brně. Stačí říci že je to na účet Elišky Kabátové. Bude to pro vás jednoduší než jezdit do Blanska. Předem moc děkujeme
@cumlanek píše:
@u763 a myslíš ze to někoho zajímá, ze jsi před porodem? Nejde o tebe, ale o tu holčičku. Bych se stydela..
Jo, mě to zajímalo. Kámoška v těhotenství řvala i u reklamy na Ariel, že jak může být prádlo po vyprání špinavé
, tak to berme s nadhledem ![]()
@Gina108 píše:
Prosímvás ženy, kam se ty víčka maj posílat? Je hodně takových postižených dětí, už jsem psala do jedné diskuze. Já víčka sbírám a sbírala by celá vesnice, je to super nápad, neb je to i ekologický počin, ovšem s.re mě utrácet za poštovné, proto hledám někoho potřebného, kdo bydlí nedaleko, kam bych víčka zavezla.
Zeptala jsem se jedne pani co Sarce pomaha. Zda je mozne dat vicka i v jine sberne po CR.
@Gina108 píše:
Prosímvás ženy, kam se ty víčka maj posílat? Je hodně takových postižených dětí, už jsem psala do jedné diskuze. Já víčka sbírám a sbírala by celá vesnice, je to super nápad, neb je to i ekologický počin, ovšem s.re mě utrácet za poštovné, proto hledám někoho potřebného, kdo bydlí nedaleko, kam bych víčka zavezla.
Nevím jak daleko to je od tebe, ale teď probíhá sběr víček v Praze na barrandově v aquaparku. Chystám se tam s pár víčkama, co nasbíráme doma. Je to ale pro jinou holčičku.
Příspěvek upraven 13.02.14 v 14:55
@Gina108 píše:
já to mám stejně, víček hromadu, ale poštovné je dražší než utržená částka za víčka, tak jsem víčka přestala posílat a vždy raději zašlu pár korun, protože krmit českou poštu odmítám ![]()
Tak ty vicka pro Elisku je mozne dat pouze v BK, Brne, v Pompo Tisnov a Pompo Vyskov. @anickadomnik @Gina108
@Weru takže od nás z chomutova přes celou republiku, to když jí pošlu částku kterou bych dala za poštovné tak na tom bude líp ![]()
@anickadomnik píše:
@Weru takže od nás z chomutova přes celou republiku, to když jí pošlu částku kterou bych dala za poštovné tak na tom bude líp
To rozhodne, proto se zridil ten ucet. Asi vice lidi nemelo jak vicka dopravit.
Taky budu radeji posilat penize, nez bych neco nasbirala… ![]()
@Weru píše:
To rozhodne, proto se zridil ten ucet. Asi vice lidi nemelo jak vicka dopravit.
Taky budu radeji posilat penize, nez bych neco nasbirala…
to já nasbírám, ale za krabici víček zaplatím 80 kč poštovné a oni dostanou 2 kč ve výkupu, to se mi ekonomické moc nezdá, víčka hodím do plastové poplenice a jim radši pošlu těch 80 kč