Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@u763 píše:
Ja to nahlasila jako nevhodny prispevek, dat sem neco takoveho, je cilene citove vydirani.
Prosím
? Jinak to máš v hlavě ok?
Škoda, že musím být teď slušná, protože ty jseš fááááááákt… ![]()
@Alises píše:
Prosím? Jinak to máš v hlavě ok?Škoda, že musím být teď slušná, protože ty jseš fááááááákt…
Pšššt, aby tady za chvíli nebyla další loučící se diskuze.
![]()
@anickadomnik píše:
to já nasbírám, ale za krabici víček zaplatím 80 kč poštovné a oni dostanou 2 kč ve výkupu, to se mi ekonomické moc nezdá, víčka hodím do plastové poplenice a jim radši pošlu těch 80 kč
Jsi zlata ![]()
@kjhui píše:
@Weru
tyjo, asi profesionální deformace, ale kdysi jsem pracovala v logistice a kdy si vzpomenu kolik aut denně jezdí skrz celou republiku a zpátky prázdných, takže tu naftu stejně projedou.. kdyby se do toho zainteresovala nějaká špeditérská firma (jako jo, evidence by byla asi náročná, ale třeba by si mohli něco málo odepsat na daních skrz charitu?).. to by bylo víček hned hromada..
Abych rekla pravdu, tak tomu moc nerozumim
.
Bylo by super, kdyby se ti chtelo a mela jsi cas, napsat do te skupiny.
@u763 píše:
Ja to nahlasila jako nevhodny prispevek, dat sem neco takoveho, je cilene citove vydirani.
Ty jsi ale blbý jelito ![]()
@u763 píše:
a ty si běž cíleně zakopat někam, a hoď na sebe deku.
@u763 píše:
Hrdinko, pojď to vysvětlit. Kdepak jsi?
Chtělo by to, abys měla tak deset postiženejch děcek, ryla hubou v zemi a nikde se nedomohla pomoci, protože každému by se to jevilo jako cílené citové vydírání.
@u763 píše:
Ne nejsem krava, ani prosta, jen jsem kratce pred porodem a jsem extreme precitlivela az me takovehle prispevky doslova drti. To vase utocne prispevky o necem vypovidaji.Howk, koncim.
Eliska je krasna holcicka a pro Sarku je jeji dcera nejkrasnejsi a samozrejme ji miluje.
I kdyz chapu, ze jsi tehotna, tak tvuj komentar byl vice nez necitelny.
Doufam, ze admin tve komentare smaze.
PS: „Nikdy nerikej nikdy. Nikdy nevis, co te v zivote potka.“
@u763 píše:
Ne nejsem krava, ani prosta, jen jsem kratce pred porodem a jsem extreme precitlivela az me takovehle prispevky doslova drti. To vase utocne prispevky o necem vypovidaji.Howk, koncim.
Jo tááák, tohle jsem přehlédla. Tak se modli až do porodu děvenko, ať to děcko je zdravý, jo??? Představ si že bude nemocný, budeš s ním doma, nebudeš mít prostředky na rehabilitaci, léčbu, prostředky.
Dobré duše budou pomáhat a přecitlivělý fňukny to budou cíleně mařit, protože se na to nemůžou dívat.
Proč to tedy neignoruješ a chováš se jak pííííp??
To, že tě drtí něčí postižení a prosba o pomoc je sice hezký, ale tak si doma pořvi a nechovej se jak hovado!